Pokeren

  • 10 maart 2013
  • 6 reacties
  • 682 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Ik poker de laatste tijd best wel veel met mijn broertje en met mijn beste vriend, gewoon met zijn drieën. Maar ik heb geen echte pokerset, die willen we nog kopen. We spelen nu met 5ct. 2ct. en 1ct. muntjes. En we spelen niet om echt geld, maar ik dacht om dat wel te doen, dan met mensen van mijn school, gewoon om 5 euro ofso. Maar dus mijn vraag: 1. Zou ik dat doen? 2. Mag ik dat doen?

Alvast bedankt voor reageren! ;) 

6 reacties

Hee,

Ik zou het niet doen dit kan uitloopen tot een verslaving en op zo'n jonge leeftijd is dat niet echt slim!

Groeten.
Je moet het zelf weten maar je moet wel goed nadenken over wat we-are-how-we-are zei, het kan een verslaving worden en dan blijf je maar geld weggeven, waardoor je blut wordt en dat wil je denk ik ook niet ^__^
Mensen hier zijn vaak jong en nemen blind aan wat ze horen over pokeren, dus ik zou wat dit betreft niet naar hun advies luisteren=p.
Ik zelf speel online poker en verdien hier mijn geld mee, ja poker valt onder gokken, en kan daardoor inderdaad zeer verslavend zijn. Zorg daarom dat je wegblijft van online casinos en pokerrooms, ookal kan het heel verleidelijk zijn als je veel speelt met vrienden.

Maar jij hebt het over een potje met vrienden, hier is absoluut niks mis mee, dit is ook niet verslavend zoals ze hierboven zeggen.
het is gewoon een kaartspelletje, en als je het alleen met vrienden doet kan het echt geen kwaad.
Speel alleen niet met meer dan je kwijt wilt raken, ik speel ook wel eens met vriendne, en het gaat met vrienden niet om het geld, meer om de gezelligheid, dus zorg dat je je er altijd comfortabel bij voelt, (ik speel zelf ook regelmatig met vriendne, wij spelen vaak om 25/50 euro, nou deed er laatst iemand mee en die verloor 125, (al zijn zakgeld).. en dat verpest de sfeer nogal, dus hou het in de hand, en zorg dat het voor de lol is, en niet voor het geld.
hey ik speel het zelf al jaren en verdien hier mijn geld mee.
maar als je met vrienden wilt pokeren doe het dan niet op school en als je het op school doet doe het dan niet om geld.
aan een pokerset is heel makkelijk aan te komen je kan ze overal op internet vinden, maar dit zijn dan de duure prof poker sets.

als je gewoon rustig wilt beginnen ga dan naar een speelgoedwinkel hier heb je de goedkoopen pokersets.
verder gewoon heel veel oefenen en wie weet kun je over een aantal jaar online spelen.

ps. pokeren valt niet onder gokken en er word ook geen kansspel belasting over verheven.

als je geen dicipline hebt mowt je het ook niet online spelen
Een keer kan geen kwaad, maar het kan wel tot een verslaving uitlopen dus je moet wel je grenzen kennen. Ik weet niet of het legaal is om te doen, volgensmij niet maar als je het gewoon bij iemand thuis doet komt niemand erachter. En als je het doet, doe het dan wel in een klein groepje en vertel niet teveel personen erover.
hmm als je nog geen 18 bent is het illegaal maar met een paar vrienden kan het geen kwaad.
hou de bedragen wel klein anders kan het miss jullie vriendschap verpesten.

Reageer