Bijbaantje Albert Heijn

  • 2 augustus 2017
  • 11 reacties
  • 2067 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
Hallo, ik wil gaan soliciteren bij de Ah, ik vroeg me af of er mensen werken bij de Ah en wat je dan verdient? Ik heb ik intenet opgezocht er daar stond 5,25 bruto. Ik vraag me af wat het netto bedrag is. Mijn leeftijd is trouwens 16.

11 reacties

Ik vraag me ook af wat jullie ervaringen daar zijn?.

Liefs,
Roos
Reputatie 7
Badge +19
Mijn zus werkt bij Appie en het is net iets meer dan 5 euro per uur ja. Ze is 16 en doet kassa.
Mijn zus heeft positieve ervaringen. Prettige winkel, aardig team, maar dat verschilt natuurlijk per filiaal.
Gr. Pin
Reputatie 3
Badge +8
Zolang je minder dan 12 uur per week werkt en je het loonbelastingsformulier invult is het netto bedrag voor 16 jarigen per uur (geld op bank / gewerkte aantal uren) 5,29. Dit is iets meer dan dat jij aangeeft omdat recentelijk de lonen iets zijn opgehoogd.
Aangezien beiden criteria bij een nieuwe werknemer van onder de 18 vanzelfsprekend zijn, verdien jij gewoon 5,29 per gewerkt uur.
Ik werk bij de Albert Heijn Ong 7 uur per weer en mijn netto bedrag is €2,30.... ik ben 15 trouwens .. dus als ik 2,30 verdien denk ik dat jij Ong 3,50 ofzo verdient netto.. dus 5,29 denk ik niet ???diegene die dit boven me heeft gezegd...
Reputatie 7
Badge +19
Misschien heeft dat te maken met je functie? Je doet geen kassa, want daar ben je te jong voor. Ik denk dat je dus vakkenvuller bent. Wellicht dat dat salaris anders is.
Reputatie 3
Badge +8
Functie doet er niet toe
Reputatie 7
Badge +19
Misschien heb je een ander minimum loon per leeftijd, maar het lijkt me onwaarschijnlijk dat er dan zo'n groot verschil in zit. Anders weet ik het ook niet meer. Ik zou het slecht vinden als salaris per filiaal verschilt.
Reputatie 3
Badge +8
Ja dat sowieso. Echter is hij 15. Volgens de CAO verdient hij gewoon het bedrag dat ik hierboven vermeldt hebt per uur.
Het zou evt. Een franchise kunnen zijn, maar dan nog. Dan zou hij met €2,30 echt nog 2 hele euro’s te laag zitten
Reputatie 7
Badge +19
Daarom, vreemd...
Badge +1
ik ben 15, doe vakkenvullen en verdien 4.50 bruto maar mijn ervaringen zijn bij ons dat mensen die 18 zijn dat die te duur worden dus daar voel je je niet heel zeker door ofzo..
Ik ben 15 en ik doe gwn kassa hoor idk

Reageer