Waarom account kindertelefoon?

  • 23 October 2017
  • 21 reacties
  • 671 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hey, ik ben gister begonnen met dit account omdat ik het fijn vind mensen te helpen. (Ik weet dat ik soms bot over kom dat is iets waar ik nog aan werk) Wat mij opvalt is dat veel mensen hier gay jongens zijn. Dus begon ik mij af te vragen waarom andere mensen een account voor kindertelefoon hebben aangemaakt. Voor mij begon het uit pure verveling en toen kwam dit in me op. Maar mijn vraag is dus hoe zijn jullie hier beland?

21 reacties

Mijn online vriend zei tegen me, gelukkig heb je niet vertelt waar je woont. Anders had ik de kindetelefoon al ingeschakelt.
Toen had ik het opgesocht.
Mijn online vriend zei tegen me, gelukkig heb je niet vertelt waar je woont. Anders had ik de kindetelefoon al ingeschakelt.
Toen had ik het opgesocht.

Bijna alle problemen van mij staan nu op mijn Forums
Ik had een probleem dat ik opzocht, toen ben ik via google op het forum gekomen, vervolgens ben ik hier blijven hangen.
ik zat vroeger de hele dag op internet enz en tooen vond ik een site dat als je hulp nodg hebt , hier moet praten en dat is uiteindelijk in mijn hoofd gebleven.
heyy miu

wat een leuke vraag. Ik ben hier op gekomen door dan ik problemen had toen zag ik ook school een poster van de Kindertelefoon toen ging ik eens een kijkje nemen toe heb ik dus een account gemaakt om mijn problemen, tips en ervaringen te delen met alle andere op deze website.

ik hoop dat ik je vraag zo een beetje beantwoord heb

Groetjes
Naam-loos
Ik kom hier echt al een aantal jaar, ik weet niet meer hoe ik erop gekomen ben, wel heb ik keurig gewacht tot ik 13 was om in het 13 gedeelte te komen haha
Hoi !
Wat een goede vraag zeg :)
Ik help graag mensen en had zelf een aantal problemen . Ik ben nog even op het forum van Awel (Belgische KinderTelefoon) actief geweest maar dat is een heel ander systeem dan hier . Ik kwam hier een beetje per toeval terecht , maar ik had er voordien nog nooit over gehoord . Vond het al meteen zo fijn dat ik direct ben gebleven 😉 !
Groetjes , Lot
Tjaaaa ik snij mezelf. En ik wou advies vragen over hoe ik het beste om hulp kon vragen. Voor de rest probeer ik andere mensen ook te helpen met problemen :)

Byeee
Heyy
Ik had mijn account aangemaakt omdat ik in een depressie zit [zie mn topics] en hulp nodig had.

Bye
Hey
ik ben een jongen en hetero
ik had heel veel ruzie en was radeloos . Ik wist al dat de kindertelefoon een ding was en na wat verhalen gelezen te hebben en met een medewerker te hebben gechat had ik mijn account gemaakt om zelf hulp te bieden en te krijgen.

mvg
sportfreak
Ik zocht een forum voor mensen met autisme, toen verscheen dit forum in mijn zoekresultaten. In tegenstelling tot het forum voor mensen met autisme, zag dit forum er super professioneel uit. Daarbij is de KT een bekende organisatie. Ik vertrouwde dit dus meer en ben hier met mijn problemen beland.

Gr. Pin
Hoi

Ik had(hed) last van hyperventielatie.
Toen belden ik de KT.
Zij hedden met mij mee gekeken naar een oplossing.
En dat was op het forum vragen.
Toen begon ik ook anderen te helpen
En ik vind het heel fijn.

Gr angelv
Ik zocht op of er meerdere mensen waren die masturberen en toen bleek iedereen het te doen ...
Ik was met een vriendin professionele hulp mogelijkheden aan het kijken omdat ik me krab. Toen zei ze dat ik ook de kindertelefoon kon contacten. Toen kwam ik op t forum
Reputatie 2
Badge +9
- aangepast door de Kindertelefoon ivm forumregel 9

Ik ben depressief (soort van) meer zelfmoord neigingen. Een goeie vriend van me zij dat het beter was als ik met iemand ging praten, toen ik zei dat ik liever anoniem zou willen praten met mensen zei hij dat ik misschien op het forum bezig kon gaan.

Het is hier leuk en gezellig ( vind ik dan). Ik weet van mezelf dat ii zeker niet de aardigste bent hier, maar ik doe me best om zo positief mogelijk te zijn voor andere mensen!

Daarnaast voelt dit als een soort familie voor mij, ook al ben ik er pas net. De fijne forumgebruikers en de KT doen het super en je kan ze alles vragen.

Echt fantastisch hier

Gr:Mr. S.
Reputatie 4
Badge +3
Beste Mr. S.

wij lezen dat je het heel erg moeilijk hebt. Jouw reactie bevatte een zelfmoordaankondiging en dit is niet toegestaan op het forum.
Het is wel goed om te zien dat je over deze zelfmoordgedachtes in gesprek wilt gaan, want dit zijn geen dingen om alleen mee te zitten.

Als je hierover wilt praten kun je elke dag tussen 11:00 en 20:00 bellen (0800-0432) of chatten met De Kindertelefoon, http://www.kindertelefoon.nl.
Je bent ook welkom om te bellen (0900-0113) of chatten (http://www.113.nl) met 113 Zelfmoordpreventie. Zij zijn gespecialiseerd in het praten over zelfmoord en zijn dag en nacht bereikbaar. Je kunt bij hen ook gratis een online therapie volgen: dan spreek je meerdere keren met dezelfde psycholoog en blijft nog steeds anoniem.

We hopen dat je hiervoor de juiste hulp vindt.

Hartelijke groet en veel sterkte!
De Kindertelefoon
ik zat en zit nog steeds met wat mentale problemen, ik snij mezelf en voel me vaak alleen, ik zocht op internet wat vragen als; hoe stop je met snijden etc. en kwam zo per toeval hier terecht, ik vind het erg fijn om anoniem ergens mij verhaal kwijt te kunnen en ook andere mensen te kunnen helpen.
fallen angel
Ik was een x in het ziekenhuis ( niet voor mezelf) en ik zag allemaal posters en kaartjes daar staan.
Toen heb ik het even Gegoogled uit verveling en toen vond k deze site heel erg interessant.
Toen ben ik hier vastgehaakt.

Xx Maii
Als ik een probleem opzocht stond kindertelefoon forum vaak boven aan. Dus toen ging ik daar een beetje gangen en uiteindelijk account aangemaakt. En het is gewoon fijn dat je je verhaal anoniem kan delen en mensen kan helpen.

• Galaxy

Reageer