Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Vriendin, maar oogje op iemand anders


Hoi allemaal!

Ik heb een probleem... Ik hoop dat jullie goede tips hebben.
Ik heb een vriendin, F. We hebben al 1 jaar een relatie met alles erop en eraan (en vooral ook erin?), maar ik heb in de week voor de meivakantie (3 weken geleden) een ander meisje ontmoet, dat ik ook super leuk vind...
Ik zal -om het plaatje compleet te maken- beide meisjes even omschrijven.
F, mijn huidige vriendin, is heel leuk, lief, knap, grappig en slim. Ze heeft lichtbruin, lang haar, blauwe ogen, is 175cm, blank (maar zongebruind), slank (met platte, harde buik), mooie kont (lekker vol en strak, maar niet overdreven groot), 65B, mooi slanke benen en geen schaamhaar. Ze zit in hetzelfde jaar als ik, wel in een andere klas (3e).
R (zo heet ze) zit in de 2e. Ze is heel lief, slim, grappig, en heel erg mooi. Ze is van Russische afkomst. Ze heeft lang donkerbruin (bijna zwart) haar, bruine ogen, 170cm, een beetje een getinte huidskleur (klein beetje maar??Zo ongeveer), ze is slank (met een platte, gespierde buik met sporen van een sixpack), heeft mooie kleine billen, 65B, heel slanke benen, ook geen schaamhaar (hebben we het toevallig over gehad, Haha). Als jullie nog uiterlijke kenmerken willen weten, vraag het maar!
We (R en ik) hebben in de vakantie een keer of 3 normaal afgesproken, en zijn 2 keer gaan zwemmen met z'n tweeën. Ze is echt superleuk en ik ben tot over m'n oren verliefd op haar, maar ik ben minstens even verliefd op F... R is super knap, maar F ook...
Wat moet ik doen? Ik wil vaker dingen en R doen, en ik wil meer. Maar met F ook...
Misschien weet een van jullie iets...
( als jullie willen weten hoe ik er uit zie, schroom niet te vragen!)

Alvast bedankt,
Tijn

Bericht aangepast door de Kindertelefoon, namen anoniem gemaakt

14 reacties

Ik ben trouwens 15,5, f is 15 en 8 maanden en R is bijna 14, maar veel volwassener.

Bericht aangepast door de Kindertelefoon, namen anoniem gemaakt
Reputatie 2
Badge +3
Hoi Tijn2001x, denk je erom dat je geen namen van anderen hier plaatst? Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen anoniem kunnen zijn op ons forum. Groetjes, Hester van de Kindertelefoon
Heey,

Ik vind dat je eerlijk tegen jezelf moet zijn. Vind je leuk om hun innerlijk? Of hun uiterlijk? Ik denk dat ik uit de tekst dat jij geschreven heb opmaak dat je ze allebei leuk vind. Maar je beschrijft ze heel specefiek over hun uiterlijk. Die overeenkomsten hebben, bijv 65B en je beschrijft ze ook hetzelfde qua innerlijk lief, grappig etc. Zelf ben ik een meisje en als ik erachter kom dat mijn vriendje in principe "op date" geweest is met een ander meisje en ook met haar flirt zou ik denken dat hij vreemdgaat. Stel je voor dat je dat R helemaal niet leuk vind maar F? Dan kan ik je bijna verzekeren dat ze niet eens meer in jou buurt wilt komen. En als je R leuk vind moet je wel real zijn en het uitmaken met F.

Wat ik wil zeggen is dat je eerlijk moet zijn tegen beide. Eerlijkheid duurt het langst!

xcelly
Badge
Soms snap ik jongens écht niet!..

Je hebt al een vet leuke vriendin (zoals je het daar beschrijft) en dan wil je toch maar iemand anders?

Jij bent dus serieus bereid om een relatie van langer dan een jaar op te geven terwijl je nog steeds van haar houdt voor een ander misschien wel knapper meisje?!

