Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Meer hulp Meldknop.nl

brugklas


anoniempje.xx. Auteur
Weet de weg
Reacties: 14

11 maart 2018, 23:44

hey over een paar maanden begint de zomervakantie en daarna ga ik naar de brugklas, ik kijk er echt elke dag naar uit. Kunnen jullie me misschien info geven over wat ik misschien kan verwachten. :)

Reacties (5)

 • XxHelloooxX
  Net nieuw
  Reacties: 3

  12 maart 2018, 16:13

  Je moet vooral niet zenuwachtig zijn! Want het valt echt reuze mee! De eerste week is voorsl kennismaken met de klas en vooral veel leuke dingen doen zoals een speurtocht en misschien wel
  heen gaan verder kring je over een paar maanden wel een kennismakingsmiddag of dag dan ga je bijvoorbeeld voor een middag naar dr school die je hebt gekozen om alvasg kennis te maken met je klas en mentor maar dat is het wel zon beetje alvast succes! En veel plezier
 • MensPersoon
  Topper
  Reacties: 2726

  12 maart 2018, 17:04

  1. Huiswerk en dan ook redelijk wat. Het is niet zo verstandig om het pas op de laatste dag te maken, dus hopelijk krijg jij daar geen problemen mee.
  2. Vreemde talen. Die kunnen goed gaan of dat juist niet.... Het wordt wennen, nouja dat was bij mij zo.
  3. Toetsen. Het is , heh...., af te raden om slechts de dag van te voren te beginnen met leren. Als je al je huiswerk bijhoudt moet dit wat minder zwaar zijn in ieder geval.
  4. Je spullen... Een stevige tas is wel handig voor de hoeveelheid spullen die je mee neemt. Als je een kluisje hebt kun je daar tijdelijk een deel in opslaan, maar ik merk dat niet iedereen de rest met veel gemak draagt..
  5. Extra. Hier heb je mogelijk niets mee te maken, maar het kan zo zijn dat jouw school iets biedt voor de leerlingen die positief opvallen met cijfers. Dus als jij je best blijft doen...
  6. Onzekerheid. Een nieuwe school gepaard met de puberteit is een fantastische combinatie om zekerheid te vormen bij leerlingen... Nee.... Dat zal wel veranderen als je overal aan went.
  In war it doesn't matter who was right, only who is left
 • Ikhouvanrozex
  Net nieuw
  Reacties: 4

  13 maart 2018, 20:02

  Op de eerste dag gaan jullie een uurtje of 2 kennis met elkaar en met de nieuwe mentor. Je krijgt een rondleiding door de school en uitleg over je boeken, wanneer je welke moet mee nemen. En wat er in je tas moet zitten. Een week of 2 erna beginnen de lessen pas. Ik ging in de brugklas ook allemaal activiteiten doen zoals naar de dierentuin etc. Om je klas te leren kennen. Veel plezier en succes !!
 • anoniem21568
  Net nieuw
  Reacties: 5

  14 maart 2018, 14:30

  de eerste dag zal misschien niet zo gaan zoals je verwacht had. maar je maakt in loop van tijd wel vrienden/vriendinnen. je gaat eerst kennis maken met de klas en dan krijg je je boeken. het word vast leuk en ik wens je succes
 • Anoniem150
  Net nieuw
  Reacties: 9

  10 april 2018, 23:43

  Brugklas is even wennen maar is leuk ik zit nu in de 3de

Reageer

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
Bekijk mobiele versie Insided