Geesten zien?

  • 13 November 2017
  • 21 reacties
  • 1368 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
hoi ik ben een meisje van 14 en heb iets raars/engs
ik weet niet of dit in deze categorie hoort maar aangezien het met gezondheid en stoornissen te maken heeft (denk ik) kies ik voor deze

ik zal als eerst beginnen bij mijn stiefzus
ik heb een nieuwe stiefzus en een nieuw stiefbroertje die nieuwe stiefzus is hoog sensitief
dus als er een moord is gepleegd of brand is geweest ergens kan zij dat voelen ze kan ook geesten voelen metdieren comminuceren en emoties en gevoelens lezen veel mensen die geloven het niet maar ik wel en dat komt door mijn probleem

(mensen die dit niet geloven die kunnen deze topic btw meteen weer wegklikken)

ik heb steeds vaker het gevoel dat ik word beken en ik zie steeds vaker een vrouw als ik dan ergens heen kijk zie ik in een keer een vrouw met lang haar en ze heeft vaak een koffer bij als ik dan ook maar een seconde wegkijk en weer terug kijk is ze weg en dat heb ik de hele dag door soms zelfs op school

die stiefzus van mij weet er best veel van van de dood en geesten Enzo en die zegt dat je nooit achtervolgd kan worden door een geest die je nooit hebt gekend en ook niet door een geest met kwade bedoelingen of gwn boze geesten de geesten die er bij je zijn beschermen alleen maar
en ik zeg ook mijn god niet dan die vrouw een geest is maar ik weet wel zeker dat niet iedereen haar ziet weet iemand wat dit is? want ik word echt bang van dr

en nee dit is niet voor aandacht en nee dit is ook niet nep

21 reacties

Hoi!

Je ziet dus soms een vrouw, maar als je even wegkijkt, is ze meteen weer weg. Ik vind dit ook een beetje eng, en kan het niet verklaren, maar denk wel dat je hier eens met iemand over moet praten.

Je hebt al met je stiefzus gepraat, dat is heel goed. Kan je dit ook aan je ouders vertellen? Het lijkt me heel eng om geesten te zien, en misschien kan een gesprek ervoor zorgen dat je meer rust krijgt in je hoofd, en de geest minder ziet.

Een psycholoog kan je ook helpen. Ik hoor je al denken: 'Een psycholoog, ik ben toch niet gek?', maar een psycholoog is er voor veel meer dan dat. Het kan dat je bij een gesprek een bepaald gedeelte van je onderbewustzijn ontdekt waarvan je niet wist dat het er was, en dat je zo het beeld van die vrouw kunt verklaren.

Laat je niet overtuigen om aan geesten oproepen te gaan doen, met die ouijaborden enzo. Die dingen gaan je net helpen, integendeel, ze kunnen het erger maken.

Misschien kunnen jij en je stiefzus eens samen naar een psycholoog gaan, want het lijkt me niet zo fijn aan te voelen wanneer er een brand of moord is geweest. Misschien kan een psycholoog die gevoelens wel een beetje zachter maken, zodat ze minder eng zijn.

Groetjes
x
Misschien heb je schizofrenie. Het gevoel dat je wordt bekeken (achtervolgingswanen) en een persoon ziet die andere mensen niet kunnen zien (hallucinaties) zijn allebei symptomen van schizofrenie. Als ik jou was zou ik in ieder geval naar de huisarts gaan. (je moet sowieso naar je huisarts als je naar een psycholoog wilt want je huisarts moet je doorverwijzen)
Iemand die ik ken had dit ook, zij probeerde het te negeren en zich er niet op te focussen, en inmiddels is het minimaal / ze let er niet meer op.
Ik geloof in geesten dat ze bestaan. Op internet zie je zoveel realistische verhalen, dat kan niet allemaal verzonnen zijn. Ik zou zeggen kijk misschien naar een medium dat langs kan komen, want 9 van de 10 keer helpt dat
@Ikbenikben, een medium, is dat zo'n geestenoproeper/verdrijver? Ik ben persoonlijk niet zo voor die dingen. Naar mijn gevoel trekt het de geesten meer aan, omdat je ze "verstoord" of zo. Er lopen tussen die mediums ook een hoop oplichters rond, die geen idee hebben waar ze mee bezig zijn en alleen uit zijn op je geld, dus pas daarmee op...
Ik en een vriendin komen soms samen met een krijtje paar kaarsjes een bijbel en een kruis om samen geesten op te roepen in de nacht. Soms ben ik wel een beetje bang tijdens die oproepingen maar ik blijf erin geloven dat geesten niet bestaan en dat er altijd een wetenschappelijle opslossing voor is. We hebben wel al een keer fehad dat we in een gebouw zaten en het licht aan ging maar dat was gewoon een poetsvrouw ?. Maar als je geesten ziet zou ik het aan iemand vertellen want er is ooit eens een kindje met een teddybeer vermoord in een huis en de nieuwe eigenaars van het huis zagen soms een kibdje met een teddybeer voor hun staan maar hij wou geen kwaad foen hij kwam een tekengeven van er is een moord gepleegd en dit verhaal is waar he dit is echt gebeurd want de politieagent zag ook het kind maar nu terug naar jou. Heb je een bijbel of een kruis maakt niet uit hoe groot maar stop er 1 in je broekzak of jaszak ergens waar je het bij je hebt en als je de vrouw ziet pak het kruis of de bijbel en ga naar haar toe behalve in de school natuurlijk?
Sorry als je van een ander geloof bent
Ikzelf heb dit 3× gehad, ongeveer 1 jaar geleden .Maar wat (bij mij) hielp is door je over je angst heen te zetten. Zolang je er bang voor blijft, blijft het op de een of andere manier ook terugkomen ,alsof dat is wat het wil ofzo. Als ik jou was zou ik het ook aan je moeder/vader vertellen ? Kan helpen. Maar snap dat het erg naar is en ik hoop dat je er snel vanaf bent!
Hey Isabella1278

