Gepest worden omdat je anders bent dan alle andere?


  • Anonymous
  • 0 reacties
Heey met Anoniem Girl x,dit wil ik effe heel graag uiten....

Heeft pesten zin? Is het nou echt echt leuk om te gaan pesten? om zomaar iemand helemaal zwart, klein vernedert bang onzeker buitenbeentje te maken omdat je zelf niet goed wijs bent? alleen maar mee loop? om stoer te doen omdat bang ben dat het je zelf dan ook over komt? Der sterven 105 jongeren per Jaar aan zelfmoord zelf nog veel meer door dat soort dingen ook en nog veel meer dingen.... en als ze dood zijn hebben de meeste pestkoppen spijt en dan keert de meeste mensen zich om naar die stomme pest koppen? weetje wat een persoon denkt? die gepest wordt en gepest is geweest?

Ze denken aan de: dood de dood is fijn dan heeft niemand meer last van mij tis beter dat ik er niet meer ben. Ben ook toch maar alleen en alleen elke dag vooral op school met groep's opdrachten gym, pauzes, buiten alleen. Mensen laten mij in de steek ze vergeten mij. Maar het maakt me onzeker over me zelf ik ga automatisch anders raar over me denken, Kijk ik in de spiegel dan ga ik denken over de mensen om me heen en de pest gedrag
Ben ik nou te dik? Ziet me Uiterlijk er niet goed uit? is me uiterlijk nou zo stom dan? is me innerlijk niet goed genoeg? moet ik dingen gaan doen zodat ze me dan wel naar me om kijken? Zie ik er anders uit dan hun? Zijn ze nou Jaloers op me omdat ik met iets veel beter in ben? Zien me kleding er anders uit? Het MAAKT ME HELEMAAL GEK DOOR DE WAAR enzo. Is er geen Knop ofz waar stop! op zit zodat hun stoppen? of is er een stop! knop voor mij dat mijn leven stopt met leven? Doe ik dan andere mensen verdriet? denk het niet... ben toch niet geintresseerd in anderen het is beter dat ik er niet meer ben.... Ik wil alles eruit gooien wat er in me zit maar gaat gewoon niet .... Het moet gewoon stoppen 😞 :(

Dit is dan ongeveer wat iemand denkt als tie gepest word En ja ik ik ken dat ik ben ook gepest van af me 4e jaar tot nu al 11 en een half jaar
ik ben nu 15 bijna 16. dat gepest wordt nooit gestopt op de hele wereld dat blijft maar gewoon herhalen welke Jaar dan ook. Ik zelf doe aan self harm al 5 en half jaar... Der spellen nog veel meer in mijn leven dan alleen gepest ik laat Jullie wel een foto's van mij arm zien door zelf snijden soms ging ik veder met snijden:


Het is ook best erg voor mezelf ik raad jullie aan doe het niet... het kan slavend worden als je weer vervelende kut situaties hebt want dan wil je het blijven doen heb ik ook.. Ik heb weinig mensen, vrienden, Familieleden dat ik daar erover kan praten met ze.. dus mocht je ook zo 1 iemand zijn net als ik laat het me dan weten daar zou ik echt blij mee zijn want dan geeft het een goed gevoel als je met iemand praat die dat ook kent en doe en hebt gedaan want dan weet je Precies waar over je dan praat met iemand.

dit is wat ik graag wilde zeggen over pesten Groetjes: Anoniem Girl x

bericht aangepast door de Kindertelefoon in verband met regel 9

15 reacties

Goed gezegd Anoniem Girl X
Erg goed gezegt!!!!!!

