Vraag

Bang en niet naar school wat nu...

  • 16 augustus 2017
  • 9 reacties
  • 843 Bekeken

Hallo iedereen Ik ben nieuw en wil heel even mijn verhaal kwijt ik ben vanaf groep 2 tot nu gepest in groep 8 was het het ergste ik moest mee op kamp en ik wou het eerst niet maar ik moest het van me lerares de eerste dag schilden ze me al uit en daar na in de nacht waren de meisen dehele tijd aan het zeuren dat ik een plank ben en dat ik beter zelfmoord kon plegen omdat toch niemand me leuk vind en de dag erna was ik naar huis toe gegaan want ik trok het daar echt niet meer... we hadden op school ook nog een meiDen avond en daarin moesten we eerlijk zijn en toen was het zo of we iemand leuk vonDen en ze zeisen dat Ik het perse moest zeggen maar dat wilde ik helemaal niet dus zeiden ze dat ik een een poessie was en dat ik nooit wat durfde maar ik durfde dat niet tegen hun te zeggen en daarna waren ze zelf gaan verzinnen dat ik op een jongen wss maar daar was ik niet op want dat was iemand die mij al 7 jaar lang pesten nu was het ookal zo dat ik de laatste week van school ben weg gelopen we hadden een voetbal veldje voor onze school en ik was daar aan het voetballen en opeens kwamen er 8 jongens op me afrennen (uit me klas) en begonnen me te duwen en om me heen te staan dus ik was bang en rende heel hard weg naar me huis sinds dien ben ik ook nooit me boeken gaan ophalen of terug geweest (dit was allemaal in groep 8 de laatste week van het schooljaar) maar dan zou je denken dat het dan wel gestopt zou moeten zijn maar nee elke week bel er een privé nummer en dat zijn de kinderen uit me oude klas ik krijg ook vaak reacties op mije YouTube kanaal er staan maar 3 video's online van me konijn en me honden en ook eentje dat me konijn om me voeten heen rendement en daar krijg ik dan dus de reactie op je bent k*nker dun met je k*t konijn en je zou denken dat ik nu op de middelbare zit en dat het daar niet gebeurt maar ik ben pas in een heel school jaar 3x naar school geweest... ik zit dus al een jaar thuis ik zit wel bij een psycholoog en die heeft voor de vakantie gesteld dat ik pdd nos heb en hoog gevoeligheid voor als je niet weet wat pdd nos is dat is een lichte voorm van autisme en ik voel me daar ook heel onzeker over

Dit was mijn verhaal bdenkt voor het lezen heb je ook een pest verleden laat me dan alshe blieft weten hoe jij vrolijk werd alvast bedankt❤

Xx Anoniempjeee.x ❤

9 reacties

Sorry voor de typ fouten maar moest het heel even snel schrijven❤
Hoi!

Wat een heftig verhaal 😞 Ik snap dat je je nu heel naar en bang voelt, je bent heel erg gepest geweest, en je lichte vorm van autisme maakt je het er ook niet makkelijker op.

Helpt die psycholoog je goed? Hij of zij heeft nu pdd nos bij je vastgesteld, dus gaan jullie daar nu samen aan werken? Dat helpt je vast ook. Praat naast je autisme zeker ook over het pesten.

De schoolleiding weet vast wat er gebeurt, maar zijn ze ook op de hoogte van de laatste gebeurtenissen. Weten ze van die laatste keer met die jongens op het voetbalveld en weten ze van de gemene reacties op je Youtubevideo's? Je kunt reacties verwijderen of melden op Youtube, dan kan niemand ze nog zien en komt er ook geen reactie meer op. Video's met dieren zijn vrolijk bedoelt en moeten vrolijk blijven.

Als de problemen met de pesters (die trouwens eens goed aangepakt moeten worden door de schoolleiding) niet opgelost geraken, is het misschien een idee om van school te veranderen. Het klinkt drastisch, maar gepest worden is heel uitputtend, en soms denk ik dat je beter de pesters achter je laat dan al je energie erin te steken. Een nieuwe school, een nieuwe start, helpt je misschien ook. Sommige scholen hebben een gespecialiseerd schoolsysteem voor mensen met autisme en andere (leer)stoornissen. Ik weet niet of jouw vorm van autisme vraagt om een speciale leermethode, maar informatie vinden kan geen kwaad. Misschien kan je psycholoog je hiermee helpen?

Ga niet in op de berichten van de pesters. Je moet niet oprotten voor hen, je moet zeker geen zelfmoord plegen. Blijf veel steun en liefde halen uit je konijn, honden, ouders en psycholoog.

Groetjes
x
Hoi ik ben ook onzeker want ik heb ook pdd nos ik ga na de zomervakantie naar een speciale school de naam mag ik niet zegen, ik maak niet snel vrienden dus ben ook een beetje bang maar ik hou moed dat het goed komt en op yt heb je een black list daar kan je worden in zeten die niet in de reacties kunnen worden gezet misschien een tip om naar te kijken
Dankjewel voor je reactie 100divergent11 ik zit nu niet meer bij de pesters in de klas zit nu op middelbare school maar word nog lastig gevallen dus met die reactie en met telefoontjes en haal de reacties wel steeds weg

Dankjewel x☺?
Hallo mindstorm fijn om te weten dat ik niet de enige ben ik kijk wel heel veel youtube filmpjes maar weet niet veel van een eigen kanaal maar ik ga zeker kijken voor die blacklist!! Dankjewel voor je tip!?
Hallo mindstorm fijn om te weten dat ik niet de enige ben ik kijk wel heel veel youtube filmpjes maar weet niet veel van een eigen kanaal maar ik ga zeker kijken voor die blacklist!! Dankjewel voor je tip!?☺
Hoi!
Op YouTube kan je reacties uitschakelen. Dat kan volgends mij via videobeheer, maar op internet staat.sowieso hoe je het moet doen. Als het dan nog niet lukt, dan zal ik ff kijken hoe het moet (heb namelijk zelf ook een kanaal)

Zelf.ben ik ook 2 jaar lang op de middelbare school gepest. Helaas werd ik niet vrolijk, en probeerde ik zelfmoord te plegen. Toen ging ik naar een school speciaal voor mensen met autisme. Nu zijn er alleen nog mensen die nare dingen zeggen.

Voor die telefoontjes is er maar 1 goede oplossing (vind ik) en dat.is naar die pester toegaan en zeggen dat hij moet stoppen. Al haal je er ouders bij, die pester moet gewoon stoppen. Je kan ook een andere sim kaart nemen, maar dat is niet de goede oplossing.

@mindstorm ik ga ook naar een andere school, heb ook pddnos en ben ook onzeker dus we hebben kinda hetzelfde probleem xD. Ik weet zeker dat het wel goed komt! De meeste mensen op speciale scholen zijn hardstikke aardig.

Gr. Eenaardigpersoon
Dankjewel een aardogpersoon voor je reactie ga meteen kijken voor me kanaalontmaagd!
Kanaal sorry autocorrectoe staat aan???

Reageer