VERLIEFD!!


Badge
Hallo allemaal ik ben een meisje van 13 jaar en ben bijna 14. Ik ben smoorverliefd op een jongen allen hij is 18. Ik denk de hele dagen aan hem en kan nauwelijks slapen. Zoals ze zeggen ik heb vlinders in me buik. Ik vind hem echt zo leuk maar weet niet als ik hem verkering moet vragen. Is hij te oud? Vind hij me wel leuk? Wat is de beste manier om te zeggen dat je diegene leuk vindt? Ik zie hem in t echt nauwelijks maar heb wel z´n telefoon nummer en insta. Ik vind dat hij heel anders is dan alle andere jongens die ik ken. Moet ik hem gewoon verkering vragen? Wat is dan de beste manier? Ik zeg altijd maar echte liefde kent geen leeftijd. Wie kan mij helpen?

xxx Anoniem

36 reacties

Badge
Kan iemand mij vertellen wat er eigenlijk fout kan gaan?
Je vriendin heeft allemaal nare dingen over jou verteld, omdat zij verliefd was op die jongen. Dat is heel gemeen en laag van haar. Je hebt intussen een afspraak met die jongen, dat lijkt me positief. Leg maar uit welke dingen over jou niet kloppen, zodat hij een correct beeld van je krijgt. Of het iets tussen jullie wordt, kan ik niet voorspellen, maar het lijkt me in ieder geval fijn als de nare dingen die je vriendin over je verteld heeft, opgehelderd worden.

'Kan iemand mij vertellen wat er eigenlijk fout kan gaan?'
Dat kan ik je niet zeggen. Een gesprek kan zo veel kanten uitgaan, maar als jullie allebei rustig blijven, kan het een heel goed gesprek worden. Het lijkt me sowieso goed dat jullie elkaar eens in het echt zien.
Badge
Ik ben blij dat we elkaar wel beetje kennen van school maar niet echt van echt praten of bij elkaar staan fzo gwn alleen beetje van zien en hij begeleider bij kamp. En daar praatte hij soms wel tegen mij hoe ik t vond enzo.
Ok, dus jullie kennen elkaar een beetje. Hij lijkt me een vriendelijke jongen, dus dat kan een fijn gesprek worden.
Badge
Hij is echt super vriendelijk en heel grappig. Hij is gwn de waren denk ik.
Badge
Hij heeft gezegd dat hij me zou appen als hij klaar was met werken om 9 uur dus ik hoop dat hij dat ook doet. ❤
Als hij vriendelijk is, zullen jullie vast een fijn gesprek hebben. Voor het geval hij geen relatie met je wil, zouden jullie vrienden kunnen blijven.

Wacht zijn berichtje maar af. Tot dan kan je niet veel doen, dus probeer rustig te blijven. Misschien helpt een ijsje en een goede film bij dit warme weer 🙂
Badge
Dankje wel ik ga nu gwn ijs je eten met Netflix erbij dankje wel❤
Ok, ga maar even ontspannen. Veel succes 🙂
Badge
Dankjewel en gaat lukken.
@watmoetiktochdoen

Misschien begin ik een beetje laat met reactie geven, maar zelf denk ik dit:

Jij bent 13, bijna 14, als je je nu al veel bezig houdt met relaties etc ben je wel aan de vroege kant. Je zit misschien in de 1e klas en waarschijnlijk zit je ook nog best lang op school. Ik snap dat je hem leuk vind en dat je het wel leuk zou vinden een relatie te hebben, maar zorg er zeker voor dat je cijfers er niet onder gaan lijden.

Als je er eenmaal aan begint kan je natuurlijk niet telkens zeggen dat je iets voor school moet doen of zo. Of je laat juist je schoolwerk liggen wat ook niet goed is. Aangezien hij 18 is en misschien een opleiding gaat volgen geld het ook voor hem. Hoewel hij waarschijnlijk wel meer tijd heeft.

Maar, als je bijvoorbeeld een relatie zou hebben met een andere jongen van 13 jaar, hij moet ook bezig zijn met school en zo kan je dus op elkaar afstemmen.

Ik vind het prima als je een relatie met hem zou hebben en ook leuk voor je! Maar zorg er voor dat je schoolwerk er niet onder lijd en ook de andere dingen die je alleen meemaakt op 13/14 jarige leeftijd...

Heel veel succes in ieder geval!

·····

Reageer