X
Gr.
Hey,
Super goed dat je alles er even uit hebt gegooid!
En dan nu de vraag: wat ga JIJ nu doen? Blijf je hier zitten en laat je de pesters winnen? Of geeft je alles wat je hebt en vecht je keihard terug! Jij kan echt een voorbeeld zijn voor andere die gepest worden. Ik denk echt dat je dat ik je hebt. Zoals je dit allemaal vertelt, echt heel mooi.
Vecht terug...
Je schrijft dat je met weinig mensen over je gevoelens kan praten, toch is het denk ik heel belangrijk dat je het toch probeert. Door te praten kan het pesten stoppen. Jij hebt recht op een goed leven! Niet een leven dat word verpest door pesters. Maar de pesters gaan niet uit zichzelf stoppen. Daar moet je wat voor doen. En de enige die daar wat aan kan doen ben jij!
Je bent sterk, now show it!
Kus,
Anoniem girl x
echt heel mooi geschreven! Ik heb erover nagedacht en ik denk dat (nou ja, ik weet het bijna vrijwel zeker) het gewoon niet aan jou ligt. Het moet aan de pesters liggen. Want als het geen pester was geweest, wat had diegene het dan uitgemaakt dat je dik bent, of dat je lelijk bent, dat je anders bent of wat het ook mag zijn! (Niet dat je btw echt lelijk bent of dik, ik weet het niet. Ik heb je namelijk nog niet gezien, maar dat snap je zelf ook wel.
Heel mooi gezegd..
Ik word ook vaak gepest. Ik ben anders, ik wil mezelf kunnen zijn en uiten. Ik wil laten zien dat pesten je leven KAPOT maakt! Ik snij mezelf en ben vaak helemaal klaar met alles. Soms beeld ik mijn begrafenis in, dat de pesters zien dat ik kapot ben door hun. Ruzies met ouders etc zijn minder erg dan pesten. Elke dag ga ik met tegenzin naar school, ben ik zeker 20 keer per jaar 'ziek' omdat ik niet naar school wil. Ik wil een leuke middelbare school tijd hebben, maar dat is mij niet gegund. Hoe kun je plezier hebben aan pesten? Is het leuk om te zien dat iemand pijn heeft..?
Ik had laatst korte mouwen aan.. Ik heb jammer genoeg veel armhaar, waarom.. Dat weet ik ook niet. Ik werd gelijk gepest en hoorde mensen achter over me roddelen. 'Kijk dat armhaar, zelfs ik heb niet zo veel what the fuck,' waarom moeten ze daar op letten?! Als ik een wat 'dikker' persoon zie ga ik er ook niet gelijk over praten en/of die gene uitlachen. Het heeft me zo onzeker gemaakt, dat ik nooit meer korte mouwen aan doe naar school, puur omdat ik niet gepest wil worden. En als ik lange mouwen aan heb, is het gelukkig wat stiller om me heen..

Ik ben puur op deze wereld om kapot gepest te worden.. Om mezelf te snijden en me ongelukkig te voelen. Ik wil me normaal voelen en met veel plezier naar school gaan en vrienden maken. Ik wil me op mijn gemak voelen en genieten van het leven, hoe mooi het is. Ik zie alleen maar zwart voor mijn ogen, alles is negatief en slecht. Mijn leven is verzuurt door de pesters.. De lach, de trotsheid in hun gezicht die ik zie als ze me uitschelden en ik niet weet wat ik moet doen. Waarom maken ze me zo onzeker? Ik zit op havo en heb het helemaal verpest. Ik heb geen tijd om te leren omdat ik me de hele dag kapot huil en geen concentratie heb om überhaupt te leren. Steeds komt die negatieve gedachten weer terug.. 'Laat maar zitten, het is al verpest,'

Ik zie het niet meer zitten, dat is wel duidelijk. Ik ben blij dat ik hier mijn verhaal kwijt kan en hoop dat de gene die dit leest een mooie toekomst heeft, God bless u. :)
Ik weet niet of ik er binnen 2 jaar nog ben, maar dat maakt niet uit. Aan alles komt een eind. Ook aan het gepest, de onzekerheid en het huilen. Simpelweg om mijn polsen door te snijden en dood te bloeden. Dat is alles wat ik wil.

