Wat te vragen voor verjaardag?

  • 12 maart 2014
  • 11 reacties
  • 1247 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Heeeeeeey ik ben een jongen van 13
ik ben pas verjaard en weet niet wat ik moet vragen om te krijgen
ik hou van geweren en actie
iemand ideetjes alles is welkom

11 reacties

Call Of Duty Ghost
Southpark the stick of Truth
Dark Souls 2

Vraag om een game met actie >:D
Ik weet niet wat je interesses zijn, maar die south parc game is well awesome. Ben trouwens ook een cod zombies fan dus zou ik je dat ook wel aan willen raden, maar je kunt anders ook gewoon geld vragen. Dan kan je zelf beslissen wat je ermee doet en ook waar en wanneer je het koopt.

R1
Voor mijn 15e verjaardag kreeg ik een luchtbuks. Het beste cadeau ooit. Nu ben ik aan het sparen voor een luchtdruk pistool.
Tip: Koop zie niet online maar ga naar specialist bij jou in de buurt.
Beetje vaag om dit op deze site te zetten. Dit is om mensen met problemen te helpen. Dit van jou is nou niet echt een probleem. Je kunt ook altijd gewoon geld vragen, dan kan je kopen wat je wilt. Is de makkelijkste ( en misschien de slimste) oplossing....
Als maximan 2 dit een probleem vindt dan zit hij wel op de juiste site. 

R1
No offense bro, ik bedoel alleen maar aan te geven dat dit nou niet echt een probleem is wat je op zon site moet neerzetten, aangezien dit voor echte problemen is. En dat je zegt dat als 2 mensen reageren dat dit dan wel een probleem slaat nergens op want er zijn veel meer mensen die hier naar kijken en toevallig reageren er 2.....
Deze site is inderdaad bedoeld om elkaar met problemen, maar elk probleem, hoe klein dan ook, zullen wij beantwoorden. Ik zie dit topic ook niet als een probleem, maar maximan 2 wel, dus helpen we. Daarnaast heb ik nooit gezegd dat als er 2 mensen reageren dat dit dan een probleem is, dus jouw bewering is onterecht. Trouwens, 3 mensen hebben gereageerd op maximans probleempje.

Er worden ook vaak vragenlijsten door mensen gemaakt hier op deze site waarvan velen ook geen probleem zijn. Wees niet te strict anders wil niemand je serieus nemen. 

Je hebt een goed verstand, maar probeer je dan ook zo te laten overkomen.

R1
Telefoon, nieuwe tv, muziekboxen?
Wii u.             
Hmmm een Mercedes 190E?
Badge +17
Je moet je gewoon bedenken wat je op dat moment mist. Het kan niets zijn, dan vraag je bijvoorbeeld geld. Maar stel je mist een goeie muziekinstallatie, dan vraag je dat. Zo moet je gaan kijken waar je op dat moment naar verlangt. Heel simpel..

Reageer