Ik geloof wat je zegt, ik zie zelf namelijk geesten van mensen, die ik niet eens gekend hoef te hebben. Het kan zijn dat je het jezelf verbeeld door een angst of herinnering. Zo heb ik mezelf een keer helemaal gek gemaakt. Ik beeldde me in hoe ik het zou vinden al zouden er allemaal roofdieren in mijn kamer zouden staan, en een paar tellen later zag ik allemaal dieren in mijn kamer. Ik heb geschreeuwd en alles maar door dat het mij steeds banger maakte, later besefte ik dit mij pas en dat ik alles in mijn hoofd had gedaan.

Verder heb ik een keer in een bos in Spanje (was overdag) iets heel engs meegemaakt. Ik was samen met mijn stiefzus, ook spiritueel, en mijn broer. Op een gegeven moment hoorde ik iets, een soort stem, dus vroeg ik of mijn stiefzus of broer iets had gehoord. Mijn stiefzus vertelde dat iemand al hele gesprekken met haar probeerde te voeren. Toen schokken we best wel want er was niemand in de buurt behalve wij 3. Wij moeten die geest "iets teruggeven" wij natuurlijk geen idee wat. Tegen mij zei die geest dat hij wraak zou nemen. De dag daarna kreeg mijn stiefzus een blindedarmontsteking. Toeval? denk het niet. Ik heb me altijd schuldig gevoeld.

Ik heb geleerd dat er verschillende soorten geesten zijn;
1. geesten die niet door hebben dat ze dood zijn en gewoon verder leven
2. geesten die nog een taak moeten volbrengen (2e verhaal)
3. geesten die niet weg willen
4. geesten die naar het licht gaan
5. geesten die je zelf opmaakt (1e verhaal)

Jij hebt waarschijnlijk een mengeling van 1 en 5. Je hebt die vrouw misschien een keer zien lopen en vervolgens verbeeld je haar staan. Het kan ook zijn dat ze je blijft volgen maar dat is best onwaarschijnlijk, aangezien ze steeds verdwijnt.

