Sticky

Veelgestelde vragen - Hoe werkt het forum?


Badge +4

 

Kom je vaker op een forum? Dan weet je vast al hoe het werkt. Voor iedereen die nog vragen heeft of voor het eerst een forum bezoekt, hier lees je het antwoord op veelgestelde vragen.

Mis je nog 'veelgestelde vragen' in dit rijtje? Schrijf het in de reacties hieronder.

  

 

1. Veel gebruikte woorden op het Kindertelefoon Forum

Hierbij de meest gebruikte termen die voorkomen op het forum, voorzien van een korte uitleg.

 

Badges | Een onderscheiding die je verdient door aan een bepaalde voorwaarden te voldoen (bijvoorbeeld aantal posts of topics). Hoe badges precies te verdienen zijn, verklappen we niet.

 

Check | Vanwege de veiligheid op het forum controleren wij berichten voordat deze online komen. 

 

Forumregels | In de forumregels staan alle afspraken die gelden op het Kindertelefoon Forum. Met deze regels zorgen we ervoor dat het Forum een veilige en prettige plek blijft voor iedereen.

 

Klavertje vier | Een klavertje vier kun je aan iemand geven die een bericht heeft gepost dat je heeft geraakt. Met een klavertje vier kun je een gebruiker laten zien dat je hem of haar steunt. De vier blaadjes staan symbool voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk.

 

KT | De afkorting van De Kindertelefoon

 

Moderator | Een medewerker van De Kindertelefoon die de inhoud, overzichtelijkheid en communicatie op het forum in de gaten houdt.

 

Post | Een reactie op een topic. Bijvoorbeeld: het topic ‘Forumregels’ heeft al 15 posts (reacties).

 

Rapporteren | Zie je dat iemand de forumregels overtreed? Dan kun je dit melden bij de moderatoren door het bericht te rapporteren. Je doet dit door op de drie puntjes rechtsonder in een reactie te klikken. Leg altijd uit waarom je een bericht rapporteert.

 

Sticky | een bericht dat altijd bovenaan in de lijst met forumonderwerpen blijft staan. Vaak staat er uitleg in of is het een opsomming van belangrijke forumonderwerpen op het forum.

 

Topic | Dit betekent letterlijk ‘onderwerp’, maar op het forum bedoelen we 'discussie' of 'vraag'. Het woord ‘topic’ wordt gebruikt voor een discussie of vraag waar antwoorden onder hangen. Voorbeeld: Een lid van het forum plaatst een topic om hier reacties op te krijgen.

 

TS | met TS word bedoeld Topic Starter: iemand die het topic is begonnen..

 

2. Veelgestelde vragen

 

Hoe kan ik me registreren en inloggen?

Iedereen kan op het forum topics bekijken. Om te kunnen reageren op een topic of om zelf een topic aan te maken, moet je je eerst registreren. Dit doe je door rechts bovenin op 'log in' te klikken. En vervolgens op: account aanmaken.

 

Zorg dat je een ‘nickname’ kiest en je niet je eigen naam gebuikt, zodat je niet herkend kan worden. Let er ook op dat je e-mailadres klopt, want hier wordt een bevestigingsmail naar verstuurd. Nadat je die ontvangen hebt kan je inloggen op het forum.

 

Hoe maak ik een topic?

Rechts bovenin, boven de grote oranje balk klik je op 'Start een topic'. Er opent dan een pop up waarin je een bericht kunt schrijven. Je kunt kiezen tussen 'vraag' en 'gesprek'. Vervolgens kies je de categorie waarin jouw onderwerp het beste past, zodat je topic op de juiste plek komt te staan.

 

Hoe reageer ik op een topic?

Wanneer je op een topic klikt en vervolgens helemaal naar beneden scrolt, dan zie je daar een tekstvak staan. Typ daar je reactie en klik dan op de oranje knop met ‘Reageer’. Controleer je reactie voor je deze plaats, je kunt je reactie namelijk niet meer zelf wijzigen.

 

Hoe vind ik informatie op het forum?

Bovenin vind je een zoekbalk met de tekst ‘Zoek in het forum’. Hier kan je onderwerpen invullen waar je naar op zoek bent. Onder deze balk staat de tekst ‘Geavanceerd zoeken’. Via deze optie kan je meer criteria opgeven voor je zoekopdracht.

 

Hoe kan ik de instellingen van mijn profiel aanpassen?

