Vraag

Geaardheid

  • 8 juli 2018
  • 5 reacties
  • 298 Bekeken

Reputatie 3
Badge +4
Halloo,

Ik heb een vraag. Hoe zien jullie mij? Gay, bi of hetero?

Ik heb een lange tijd met iemand geëxperimenteerd, een jongen... Ik ben zelf ook een jongen (16 jaar). We hebben geëxperimenteerd op het seksueel gebied. We hebben eens in een maand wel eens wat gedaan. Ik zal er eerlijk in zijn.... Ik vond het niet onwijs lekker ofzo... Ik deed het omdat.... Gewoon om het te doen. Inderdaad er waren ook wel momenten dat ik het opzich wel lekker vond. We zijn ver gegaan. Ik heb er achteraf steeds veel spijt van dat ik het heb gedaan, maar zodra ik opgewonden ben, maakt het me niets uit.... Maar als ik het niet ben kijk ik alleen naar meisjes en voel ik me duidelijk aangetrokken tot meisjes. Ook als ik opgewonden ben kijk ik bij porno bijvoorbeeld vooral naar de vrouwen... Ik heb het gewoon soms dat ik iets met een jongen doe...Ik heb me proberen in tezien hoe een toekomst is met een jongen... Nou daar zie ik niet veel. Ik heb een kinderwens, met een vrouw. En op straat kijk ik niet echt op of om naar jongens. Soms noemen mensen me dat ik gay ben, omdat ik soms misschien beetje gay trekjes heb. Wat ik van mezelf ook wel weet soms...

Dus mijn vraag, ben ik gay bi of hetero. Ik weet het: ik denk teveel in hokjes, maar ik wil het gwn weten. Korte samenvatting: ik val meer op meisjes en seksueel voel ik me beide aangetrokken.

Ik hoop dat jullie me wat duidelijkheid kunnen geven!

Groetjes

5 reacties

Reputatie 3
Badge +8
Hey,

Hoewel ook ik het overbodig vind zou ik je zeker hetero noemen. Je hebt zelf de argumenten al opgevoerd dus dat laat ik achterwege 🙂.
Hey,

Nou ik denk zelf dat als je verliefd word op een jongen je dan gay bent, maar als je alleen sexuele dingen doet met een jongen dat dat niet eens gay hoeft te zijn want het is experimenteren.
Als je je echt naar meiden aangetrokken voelt zou ik je ook zeker hetero noemen.
En gay trekjes kan geen kwaad.
Je bepaalt voor je zelf waar je op valt en ik denk dat je hetero bent
er is een verschil tussen sexueel en romantische geaardheid. mischien ben je bisexueel hetroromantisch. ik denk zelf dat ik dat ook ben.
Reputatie 1
Badge +3
@Asdf2468

Count me in! Zo voel ik me ook wel...

Ik heb hetzelfde als @kaasplank, ik heb ook wel gay trekjes, ik ben gewoon heel vaak vrolijk, ga om met meisjes en met jongens (ik kan het meestal wel beter vinden met meisjes), ik doe aan musical, en haat zulke PS4 schiet spelletjes of FIFA ofzo. Ik heb ook nog nooit fortnite gespeeld, dus je kunt wel zeggen dat sommige meisjes meer jongen zijn dan ik! Maarja! Er is niks wat ik er aan kan doen of zou willen doen, so fack it! Ik ben blij met wie ik ben, en dat is het belangrijkste!!Terug naar jou vraag

Ik denk net als @Asdf2468 dat jij ook wel bisexueel heteromantisch bent, maar daar kan ik eigenlijk niks over zeggen, want ik ken je niet en jij zult dat helaas zelf moet uitzoeken... Ik snap dat dat niet leuk is, ik ken je struggles ?

Heel veel plezier (denk ik ¯\_(ツ)_/¯) met het uitzoeken van je geaardheid
Reputatie 3
Badge +4
Super bedankt voor jullie reacties! Ik denk dat ik moet doen wat ik wil en gewoon genieten:)

Reageer