Kan je misschien eens met je stiefzus erover praten? Of heb je dat al gedaan. Praten helpt namelijk het meest van allemaal. Er hoef geeneens een gespecialiseerd iemand bij te komen. Mag natuurlijk wel, ze zullen je nooit uitlachen. Zijn er nog andere mensen uit je familie die het kennen of er in geloven? Ouders, opa’s, oma’s?
Dankjulliewel voor jullie reacties
ik ga dit zeker bespreken met mijn psychiater
-Onnodige quote verwijderd door De Kindertelefoon-
@annoniem03
Hoe kan je een geest verstaan die je in Spanje tegen bent gekomen? Praatte hij of zij Nederlands of kan jij Spaans?
Dit is apart maar dat is het zelfde met de geest oproepen van de spiegel weet niet hoe die spel heet
Hey ik en mijn hele familie zien ook geesten niet bang zijn gewoon doen alsof je ze niet ziet d
Ik zag eerst ook mensen in mijn kamer, toen ben ik naar een mevrouw gegaan die daar ook veel van wist (samen met mijn moeder ben ik daar heen gegaan) en die mevrouw vertelde me dat ik gewoon moest zeggen dat ik het niet fijn vond en dat ik moest vragen of ze weg wilden gaan.. dat heeft geholpen (best wel creepy) maar het heeft geholpen.... misschien zou jij dat ook kunnen proberen
Gr chloë xx
Hoi!
Ik voel geesten...het klinkt super raar maarja....ik loop bijv. Naar boven (zolder want daar slaap ik) en dan voel ik dat het heel koud word en dan voel ik dat iets/iemand naar me kijkt!! Ik weet niet of het aan mij ligt of dat er echt een geest is!
Groet. Van me
Heb het zelf ook... De ene keer vind ik het wel grappig en interessant, maar andere momenten wens ik mezelf nog liever de dood. Ik heb al vaker gehad dat ik mezelf zwaar gewond een paar seconde lang op me bed of op straat zie liggen. Ik heb ook gehad dat mijn 3 of 4 jaar geleden overleden oma me in haar graf trok en aan me krapte tot ik dood was. 'S nachts staan er dan ook net niet 5 dezelfde geesten om me heen! Elke nacht, elke maand en elk jaar. Ik zie achter hun, als ik niet kan slapen, ik denk wel honderden geesten die me aan kijken of gewoon langs lopen. Ik zie bij mijn moeder eigenlijk heel weinig, maar als ik bij mijn vader ben dan zie ik er enorm veel en zijn de activiteiten ook nog zwaarder (mijn vader heeft alcohol en drugs problemen). Zat vaak word ik midden in de nacht wakker, omdat iemand kijkt, iemand me aanraakt of zelfs me verlamd. Het verlamen en aankijken komt elke week sowieso voor. Als een geest 1 van de 3 dingen doet die ik net noemde kun je het beter je ouders vertellen, in de meeste gevallen hebben je ouders het namelijk ook (hoorde ik). Ik kreeg hulp van een vrouw en die belde een vrouw op die erin gespecialiceerd was en die vertelde me dat er tientallen demonen en plaaggeesten om mij heen zijn. Nu ik er zo aan denk krijg ik best kriebels weer. Maar zoek gewoon zo snel mogelijk hulp waar maar ook. Zolang die gene je maar serieus neemt. Ik hoop dat ik je iets wijzer heb gemaakt. Succes nog!!!
hey isabella,
ik geloof wat je zegt, ik heb het zelf ook alleen bij mij verdwijnt hij (in mijn geval) niet, de beste tip die ik je kan geven is niet bang zijn, dan klinkt makkelijker gezegt dan gedaan ik weet het maar probeer het toch, verder zoals de meesten al hebben gezegt, zoek hulp, profesionele mensen die helpen weten hoe ze ermee om moeten gaan en zullen jou nooit uitlachen/raar vinden of wat dan ook, success, groetjes imjustanonymous
Ik ken een vrouw en die zegt uberhaupt dat geesten wel bestaan en dat mensen met diagnose schizofrenie dat vaak dus niet eens hebben. Zij kan ze helpen dat schijnt zw wondeebaarlijk genoeg beter te kunenn dat welk medicijn dan ook. Dus bij deze. Niet met diagnoses gaan gooien asje.
Reputatie 2
Badge +9
Kun je beschrijven hoe deze vrouw eruit zien? Ziet ze eruit als een echte vrouw met kleur en al of is het een soort schim?

Ik zelf heb al sinds ik klein was dat ik deze mensen zag. Bij mij verdwijnen ze alleen niet als ik even weg kijk. Ze blijven gewoon. Misschien kun je is proberen te praten met deze vrouw? Niet wegkijken maar gewoon op haar aflopen en vragen wat ze doet? Doe ik zelf ook wel is met deze mensen.

Ze zijn altijd vriendelijk of ze negeren je. Makkelijk te vermijden.

Gr:Mr. S
Ik heb hier ook veel last van gehad en soms nog steeds. Het helpt mij om mijn kamer te reinigen met salie. Ook heeft het mij erg veel geholpen om te weten waarom de personen op mijn kamer contact zochten met mij. Ik ben toen naar een medium gegaan en zij heeft mij erg geholpen. Zij heeft ook met mij mijn kamer voor het eerst gereinigd (met salie). Het is wel beter om het tegen je ouders te zeggen. Hrt maakt niet uit of ze je geloven of niet, maar ik ging er na een tijdje ook erg slecht van slapen en dan wordt het echt heel erg vervelend. Ik hoop dat je hier wat aan hebt!
Hoi Isabella. Het zien van geesten is een bijwerking van paranormaal begaafd zijn. Dit houdt in dat je overgevoelig bent en een extreme gevoeligheid hebt voor energie. Je zou hiermee naar een expert of een psycholoog moeten gaan. Ik ben zelf hoogsensitief en er valt goed me te leven.


Groetjes, Keane

Reageer