Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Meer hulp Meldknop.nl

Gymasium 3 of Atheneum 3

Tags:

wxanox Auteur
Net nieuw
Reacties: 0

13 maart 2018, 20:55

Ik zit eigelijk met een heel erg luxe probleem. Ik sta een 7,7 gemiddeld voor alles, een 7,5 voor latijn en 8 voor Grieks. In mij klas zitten allemaal echte ‘’nerds’’ om het zo te noemen, ze halen allemaal 9’s, en zelfs 10’en. Ik leer meestal tot 10 uur s’avonds maar haal toch een 7, wat in tegenstelling tot mijn klas echt laag is. Ik voel me er niet prettig mee.
Toen ik pas geleden mijn huiswerk voor Grieks niet af had, zij mijn docent: ‘’Is het Gymnasium niet een beetje te hard voor je?’’. Na dit ben ik er wel steeds meer over na aan het denken. Ook zit ik in een ‘dipje’, maar dat doet er niet toe.
Ik wil graag verder met Gymnasium, maar ook toch weer niet. Help me out! :D

Reacties (3)

 • Jenise
  Weet de weg
  Reacties: 18

  13 maart 2018, 21:24

  Ga verder met gymnasium!!! Sowieso hoor! Ik doe het zelf ook en mijn broer ook en hij doet bijna eindexamen en heeft zijn hele leven alleen nog maar zesjes gehaald. En ik ga diezelfde route blijkt het. Pas als je onvoldoendes gaat halen, moet je hier over nadenken. Trouwens, jouw gymnasium zal vast een uitzondering zijn, maar er zijn maar 2/3 mensen die zulke hoge cijfers halen als bij jou in elke klas! Je kan het wel halen! Gewoon doorzetten en vooral goed plannen! Gaat je vast lukken! ❤
  Xxxxx
 • MensPersoon
  Topper
  Reacties: 2538

  13 maart 2018, 22:33

  Van Gymnasium kun je altijd nog naar het Atheneum, niet andersom.
  Daarnaast zijn die cijfer goed genoeg voor dat niveau.
  In war it doesn't matter who was right, only who is left
 • ghost329
  Praat goed mee
  Reacties: 53

  14 maart 2018, 10:34

  hey
  doe gewoon wat jij wilt. en maak je echt niet zorgen over je cijfers, ik doe ook gymnasium en sta voor de meeste vakken een zeven en ik heb daar nog nooit problemen mee gehad, dus als je het verder ziet zitten zo ik gewoon doorgaan met gymnasium, als het niet lukt kun je altijd nog naar atheneum gaan.
  ghost329
  Once upon a time I swore I had a heart Long before the world I know tore it all apart

Reageer

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
Bekijk mobiele versie Insided