Ik word gepest door mijn kleine piemel

  • 15 March 2018
  • 10 reacties
  • 2213 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik ben 15 jaar en heb een een piemol van 3 cm en als hij stijf is 6 op school douche wij met allen jongens bij elkaar en ik word hier heel veel mee ge pest kleine piemol hoe ga jij ooit kinderen krijgen gaat ze wel wat voelen als jij er met je lul in zit dit doet me heel veel pijn heb ook aan zelfmoord ge d8 ik ben er klaar mee ik voel me onzeker ik ben al 15 en heb een lul van 3 cm welk kind van 15 heeft dat aleen ik ??

10 reacties

Dit lijkt mij iets om met een mentor of vertrouwenspersoon te delen, omdat pesten een ernstige zaak is.
Vriend luister eens.. wanneer kreeg je schaamhaar en sperma? Denk dat je gewoon laat bent u puberteit. Heb je je groeispurt al gehad? Je penis kan sowieso nog tot je ca je 18e groeien. En kinderen krijgen kan sowieso hoor. En je hebt ook nog een tong en vingers om de dames gek te maken dus geen zorgen man. Groeten!
Reputatie 3
Badge +4
Tong en vingers zal je niet eens nodig hebben 😉 het bevredigendste bij een vrouw is de clitoris en dat zit helemaal voorin. Dus je hebt niet zo'n porno lul te hebben van 25 cm. Ze zal het gewoon voelen dus. Naja kinderen kan je gewoon krijgen want dat heeft niks met je lengte te maken. Dus laat ze lekker 🙂
Veel vrouwen komen niet klaar door penetratie, dus die tong en vingers kan je best wel nodig hebben. 😉 en dikte is belangrijker dan lengte om een pik te voelen.
als vrouw kan ik je dit zeggen. die jochies die je dat zeggen zijn zeker weten onzeker over hun eigen lul , en daarbij waarom kijken ze naar je dick? beetje gay , niet dat daar Iets mis mee is . maar wat ik wil zeggen is , dat je je daar niks van moet aantrekken. uiteindelijk gaat seks over liefde en niet lust. dus als je ooit een meisje tegen komt (wat ik hoop dat dat pas over een paar jaar is ) dan zorg je maar goed voor haar en wees lief tegen haar want daar gaat het uiteindelijk allemaal om.
dus no worries dude het komt goed
Lijkt me niet leuk! Maar je mag je niet laten doen!
Helemaal niet erg ik ben een meisje en ik geef niet om de grote laat je niks wijs maken!
Hoi!

Wat gemeen dat die jongens dat zeggen. Het is heel dom van ze dat ze hier commentaar op geven, aangezien jij er niets aan kan doen.

Meestal zeggen personen negatieve dingen uit eigen onzekerheid. De kans is groot dat die jongens zelf ergens onzeker over zijn, en dat ze daar de aandacht van willen afleiden. Die aandacht leggen ze bij jou, op een negatieve manier.

Wat ze zeggen is dom en slaat nergens op. De mogelijkheid om kinderen te krijgen hangt niet samen met de lengte van je penis, maar met de kwaliteit van je sperma. Daarnaast, of een meisje dankzij jouw hulp kan klaarkomen, heeft niet alleen met lengte te maken.

Zet alsjeblieft het idee van zelfmoord uit je hoofd. Jij verdient het om te leven en gelukkig te zijn. Er zullen altijd personen zijn die hun eigen frustraties op anderen uitwerken, maar ik hoop dat je beseft dat dat niet aan jou ligt, maar aan hen.

Als je je zorgen maakt om je ontwikkeling, kun je naar de huisarts gaan. De kans is groot dat jij later bent met de puberteit dan de jongens van je klas, maar dat hoeft niets te betekenen voor later.

Kun je dit met je mentor of gymleraar bespreken? Ik vind dat die jongens eens aangepakt mogen worden. De kans is groot dat jij niet hun enige "target" bent. Ze vallen vast nog andere personen lastig.

Groetjes
x
Nou ik vind het juist niet zo fijn als die te groot is
Ik vind het echt smerig als mensen je pesten met iets waar je niks aan kon doen

Reageer