zwanger van mijn leraar

  • 3 August 2017
  • 28 reacties
  • 2746 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
ik ben na seks met een leraar zwanger geraakt.. (volgensmij is dit strafbaar). Ik weet verder niet wat mijn rechten zijn. word ik van school geschorst? worden mijn ouders ingelicht? Mijn leraar weet het wel al maar wil geen abortus doen omdat hij dit moord vind.... Wat moet ik doen??!!

28 reacties

Hoe oud ben je?
En hoe oud is je leeraar?
ik ben 17 en mijn leraar is 29
maakt dit verder nog uit dan?
Nee hoor maar ik ben zelf 13 en ik dacht zo aan 13-15 met iemand van 50 ofzo
Nee hoor maar ik ben zelf 13 en ik dacht zo aan 13-15 met iemand van 50 ofzo
maar heeft 17 29 nog strafbare rechten ofzo. ik bedoel hij is wel mn leraar?
:?
Het spijt me ik ben pas 13 jaar ? ik weet nog niet zo veel over zo dingen maar er zijn vast wel andere mensen die je kunnen helpen! ?
Vertel eens hoe het gegaan is (in detail moet nie hoor ?)
Ik bedoel hiermee is hij begonnen ? Wilde je het?
Heb je aangegeven dat je het indien niet wilde?
Deed hij nog andere dingen ?
Wat zei hij toen hij hoorde dat je zwanger bent?
Sorry maar hoe en waneer gebeurt zoiets dan?
Vrg xx
Ook al wou jij ook seks hebben met je leraar, je leraar heeft zich vgm schuldig gemaakt aan pedofilie en heeft jou verkracht. Dit is dus hartstikke strafbaar. Je kunt liegen over de afkomst van het kind, maar dat komt toch wel boven water. Zou ik niet doen dus. Voor jou heeft het eigenlijk geen gevolgen qua de wet enzo en voor je leraar heel veel. (Jij zit natuurlijk met het kind.)
Gr. Pin
Hi justforhelp,

heb je echt een relatie met die leraar, nu nog? en zouden jullie samen het kind willen houden en er voor zorgen of is het alleen een keertje seks geweest en laat die leraar je nu zitten en dan wil die ook nog dat je geen abortus doet. Beter had hij gezorgd dat jij niet zwanger werd, hij is tenslotte de oudste en zou daar beter op gelet moeten hebben door een condoom te gebruiken. Trouwens zou jij het kind willen/kunnen houden of overweeg je abortus. Sorry dat zijn een heleboel vervelende vragen misschien, terwijl je nu nog maar net ontdekt hebt dat je zwanger bent. Iig heel veel sterkte.

M&M's
Dit lijkt mij nou de grootste nachtmerrie die er bestaat maar aangezien jij nog 17 bent (dus nog niet volwassen) en jou leraar 29 is en hij dus wel volwassen is dit wel strafbaar omdat jij minderjarig bent.
Over het feit dat jij zwanger bent en hij niet wilt dat jij abortus pleegt, vind ik dat dit jou keuze is, het is ten slotte jou lichaam en niet het zijne.
Het feit dat het je leraar is en hij in tegenstelling tot jou meerderjarig is is niet helemaal legaal.

Aangezien de vrouw in het geval van abortus het meeste te zeggen heeft kun je aannemen dat je gewoon een abortie kunt krijgen.
Hoi!

Dit is een hele, hele serieuze zaak. Je moet dit aan iemand vertellen. Wat die leraar heeft gedaan is strafbaar en je moet naar de politie stappen. Als je dat niet doet, kan jij in hele grote problemen komen en geraakt die leraar er zomaar mee weg, misschien valt hij zelfs nog andere studenten lastig.

Doe alsjeblieft aangifte, jij verdient hulp en die leraar verdient straf.

Groetjes
x
Hoi!!
Ik ga mee met de rest dat mag hij niet doen.
Jij bent nog een kind ja bijna volwassen maar tog!!!
Je moet hulp krijgen en wat jij met jou kint wilt doen dat moet je zelf beslissen.

Ik hed het zo met je te doen.
Praat er over dat zal helpen of schijf wat in een boekje.


En rust wat uit dat zou je op dit momen hard nodig hedden meid!!!

Gr angelv Xxx
bedankt voor alle reacties!
Ik heb nog een relatie met hem. Ik heb met hem gepraat over dat ik de abortus wil gaan doen. Hij zei dat hij dat eigenlijk toch ook wel goed vind aangezien ik nog veel jonger ben. Hij reageerde zo omdat hij erg geschrokken was. Hij is wel bereid om met mij voor het kind te zorgen, als ik dat zou willen, maar ik ga toch een abortus doen. Wat ik heel lief vond is dat hij misschien een baan heeft op een andere school (die heeft hij gezocht zodat we beiden beter kunnen functioneren). Hij heeft aangeboden de volledige abortus te betalen. We gaan maandag naar de huisarts voor verdere informatie. (best wel spannend).
Hoi!!
Fijn om te hooren dat alls weer goed is gekomen meid!!!
Ik ben er heel blij om. En dat hij het nu goed heeft opgepakt,
Ik wens je heel veel succes maandag bij de dokter.
Gr angelv
Hi JustForHelp,

