Broek vol gepoept bij avondje stappen

  • 23 June 2017
  • 5 reacties
  • 3540 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik ben zaterdagavond uitgeweest met vrienden, het begon allemaal heel leuk en leuk aan het drinken geweest. Ik werd oplaatst heel erg dronken en toen moest ik erg nodig naar de wc. Ik kwam niet snel genoeg bij de wc en toen heb ik perongeluk in me broek gepoept. Alles zat eronder want het was niet een harde drol maar gewoon diarree. Al mijn vrienden lachten me uit en hebben me achtergelaten daarbuiten. Nu word ik door het hele dorp als broekpoeper gepest en me vrienden hebben me verlaten. Wat nu?

5 reacties


Memes zijn een goede oplossing voor jouw probleem.
Heyhey,

Erg naar dat dit is gebeurt, Kees3.
Ik raad je aan eens met je vrienden te praten en het uit te leggen. Verder zou ik alle nare opmerkingen negeren. Dan is het vanzelf niet meer zo grappig.

Tevens zou de volgende keer niet meer (veel) drinken en in de gaten houden dat zoiets niet weer kan gebeuren.

Xxxx,
Ziemo
Hoi!

Stom dat ze je hiermee pesten. Ze zouden je moeten geholpen hebben, in plaats van uitgelachen.

Zoals de mensen hierboven zeggen, negeer je best alle opmerkingen. Hoe hard het ook is, na een tijdje, na geen reactie, gaan ze het saai vinden en zoeken ze iemand anders om vervelend tegen te doen.

Dit is allemaal heel vervelend, maar probeer dit als een les te nemen. Schrijf je ervaringen op en de volgende keer dat je naar een feestje vertrekt, kun je die lezen, om je eraan te herinneren wat er gebeurt als je te veel drinkt. Vooral zoete drankjes of fruitsap met alcohol zijn een valkuil, aangezien je niet goed bewust bent van de hoeveelheid alcohom.

Groetjes
x

Reageer