Vraag

Vriendin snijdt zich ? help ?

  • 15 January 2018
  • 6 reacties
  • 242 Bekeken

  • Anonymous
  • 0 reacties
In mijn vorige topic had ik het over men vriendin die haar zelf sneed 😞 ik weet het eig van een andere vriendin... dat meisje dat haar zelf snijdt weet dus niet dat ik het weet maar ik durf het niet te zeggen nu heb ik nog een probleem dat meisje die het weet (sorry dat het wat ingewikkeld wordt maar ik wil geen namen) had verteld dat ze pillen bij zich had en dat ze tegen haar gezegd had dat ze die ging innemen als haar toetsen slecht waren en ze waren ook niet echt super goed ik heb gewoon schik dat het een keer te laat gaat zijn maar ik Weet echt niet wat ik moet doen ? help please ?

6 reacties

Heyo,

Wow, echt lastig. Als ik het goed begrijp, ben je bang dat het met je vriendin slecht gaat aflopen? Lijkt me wel erg. Over dat ze zichzelf snijdt weet ik wel een solutie, ik zou hier zo snel mogelijk naar iemand gaan die haar kan helpen, vrienden van mij deden dit ook, en het liep niet echt bepaald goed af. De pillen weet ik niet, het kunnen gewoon medicijnen zijn die ze slikt (Zou erg onwaarschijnlijk zijn). Maar goed, meer weet ik niet echt (Sorry!) Ik hoop dat dit je heeft geholpen! :)

-Robin
Hoi,

Als het kan, zou ik oppassen met iets achter haar rug doen. Dat voelt gewoon niet fijn. Je kan best tegen haar wil in hulp inschakelen, maar ik zou het fijn vinden als mijn vrienden me dat recht in m'n gezicht zouden zeggen.
Nu dat er pillen bijkomen, wordt het gevaarlijk, zeker omdat ze heeft aangekondigd ze te gebruiken. Zet je gevoelens over vriendschap en of je die nu wel of niet schaadt even op zij, want dit gaat over een leven.
Ik zou met je vriendin je vriendin benaderen (snap je hem nog?). Het liefst zo snel mogelijk. Als je het gevoel krijgt dat ze iets met die pillen gaat doen (of wat anders gevaarlijks), altijd hulp inschakelen.

Gr. Pin
Super bedankt voor jullie reacties ik zal samen met haar een oplossing zoeken ??
Super bedankt voor de reacties! Mijn vriendin is nu al een Week naar de vertouwingspersoon geweest en bij gespecialiseerde mensen en ze vind het niet erg! Ze is blij dat ze geholpen wordt
Wauw super fijn zeg! Voel je je opgelucht?
Pin ja heel erg 🙂 dankjewel allemaal!

Reageer