Op het forum zie je rechts boven in beeld je profielfoto staan. Als je daar op klikt kun je naar 'mijn profiel' of 'opties' gaan. Op die plek kan je verschillende instellingen van je profiel aanpassen.

 

Ik vind dat ik teveel mails krijg van De Kindertelefoon, wat kan ik doen?

Je kan zelf instellen of je notificatiemails wilt ontvangen als er nieuwe berichten zijn geplaatst in topics waarin je actief bent. Klik rechts boven op je profielfoto, ga naar 'opties' en dan 'instellingen'. Je kunt daar uitzetten dat je notificaties krijgt van je favorieten. Ook kun je kiezen of topics waarin je actief bent automatisch worden toegevoegd aan je favorieten.

 

Hoe stuur ik een privébericht?

De Kindertelefoon heeft ervoor gekozen om het versturen van privéberichten onmogelijk te maken. Dit heeft twee hoofdredenen:

1. De reacties die je op het forum zet zijn op deze manier voor alle forumgebruikers zichtbaar, waardoor anderen met een gelijksoortig probleem ook geholpen kunnen worden door je reacties.

2. Op deze manier kan De Kindertelefoon vertrouwelijkheid garanderen, waardoor je op het forum op een veilige manier alles kunt bespreken wat je maar wil. Om die reden is het ook niet toegestaan om via het forum op zoek te gaan naar andere manieren om contactgegevens uit te wisselen.

 

Hoe kom ik in contact met De Kindertelefoon?

Je kan een medewerker van De Kindertelefoon een vraag stellen over het forum door je vraag te stellen in het forum Over De Kindertelefoon. Een moderator van De Kindertelefoon zal hier dan op reageren.

 

Wil je contact met een medewerker van De Kindertelefoon om over een andere vraag of een probleem te praten? Bel dan naar 0800-0432 of chat met een van onze medewerkers via de website.

 

Waarom checken jullie berichten?

We checken alle berichten dit is onderdeel van ons systeem om het forum veilig te houden. 

Wij checken de berichten de op verschillende momenten en doen ons best de berichten zo snel mogelijk te plaatsen.  Weet dat als je bericht aan de forumregels voldoet deze zeker geplaatst wordt en dat wanneer dit niet het geval is, je hier altijd over bericht wordt.  

 

Ik ben het niet eens met een waarschuwing of ban, hoe kan ik bezwaar maken?

Je kunt  bezwaar maken door een mail te sturen naar forum@kindertelefoon.nl en daarbij uit te leggen waarom je het er niet mee eens bent. De community manager bekijkt dan de waarschuwing en/of ban en jouw argumentatie en laat dan weten of de waarschuwing wel of niet wordt teruggedraaid. Bezwaren worden niet afgehandeld op het forum zelf.

 

Hoe verwijder ik mijn account?

Plaats een bericht in het topic account verwijderen. Wij verwijderen dan jouw account. Je reacties op het forum blijven wel gewoon staan, omdat deze alsnog behulpzaam kunnen zijn voor anderen.

 

Wat gebeurt er als ik mijn account laat verwijderen of als mijn account verwijderd is?

 • Je kunt niet meer inloggen op het forum.
 • Alle accountgegevens die De Kindertelefoon van jou heeft worden verwijderd.(emailadres, geboortedatum, geslacht, IP-adres).
 • Je gebruikersnaam wordt verwijderd. Je gebruikersnaam is niet meer zichtbaar boven je berichten. In plaats daarvan staat ‘Anonymous’
 • Je berichten blijven online staan, maar anoniem.

 

Verwijderen jullie topics of reacties?

Topics of reacties die je plaatst worden in principe niet verwijderd. Andere forumgebruikers kunnen topics lezen om informatie uit te halen en nieuwe reacties kunnen een topic weer nieuw leven inblazen.

 

Er zijn drie uitzonderingen. Een topic of reacties wordt wel verwijderd als:

· Het in strijd is met de forumregels.

· Het je anonimiteit in gevaar brengt.

· De Kindertelefoon verwijdert alle topics waar langer dan 6 jaar geen reactie op is gekomen.

 

Je hebt het recht als forumgebruiker om een verzoek in te dienen om een of meer topics of reacties door De Kindertelefoon te laten verwijderen als dat voor jou heel belangrijk is. Dit kun je doen door je verzoek te mailen naar forum@kindertelefoon.nl. In dit bericht kun je uitleggen waarom het voor jou belangrijk is dat jouw topic(s) of reactie(s) verwijderd worden. De Kindertelefoon bekijkt per verzoek of we ermee akkoord gaan.