- 13 jaar.
Goed gezegd
Dankje wel Thehulpelozekid 🙂
Thanks Pin 🙂
Suicide, echt een leuke naam ( Suicide room) wisje dat Suicide Zelfmoord betekent. Btw ken die jongen echt mooi muziek op youtube en die film ook mooi film maar ook ereg leef met hem mee...
Ik genoot van je Verhaal ik leef heel erg met je mee. Ik snap hoe je je voelt en voorral altijd alleen te zitten alsof ons leven vervloekt is niemand die echt met je wilt omgaan omdat je een nul ben en hun boven 10 😢 😢 😢 Ik heb me paar dagen terug weer gesneden maar dan op me rechter been te veel verdriet haat & pijn... Alsje wil wil ik best echt graag met alle plezier vrienden met je worden omdat je die ervaring kent
Dankje wel Gh2016 groertjes terug x
Dankje wel voor je begrip Pheebe Kus back 😘 :-3 x
Hey!

Wat heb je dat mooi gezegd meid! Ik ben het volledig met je eens. En ik herken het helemaal. Ik ben ook gepest, mijn hele basisschool tijd. En omdat ik ooit zo open was om het op de middelbare nog eens te zeggen tegen mijn klas, ging het weer even verder. Beetje heel erg verder, ik heb mezelf ook gesneden, heel lang. Totdat mijn ouders mijn verwondingen zagen, toen ben ik huilend naar huis gefietst. Ze zijn naar me toe gekomen, ik heb er goed met ze over gepraat. (Wat ik normaal nooit deed, ik praatte niet zoveel met ze.) Helaas, heeft het toen niet echt geholpen, want 1 maand later heb ik een zelfmoordpoging gedaan, en.. mislukt want de politie stond opeens in mijn tuin. Nouja, toen had ik zelf ook wel door dat het moest stoppen, dat het uit de hand liep wat ik mezelf allemaal aandoe alleen omdat andere mensen wat van me zeggen, me pijn willen doen en mijn leven willen verwoesten. Ik heb toen met zoveel mensen gepraat, en weet je het lucht echt op! Inmiddels gaat het heel goed met me, ik heb goed contact met mijn ouders, onwijs lieve vriendinnen die ik wel huilend op kan bellen en dan naar me toe komen en er altijd voor me zijn! Een leuke jongen ontmoet, een leuke klas, een leuke tijd en geen last meer van gepest. Ik heb geleerd mezelf te accepteren, wat andere ook van me denken. Al kan ik er absoluut nog niet tegen als mensen andere pesten, ik probeer dan ook vaak op te komen voor diegene als ik het zie want ik gun niemand hoe ik me toen heb gevoeld. Mensen die met zelfmoord spotten, met self harming spotten, in en in triest. Luister meid, ik weet hoe je je voelt. Het is heel moeilijk om sterk te blijven, maar ik weet zeker dat het goed komt. Je staat boven al die pesters, je bent een goed persoon. Ik wil niet moederachtig overkomen, maar ik raad je aan om met iemand te gaan praten. Dat helpt heel erg, en er zijn heel veel mensen gespecialiseerd om jou te helpen. - Tekst verwijderd, in strijd met forumregel 7 - Want geloof me, ik kan er ook nog heel moeilijk over praten met mensen. Maar ik probeer er zo open mogelijk over te zijn. Ik zou je graag willen helpen, of je luisterende oor willen zijn. Ten minste als jij dat zelf wilt. En anders, je komt er wel! Geef niet op, nooit niet! Sterkte, en je hebt een prachtig woordje gesproken! Wees trots op jezelf.

xx
Heey Honeymoon echt dankje voor je opmerking!

Ik las met alle plezier je verhaal, ik snap watje bedoelt. Maar als ik open ben maken mensen Veel meer Misbruik van me en dat is niet leuk voor mezelf... Bij mij werkt het jammer genoeg niet echt... Ook niet op me school,wijk,fammilie enzo. - Tekst verwijderd door de Kindertelefoon, in strijd met forumregel 7 - xx Groetjes Anoniem Girl X.

Reageer