meiden kont en borsten kijken

  • 22 September 2017
  • 2 reacties
  • 1562 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hallo ik ben 17 jaar en doe havo
bij mij op school en in de klas zitten ram lekkere wijven met lekkere
kont en borsten. Hier fantaseer ik dan over dat ik ze op de kont sla of in borsten en kont knijp
hier trek ik dan ook op. ik heb wel eens in de 1e een foto gemaakt van n lekkere kont
is dit normaal of ben ik de enige die dit doet. thuis kijk ik ook porno
ook denk ik er wel eens aan om n meid op de kont te slaan of te knijpen
wat vinden de meiden en jongens hiervan. Dit is niet aanstootgevend bedoeld !!

2 reacties

Hoi !

Nou , ik denk dat het wel zeker normaal is dat je dergelijke fantasieën enzo hebt , simpelweg door de puberteit en bijkomende hormonen , dus ja , het is normaal . Het is echter heel belangrijk te beseffen dat dergelijke dingen slechts fantasieën zijn , en dat je deze nooit in het echt moet doen ( tenzij die persoon daar toestemming voor geeft ) omdat het absoluut niet fijn is voor de persoon in kwestie . Ook foto's van hen maken valt hieronder , dit dus best niet herhalen . Hou het maar bij fantaseren !

groetjes , Lot
Het is op zich heel normaal dat je hier over fantaseert!
Je moet het inderdaad alleen niet zomaar doen bij mensen, zeker niet zonder toestemming, dan is het aanstootgevend of zelfs aanranding.

Als je een relatie(kan ook friends with benefits zijn) hebt met iemand en die persoon vind het ook lekker als je op haar borsten/billen slaat(die meiden zijn er, ik vind dat ook lekker) dan kan dat wel, als zij je daar toestemming voor geeft.

En als je een lekkere meid hebt die het lekker vind als je dat bij haar doet vooral doen 😉 volgens mij zijn er genoeg meiden die wel houden van een beetje kinky of hard alleen zeggen ze het niet zo snel of kennen ze hun eigen lichaam nog niet goed genoeg om het te durven.

Reageer