 

Kan mijn accountnaam behouden blijven als ik te oud ben?

Sommige gebruikers willen graag hun accountnaam houden om te voorkomen dat anderen een account maken met ‘hun’ naam.  We kunnen in sommige gevallen jouw naam blokkeren. Je kan dan geen gebruik meer maken van het forum, maar niemand kan jouw naam kiezen. Je krijgt voordat we je account verwijderen, via een (standaard) mail, een instructie hoe je hier gebruik van kunt maken.  

 

Om hiervoor in aanmerking te komen zijn er een aantal punten waar we naar kijken:

 • Je hebt minimaal 1000 reacties 
 • Je geeft goede reacties/bijdragen 
 • Je bent regelmatig actief 
 • Het is jouw eigen keuze

 

We kunnen hier vanaf wijken als daar goede redenen voor zijn. Uiteindelijk bepaalt de community manager of we een verzoek goedkeuren.

 

Welke andere forums zijn er als ik te oud ben voor het Kindertelefoon forum?

Er zijn diverse forums te vinden, vanuit De Kindertelefoon is het lastig om een volledige lijst te bieden. Let bij het zoeken naar een ander forum altijd op jouw (online) veiligheid. 

Een algemeen forum waar je zou kunnen kijken:

JongIn forum: www.dreamersforum.nl  

 

Hoe pas ik mijn gebruikersnaam aan?

Plaats een bericht in het topic gebruikersnaam aanpassen. Geef daarbij aan wat je graag als nieuwe naam wil hebben en wat de reden is dat je je naam wil veranderen. Een moderator van De Kindertelefoon bekijkt dan of dit mogelijk is.

 

Kunnen andere gebruikers mijn geboortedatum zien?

Nee, je geboortedatum is onzichtbaar voor andere gebruikers.

Alleen jijzelf en de moderatoren kunnen je geboortedatum zien. De moderatoren gebruiken de datum om te kijken of je binnen de leeftijdsgrenzen van het forum valt.


1051 reacties

Hoe zien jullie dat een persoon meerdere accounts heeft 

Ik denk dat ze het kunnen zien aan je ip adres wat @tim16 ook al zegt. Maar ook aan hoe je iets schrijft of verteld kan je het soms wel zien, soms dan zie ik ook weleens iets voorbij komen dat ik denk lekker vaag dit…

Waarom wil je het eigenlijk weten? Heb jij ook meerdere 🤣 

Reputatie 4
Badge +3

mijn topics en reacties plaats ik gwn en dan komen ze er niet bij te staan, hz gebeurd dat?

Reputatie 4
Badge +2

Hoi @Gekehenkie ,

Wat tim16 zegt klopt helemaal. We doen geen uitspraken over hoe de forumbeveiliging precies werkt en daardoor kunnen we je dus geen antwoord geven.

 

Groetjes,

Finn / De Kindertelefoon

Reputatie 4
Badge +2

Hoi @Rattie,

 

Inmiddels heb je een e-mail ontvangen met de reden waarom je topic niet door de controle is gekomen.

 

Groetjes,

Finn / De Kindertelefoon

mijn topics en reacties plaats ik gwn en dan komen ze er niet bij te staan, hz gebeurd dat?

Misschien moeten ze eerst nog door de controle, ik had er vandaag ook iets van 4 die er niet gelijk op stonden.

Reputatie 5
Badge +2

Heehee,

 

Ik heb een vraagje. Ik zie soms in een reactie van een ander forum lid dat ze een topic een soort van “taggen”. Dus dan staat er een balkje met daarin het topic onderwerp en dan kan je erop klikken. Daardoor kom je in dat topic. Ik wilde dit laatst ook doen, maar ik kan echt niet uitvinden hoe dat moet. 
 

Dat is dus mijn vraag; hoe “tag” je een topic?

 

Alvast bedankt voor het antwoord! 
 