ik ben iig blij dat je kennelijk vrijwillig seks met hem had omdat jullie nu nog een relatie hebben. Beter dan verkracht en gedumpt zeg maar, maar ja leeftijd en dat hij je leraar is vind ik nog wel een beetje moeilijk. Weet niet hoe het zit met strafbaar en school en je ouders. Denk dat je thuis wel beste kan vertellen, maar ja....
Denk goed na over wat je wilt voordat je het gaat doen, je moet er je leven nog mee verder met die beslissing.
Zorg iig de volgende keer ervoor dat je zelf goede anticonceptie gebruikt (neem zelf de verantwoordelijkheid) en hoop niet dat diegene waar je mee naar bed gaat een condoom om doet. Als je twijfelt of je goed beschermd was bij de seks dan kun je altijd nog morning-after pil nemen (daar ben je nu dus te laat mee). Ik weet niet hoe het bij jullie gegaan is, gwn dom geweest of kapotte condoom en geen pil ofzo? Ik weet niet of je binnenkort 18 wordt, want dan wordt het voor relatie wel makkelijker volgens de wet.

Sterkte M&M's
@M en Ms
Het is net zo goed de verantwoordelijkheid van de man als de vrouw. Maar vgm bedoel je het niet zo.

@JustForHelp
Wat fijn dat hij je wilt helpen! Ik denk nog steeds dat het slim is jullie relatie te beƫindigen. Het is strafbaar en eigenlijk ook niet gezond.
Zorg inderdaad dat je een volgende keer met wie dan ook goed let op veilige sex!

Gr. Pin
@pin

je hebt helemaal gelijk, beide verantwoordelijk, maar ik bedoelde het in de zin van laat anticonceptie niet afhangen van de ander en neem altijd je eigen maatregelen.In een goede relatie kun je daar natuurlijk ook makkelijker goede afspraken over maken dan bij een one-night stand. Zo kan een meisje wel zeggen dat ze aan de pil is, maar beter neemt de jongen ook zijn eigen verantwoordelijkheid en gebruikt een condoom. Omgekeerd kan een jongen wel zeggen dat ie zijn piemel eruit haalt voordat hij klaarkomt, wat sws geen veilige methode is om niet zwanger te worden en dan is het verstandig voor het meisje als ze zelf maatregelen neemt, bv, de pil of dat ze geen seks heeft. En zo zijn er meer voorbeelden. Het ligt dus zeker niet alleen bij het meisje. Maar beter zorg je (jongen of meisje) goed voor jezelf en liefst natuurlijk ook voor de ander. Niet iedere bedpartner (geldt voor j en m) ken je goed genoeg om 100% zeker te weten of je hem / haar kunt vertrouwen en ook al zegt die dat die geen soa heeft misschien heeft die het toch wel zonder dat ie het weet. Dus in die zin bedoelde ik het. Meisjes kunnen iig zelf maatregelen om zwangerschap te voorkomen nemen, dat is al iets. Goed van je @pin voor de verduidelijking. Een condoom is sws verstandig ter voorkoming van soa's naast voorkoming van zwangerschap
@M en Ms
Ik dacht al dat je het zo bedoelde!
Grts
Iemand vroeg hoe het bij ons gegaan is,
ik heb een condoom gebruikt. (we hadden er zelfs beide een mee)
maar blijkbaar is daar iets fout gegaan?
morgen naar de dokter vind ik wel heel spannend...
Hoi,
Hebben jullie gecheckt of de condoom nog niet over de houdbaarheidsdatum was? Dat kan namelijk en dan kan deze geen 100% veiligheid meer garanderen. Anders weet ik ook niet hoe het komt!
Gr. Pin
@JustForHelp,

oke, ja misschien gaatje erin en als je je piemel uit de vagina haalt moet je die condoom altijd goed vasthouden (zelf geen ervaring mee, maar gehoord), anders kan die afglijden en dan kan er sperma in je vagina komen
Sterkte bij de dokter
Voordat we denken dat het strafbaar is. IS het echt strafbaar of verwachten jullie dat. Je kan er ook in eerste instancie mee eens zijn en dan kan de zaak anders worden
Het IS strafbaar.
@Marko259,

Ik neem aan dat als er wetten en regels voor zijn dat het niet slechts een verwachting is.
Hee,

Ik ben het met @pin @menspersoon eens, in dit geval is het strafbaar!
Maar wat Marko259 bedoeld is dat je de hele situatie waarschijnlijk niet kent/weet en dat zij misschien ook iets fout heeft gedaan? of dat ze mijn 18 is?

En maybe is ze 18 maar anders kan ze dit topic niet aanmaken?
who knows.. en daarom snap ik @marko's punt wel.
reading between the lines...

~ Broke

Reageer