Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18
Vraag

Ben ik de plank van de klas

  • 29 juli 2019
  • 9 reacties
  • 438 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo allemaal ik ben Femke en ik ben 13, in mijn klas heeft iedereen al wel wat borsten en billen een beetje, behalve ik. Alle jongens kijken al allemaal uit naar seks en tieten en dikke konten. Ik heb dus niets, en ik word altijd gepest met het woord surfplank of kanker platte slet. En ik vind het niet leuk, de docent weet het maar die doet er niets aan. Wat moet ik doen om geen plank meer te zijn?

9 reacties

Hey Femke

Je klasgenoten hebben al wat rondingen, terwijl die bij jou nog vrij klein zijn. De jongens uit je klas geven je hier nare opmerkingen om, waar je erg onzeker door wordt.

Het is heel normaal om op je dertiende nog vrijwel geen rondingen te hebben. Het kan dat de puberteit bij je klasgenoten wat vroeger aanbrak, en dat deze bij jou binnenkort ook zal beginnen. Zijn er klasgenoten die voor je opkomen, wanneer die jongens vervelend doen?

De puberteit doet wat met tieners, en jammer genoeg gaan sommigen zich er heel onvolwassen door gedragen. De kans is groot dat die onvolwassenheid vroeg of laat ophoudt, maar voor jou is de huidige situatie uiteraard niet fijn. Wat vervelend ook dat de docent niet ingrijpt, terwijl hij zich hier bewust van lijkt te zijn. Zou je het zien zitten om naar een andere docent te stappen?

Groetjes
Kenshin
Badge
Als je geen plank meer wilt zijn moet je borstvergroting nemen.
Badge +5
Ik ben 18 een heb ook nog steeds weinig tiet. Het gaat ook niet om tieten of een kont, maar om hoe zeker of hoe onzeker je overkomt naar anderen. Als je geen fuck geeft om wat anderen zeggen, maar je kleed je gewoon naar je figuur.... Je laat je bloesje gewoon wat verder open (als je geen tieten hebt kunnen ze ook niet uit je bloesje vallen) en je doet gewoon normaal (kijk naar hoe jongens onderling met elkaar omgaan en kopieer hun gedrag een beetje: blijf meisje maar graag je niet als een jank-wijf maar als stoere meid) dan krijg je vanzelf de jongens achter je aan.

Ik kan het weten 🙂 ik heb het zelfde figuur als jij en heb echt nooit iets te klagen gehad over de aandacht die ik van jongens kreeg. Ik heb meer scharrels gehad dan ik vingers heb, in de leeftijden van 12 tot in de 50. Op mijn 13e had ik een affaire met een makelaar. Zonder tieten, zonder kont.

Accepteer je figuur en werk aan je houding. Voel je zeker van jezelf. Gooi er wat stoer en sexy in. Komt helemaal goed dan.
Badge
Hoi ik ben ionut en ik ben erg tegen pesten want ik ben vroeger ook gepest als je er over wilt hebben zeg het maar


Reactie aangepast i.v.m. forumregels 6 en 7
Als je geen plank meer wilt zijn moet je borstvergroting nemen.

Cmon @Huts16 , op die leeftijd mag je nog niet eens borstvergroting doen. Probeer ajb serieus te doen ok?
Reputatie 2
Badge +4
Ik snap dat je er nu naar verlangt om rondingen te hebben, maar besef wel dat je dit alleen wil zodat je niet meer gepest wordt. Je wens om fysiek "aantrekkelijker" te worden is dus instrumentaal: je gebruikt het om iets anders voor elkaar te krijgen. Daarom raad ik je niet aan om iets aan je lichaam te (laten) veranderen.

Onthoud gewoon dat ieder lichaam uniek is en dat het ene lichaam sneller en eerder verandert dat het andere. Dit verandert natuurlijk niets aan het gedrag van de pesters, maar het helpt je wel om je hoofd hoog te houden te midden van alle nare opmerkingen.
Badge
Ik snap dat je rondingen wilt hebben, maar ik had op die leeftijd ook bijna niets. En wacht maar, het komt vanzelf. Er zijn ook heel veel andere meisjes die dit ook hebben gehad. Maar die dan later wel gewoon mooie rondingen kregen. Het kost alleen wel wat tijd...
Reputatie 2
Badge +1
Je bent 13 daar hoef je je nu echt geen zorgen over te maken. Ik ben 14 en heb ook bijna niks maar het boeit me niet echt iets (misschien komt het omdat ik best kinderachtig ben🤷)maar het komt vanzelf wel en als het niet komt maakt het ook niet uit. Sommige mensen vinden dat juist aantrekkelijk en als je later niks hebt en daar echt niet blij mee bent kan je altijd nog overwegen om een borstvergroting te nemen.
Badge +1
We zien porno maar die vrouwen zijn nep want het meest is siliconen tetten of een reet die 2 zitplaatsen in beslag neemt ik zelf ben 15 maar laat ze zeveren geef daar geen flikker om want ik ben gelukkig want de 1 groeit snel de andere traag dus ik weet op een dag lijk ik meer op een meid ben wel transgender maar trots op wat ik ben. Ze gluren naar me ben wat plat maar heb borsten dus laat ze het gaat erom voel jij je goed en de 1 houdt van klein maar fijn terwijl anderen graag meloenen van memmen ziet

Reageer