-Yodema 

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @Yodema,

 

bedoel je zoiets:

 

dat is een linkje naar jouw reactie hierboven en die maak je zo (beschrijving voor laptop) :

 • ga naar de reactie die je wilt taggen
 • klik op die 3 oranje bolletjes rechtsonder in die reactie en dan op 'Link naar reactie’ en dan wordt de juiste url in het 'zoekvak’ van je browser ’geplaatst en  kun je die url helemaal kopiëren, dus  in dit voorbeeld kopieer je
 • xxhttps://forum.kindertelefoon.nl/over-de-kindertelefoon-54/veelgestelde-vragen-hoe-werkt-het-forum-36130/index23.html?postid=517700#post517700  en die plak je dan in het nieuwe bericht waarin je naar dat topic of die reactie wilt verwijzen, tenslotte klik je op ENTER en de 'tag’ wordt 'gemaakt en getoond’ in je nieuwe bericht… zo simpel is het

 

Btw, ik heb hier voor die url even xx getypt, want anders krijg je hier gelijk zo'n 'vakje’  te zien en kun je niet zien wat ik bedoel.

Je moet altijd wel goed opletten of je wel naar de juiste reactie of naar de openingspost van een topic verwijst. Je kunt het even proberen door er zelf op te klikken, voordat je je reactie met die 'tag’ post. Dan kun je zien of ie werkt zoals je 'm bedoelt. Je kunt ook gewoon die url in je browser plakken en kijken of je bij de goede reactie terecht komt, maar dat snap je vast al wel.

Ik hoop dat het duidelijk is en anders hoor ik het wel.

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

 

 

Reputatie 5
Badge +2

Heehee @MickeyMouse,

 

Dat is idd wat ik bedoelde! Heel erg bedankt voor de uitleg. Alleen kan ik op m’n telefoon nergens drie oranje bolletjes vinden, dus miss kun je het alleen op de laptop doen. Ik zal het straks even proberen op de laptop! 
 

i.i.g heel erg bedankt, dit verklaart wel waarom ik het niet kon vinden op m’n telefoon.

 

-Yodema 

Reputatie 7

ik had nog 1 vraagje, namelijk mag je ook in andere talen communiceren op het forum (bijvoorbeeld Duits)

Hallo @een.meisje.dat.van.duits.houdt 

 

Wat goed dat je deze vraag stelt! We gaan naar jouw vraag kijken en geven je zo snel mogelijk antwoord.

 

Groet,

Anne - De Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +3

ik had nog 1 vraagje, namelijk mag je ook in andere talen communiceren op het forum (bijvoorbeeld Duits)

 

Op het forum communiceren we bij voorkeur in het Nederlands of eventueel in het Engels. Andere talen staan we niet toe

 

Groet, 

Luuk

Reputatie 7
Badge +19

Hoi,  vanochtend om ong. 09:30 heb ik een reactie geplaatst op dit topic. 

Het is nu  14:25.  En nog is ie niet door de check. Ik heb ook geen mail er over.  Dat vind ik eerlijk gezegd niet echt top.  

Groeten, Tartan13 

Ik wil er toch wat over kwijt. Die vervelende checks voelen voor mij gewoon als pesterijen.  Ik ben er al eens 2 maand om weggebleven en ze zijn er nog. Het jaagt mensen weg. Mij wel iig. En heel vaak treft het juist de meest aardige beleefde en lieve mensjes hier, zoals Tartan, die blijkbaar ook al zijn naam verplicht moest veranderen. Wat doet die lieverd nou zo verkeerd dat jullie hem zo streng aanpakken?  . Ik baal er iig van. 

Sjammetje 

Reputatie 7
Badge +12

Mag je op het forum een foto maken van jezel (met kleren aan) zonder je hoofd en dan plaatsen, of is dat ook tegen de regels, want ik wil iets vragen over mijn out-fit.

-OnlyMe

Reputatie 7
Badge +8

@OnlyMe Jaaa! Of bijvoorbeeld gewoon je gezicht wazig maken zodat niemand het ziet. Lijkt me echt gaaf als het kan!

Trouwens ik ben helemaal mee eens met @Sjammetje ! Ik begrijp die checks gewoon niet. Het duurt echt veel te lang. Het is heel irritant vooral als iemand dringend advies nodig heeft...  

Liefs x Banaantje <3

Reputatie 7
Badge +12

@Banaantjeeee Ik bedoel zonder gezicht, dus dat je alleen je schouders ziet tot je voeten. Want als je je gezicht gaat blurren dan kan je meestal nog wel iets zien.

-OnlyMe.

Reputatie 7
Badge +8

@OnlyMe 

Dat kan ook hoor! 

