mijn vader heeft me verkracht wat nu?

  • 19 June 2012
  • 33 reacties
  • 6869 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
ik weet het even niet meer mishandeld en verkracht... vanaf mijn geboorte
wat nu?

33 reacties

Ik snap je helemaal 
mijn vader verkracht me nog steeds al sinds me 4 en nu nog steeds 
ik ben nu 13 Maar als ik ongesteld ben wil hij als nog met me vrije 
ik ben vaak hartstikke bang en ik wil echt niet veder leven 
 kunnen jullie mij helpen 
als het nog recent is gebeurd en hij heeft je sexueel misbruikt is het misschien een idee aangifte te doen en vragen of ze dna test willen doen. Je kan  ook met een specialist gaan spreken deze kan je met geeste lijke problemen helpen. sterkte
Ik weet hoe moeilijk het is uit eigen ervaring! 😢 Heb zelf 13 jaar mijn mond gehouden en durf met niemand hier over te praten. Hoop dat je uiteindelijk de stap neemt om er met iemand over te praten!

Liefs Rosa17
Rosa17
misvuen is dit een beetje onbeleefd maar tegen wie heb jij het verteld 
want ik durf het nog steeds niet te zeggen en ik wil wel dat dit stopt
Ik begrijp je meid. Ik heb het zelf nog aan niemand verteld behalve nu in dit topic en een aantal maanden geleden kwam een internetvriendin er achter die ik al 3/4 jaar ken. Ik heb het altijd willen vergeten,maar dat is me nooit gelukt. Het lijkt alsof het alleen maar erger word. Vooral dat piekeren in de avond. Ik praat op moment met een psycholoog en psychiater,. Die doen er alles aan om mij te laten praten,maar ik hou mijn mond. Misschien kun je alles een keer op papier schrijven en het dan verbranden waar niemand bij is. Dat ben ik namelijk ook van plan. Ik heb het nog nooit letterlijk opgeschreven op papier. Ik heb gelezen dat het wel een beetje kan opluchten. Ik denk dat ik aankomende zondag een aantal A4tjes vol ga schrijven met alles letterlijk en dan in het bos of in de tuin verbranden. Misschien kan het jou opluchten als je dat ook gaat doen?

(je mag me alles vragen hoor.)

Liefs Rosa17
Ik lees net dat het nog steeds gebeurd waar ik van schrik meid! Dit kan zo niet door gaan. Als hij jou chanteert of bedreigd kun jij dat ook!! In de tijd toen mij dat overkwam durfde ik niets door zijn chantage en gedreig. Nu mijn ouders inmiddels al 13 jaar uit elkaar zijn denk ik waarom heb ik dit en dat niet gedaan. Je kunt hem terugpakken. Zeg dat je je ma alles verteld als hij door gaat. bedreig met als hij niet stopt je dan naar de politie gaat. Schreeuw met dat hij je met rust moet laten. Meid dit kun je! Wat hij doet is NIET NORMAAL! Op mijn 4e gebeurde mij dit ongv 1 jaar. het is nu 13 jaar later en ik voel me verschrikkelijk schuldig smerig en heb spijt wat niet helpt en wat ook niet de tijd terug kan spoelen. Hij mag jou niets doen. Als hij dreigd met de dood moet je meteen naar de politie. Als je dat niet durft moet je bellen en jezelf dwingen. Het klinkt gestoord maar het is het beste. Ze kunnen ook dna onderzoek doen als ze hem erbij betrekken. Je moet sterk in je schoenen proberen te blijven staan. het is allemaal makkelijk gezegd dan gedaan dat weet ik maar probeer meer dan je best te doen!
heftig.
probeer bewijs te verzamelen of laat bij jezelf wat tests doen!
iedereen die dit heeft mee gemaakt en de politie kan er niks mee doen,
ik weet dat het iets persoonlijks is maar daar moet je je overheen zetten,
betrek je school, sportvereneging, iedereen erbij, dan krijgt de politie ineens meer zin om hun werk te doen.
als hij dit nogsteeds bij jou doet, film dan een deel, als is het maar een foute opmerking, dat is al genoeg

Reageer