Stel je voor dat ze dat bij jou zou doen.
En btw ken je R maar 2 maaden ofz en F al langer dan een jaar.
Misschien in de tijd dat jij gezellig met R aan "het daten" bent heeft je vriendin F ook al wat jongens gehad die met haar gingen flirten, maar die afgewezen heeft, omdat zij vertrouwen in een relatie wél belangrijk vindt...
Dus ik vindt zoizo dat je het je vriendin moet vertellen en dan zie je vanzelf wel of zij nog een relatie met jou zou willen, want dan is je keuze niet heel moeilijk meer.

Ohja en als R weet dat jij al 1 jaar een relatie met F hebt en ze probeert daar tussen te komen, vind ik dat al een hele nare eigenschap.

Sorry als ik bot overkom (zo bedoel ik het namelijk niet), maar je moet het haar echt vertellen.

Groetjes en veel succes.
ik zou bij F blijven het is normaal om ook iemand anders aardig te vinden maar je vriendin klinkt super x
Als je F zo leuk vindt, vraag jezelf dan af waarom je verliefd bent geworden op R. Ik bedoel F was voor jou al een totaal plaatje, maar blijkbaar ben je ook geïnteresseerd in R. Als je het aan mij vraagt zou ik tegen je zeggen dat je moet kiezen. Je kan niet beide meisjes leuk vinden en doen alsof er niets aan de hand is. F, zou het niet leuk vinden als je voor R kiest, maar ook niet als je R een geheim voor haar houdt. Zeg dus wel tegen haar dat er een (mogelijk) een ander meisje is voor jou.
Je moet kiezen voor wie je wilt, maar als je twijfelt tussen je vriendin en een nieuw meisje zou ik toch nog maar goed nadenken.
Doe trio
Ja, Tijn je hebt een groot probleem! Je zit behoorlijk in de nesten
Het uitmaken met je vriendin of je relatie met dat meisje afkappen.
hoe zou jij het. vinden als jou vriendin gevoelens voor iemand anders krijgt? er zijn zoveel leuke andere jongens maar zij blijft trouw aan jou! ik zou eerlijk zijn tegen beide meisjes en k zou gewoon je eigen vriendin. nog een kans geven en dat ene meisje gewoon niet meer spreke. wanthet is zonde om zon lange relatie wegtegooie voor een ander.
Afgelopen weekend ben ik nog een keer gaan zwemmen met R, en achteraf wilde ze graag neuken. Helaas liet ik me meeslepen, want ze is zo lekker en had haar bikinitop al uit... We hebben wel heel erg lekker geneukt bij mij thuis, maar daarna had ik spijt. Ik heb F gebeld en alles uitgelegd (behalve de seks), en ze vond het erg, maar begreep het wel. Uiteindelijk is alles goedgekomen. R is nu gewoon een vriendin van me, ik voel niets meer voor haar. (F is ook beter in bed, haha?)
Ik denk dat je niet teveel om de seks moet denken het Is natuurlijk lekker en dat heb k ook maar je kan liever een leuk en lief meisje nemen dan een pornoster om het zo te zeggen ik zou achter je hart aangaan en de waarheid zeggen tegen je vriendin want als ze er achter komt komt het nog harder voor haar aan ( ervaring ?)
Ik vind dat jullie wel een update verdienen. F is eerst vreemdgegaan en daarna naar Amerika verhuisd. Inmiddels heb ik een relatie met R, en ik heb ontdekt dat ik me nu veel prettiger voel dan toen ik nog met F was.
R heeft zich ontwikkelt tot een super mooi meisje, en het leeftijdsverschil merk ik helemaal niet.
We zijn supergelukkig samen.
Het bleek achteraf dat ik niet degene was die ontrouw was, want ze bleek al sinds we n half jaar n relatie hadden (n half jaar voor dit bericht dus) een affaire te hebben gehad met n vriend van me...

Reageer