Ik wil er toch wat over kwijt. Die vervelende checks voelen voor mij gewoon als pesterijen.  Ik ben er al eens 2 maand om weggebleven en ze zijn er nog. Het jaagt mensen weg. Mij wel iig. En heel vaak treft het juist de meest aardige beleefde en lieve mensjes hier, zoals Tartan, die blijkbaar ook al zijn naam verplicht moest veranderen. Wat doet die lieverd nou zo verkeerd dat jullie hem zo streng aanpakken?  . Ik baal er iig van. 

Sjammetje 

@Banaantjeeee , @Sjammetje @Tartan13 ik heb pas geleden een topic gemaakt over die verschrikkelijke checks elke keer, misschien heb je er iets aan, is ook door KT op gereageerd!

Reputatie 7
Badge +14

Hoi @OnlyMe,

Mag je op het forum een foto maken van jezel (met kleren aan) zonder je hoofd en dan plaatsen, of is dat ook tegen de regels,

 

onder het 'kopje’:

Advies: voor een overzichtelijk en fijn forum staat:

 

Gebruik van afbeeldingen waarop een persoon (gedeeltelijk) herkenbaar in beeld is, is niet toegestaan.

Wij zullen bij overtreding jouw avatar aanpassen.

 

Dit gaat weliswaar over je profielfoto, maar volgens mij is het ook niet toegestaan om zo'n soort foto in een reactie te plaatsen, want in forumregel 3 staat:

 

3. Plaats op het forum geen persoonsgegevens.

Zorg ervoor dat je anoniem bent op het forum, zodat anderen jou niet herkennen. Dus:

 • Plaats geen foto’s van personen

 

Hier staat geen nadere toelichting bij, maar volgens mij mag eigenlijk geen enkele foto van een persoon. Ik herinner me dat een keer iemand een foto van zijn/haar gebroken arm of been had gepost, maar die mocht ook niet...ik denk dat de kans klein is dat veel mensen die persoon herkennen aan de hand van die foto, maar ik kan we wel voorstellen dat als je met diegene in de klas zit je hem/haar /hen wel zou kunnen herkennen en die ene persoon kan (onbedoeld) jouw anonimiteit in gevaar brengen. Volgens mij zijn ze daarom extreem voorzichtig met elke foto van een persoon en ik denk dat daarom gewoon alle foto's waarop een persoon, ook al is het maar gedeeltelijk, afgebeeld staat verwijderen, maar ik weet dat niet 100% zeker en laat het uiteindelijke oordeel aan de Kindertelefoon over. Dus, wie van de Kindertelefoon kan hier op antwoorden??

 

want ik wil iets vragen over mijn out-fit.

-OnlyMe

wat je wel zou kunnen doen is jouw outfit op een neutrale achtergrond (dus niet op jouw herkenbare paars-wit gestreepte vloerbedekking of dekbed (om maar iets te noemen) neerleggen )en daar een foto van te maken. Dan kunnen we de kleren beoordelen, we kunnen niet echt iets zeggen of ze jou qua maat ofzo goed staan. Maar het is iets.

Hopelijk krijg je meer uitleg van de KT.

 

Gr. MickeyMouse

@MickeyMouse 

Reputatie 7
Badge +12

Dankjewel @MickeyMouse !

-OnlyMe

Reputatie 6
Badge +4

Hoi @OnlyMe , 

Het klopt dat we het erg belangrijk vinden dat jongeren op het forum anoniem zijn en blijven. Daarom is het niet toegestaan om foto's waarop iemand te zien is, ook al is dat maar gedeeltelijk, te plaatsen.  Zoals @MickeyMouse goed uitlegt, bestaat er dan namelijk toch een kans dat iemand je op het forum kan herkennen. 

Veel plezier op het forum!

Groetjes, JanneB van De Kindertelefoon

Reputatie 7
Badge +14

 Hoi @Tartan13,

 

Hoi,  vanochtend om ong. 09:30 heb ik een reactie geplaatst op dit topic. 

Het is nu  14:25.  En nog is ie niet door de check. Ik heb ook geen mail er over.  Dat vind ik eerlijk gezegd niet echt top.  

Groeten, Tartan13 

tsja, ik heb het ook wel eens gehad. Pas geleden had ik iets rond de middag gepost en die reactie ging in de check….ik heb ca. 30 uur afgewacht (tot na het avondeten de volgende dag), maar niks gehoord of gezien….en nu nog steeds niet, maar ok.

Wat ik zie dat momenten zijn waarop de KT te checkten berichten bekijkt is afhankelijk van hoe druk het op de chat en aan de telefoon is, want ik krijg heel sterk de indruk dat een aantal moderatoren van de chat/telefoon de checks doen en vaak is er even tijd rond etenstijd (zeg maar tussen 17.00 en 18.30 uur) en nadat de chat/telefoonlijn is gesloten en dat is dan na 21.00 uur 's avonds. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk checks, zo snel mogelijk te doen, maar ja, medewerkers van de KT zijn ook mensen, dus die moeten af en toe ook slapen, dus ja rond middernacht komt er meestal wel een eind aan het doen van checks.

 

De resterende reacties worden de volgende morgen gedaan door mensen van de KT (kort) voordat de chat/telefoonlijnen om 11.00 uur weer open gaan…

Dus, grofweg zijn er per dag 3 momenten waarop checks worden gedaan.

Ik moet er ook wel bij zeggen dat ik soms gezien heb dat er 's morgens om 06.30 al checks gedaan waren en ook wel eens om 02.00 uur 's nachts.

Ik kan dat zien omdat ik aan al mijn reactie een tag aan mezelf toevoeg @MickeyMouse  en dan krijg ik een mailtje als er een reactie met een tag aan mij geplaatst wordt (rechtstreeks of na een check). Dan hoef ik iig niet zelf steeds te gaan kijken of mijn reactie al geplaatst is..

 

Even terug naar mijn reactie die na 30 uur nog niet gecheckt was:

ik heb uiteindelijk besloten om die reactie opnieuw te posten.

Ik bewaar (doe CTRL-A, CTRL-C van je reactie en dan CTRL-V in een documentje en dan opslaan) vaak reacties, iig korte tijd, voor het geval er iets misgaat en ik die reactie anders helemaal opnieuw moet gaan typen, in een Word documentje.

Ik heb die reactie wel hier en daar aangepast om te voorkomen dat, als er een check op dubbele reacties is, te voorkomen dat die om die reden door het systeem geweigerd wordt. Toen ging die reactie, toevallig of niet ook in de check, maar die check duurde maar een half uurtje ofzo….

 

Oh ja, nog iets over de checks, wat ik zelf uitgevonden heb en waar de KT waarschijnlijk niks over gaat zeggen, is dat ze de checks doen in omgekeerde volgorde. Ik bedoel dat ze beginnen met de reacties te checken die als laatste in de check zijn gekomen en mocht jouw reactie al heel vroeg in de check terecht gekomen is, dan moet je dus ook nog wachten totdat al die latere reacties gecheckt zijn….

Volgens mij valt er wel iets voor te zeggen om die volgorde aan te houden, want dan komen sommige reacties vrij snel door de check en andere die toch al lang in de check zitten, tsja, daarvoor duurt het gewoon nog iets langer…

 

Het is roeien met de riemen die je hebt en volgens mij doet iedereen zijn/haar/hen best om alles zo snel mogelijk en zorgvuldig mogelijk voor elkaar te krijgen. Als je onbeperkt mensen en geld tot je beschikking zou hebben dan zou bij wijze van spreken gewoon 25 medewerkers standby hebben zitten, maar ja, zo werkt het niet..

 

Ik hoop dat je er iets wijzer van bent worden en dat de check snel gebeurt of misschien al net gebeurd is.

 

Gr. MickeyMouse 😉

@MickeyMouse

Reputatie 7
Badge +18

Ik vind het systeem van de checks op zich niet zo slecht. Het is niet perfect natuurlijk, maar ga er maar niet van uit de KT van dit systeem gaat afstappen. 
Volgens mij is het grootste probleem nu dat er gewoon te weinig mensen zijn om vaak de checks te behandelen. Daarom gebeurt het maar een paar keer per dag, zoals @MickeyMouse ook al zei.

Soms is het best frustrerend maar ja, we moeten het er maar mee doen ben ik bang.

 

Reputatie 1
Badge

hoelang duurt t voordat er een topic word geplaatst

@xoxanoniemxx Meestal gaat het wel  ‘snel’.

Zover ik zie ,wordt er een paar keer per dag door de mods gecheckt, dus zal misschien een paar uur, hooguit een dag duren. 

Denk ik tenminste….

 

Reageer