lastige situaties in mijn leven


Reputatie 7

hoi forum gebruikers

ik kan mijn situatie niet alleen aan. ik had eerst een andere topic maar daar kwamen alleen @Kenshin, @Pin en soms @anoniem06 & @asy. om nieuwe mensen te trekken dus meer ideeën en een andere kijk op mijn situstie heb ik een nieuwe topic gemaakt. ik heb niet een hele duidelijke hulp vraag.

ik zit in een best ingewikkelde situatie.
ik woonde tot 2 a 3 maanden geleden bij me stief pa en moeder. maar omdat zij niet accepteerde dat ik transgender ben. woon ik nu tijdelijk bij me vader tot ik een nieuwe woon plek heb. ik moet nu voor school 2 en een half uur heen en 2 en een half uur terug rijzen en voor stage 3 uur heen en 3 uur terug. en dat is voor mij vermoeiend omdat ik autistisch ben dus mijn prikkel verwerking is slecht. dus na een dag school of stage en 5 tot 6 uur reizen ben ik kapot.
er is 1 plek waar ik super graag wil wonen. maar om daar te gaan wonen moet er heel veel gebeuren om dat voor elkaar te krijgen. ik heb nu al 4 gesprekken gehad met de gemeente om begeleid te gaan wonen. vandaag had ik het 4de gesprek (daar vertel ik wat over hier beneden).

met school gaat het ook niet zo lekker. ik had daar een docent waar ik echt goed mijn verhaal kwijt kon. maar met haar mag ik niet meer mee praten omdat er te veel thuis aan de hand is. en dat werd voor haar te veel. ik had ook iemand voor om over mijn gender te praten. om te bespreken waar ik tegen aan loop en dat soort dingen. maar daar heb ik moeten stoppen omdat ik niet meer bij me moeder woon. en ik moet een nieuwe psycholoog zoeken zo dra ik ergens anders woon. ik praat nu met een schoolpsycholoog om wel nog mijn verhaal ergens kwijt te kunnen. maar het blijft voor mij te veel.

ik heb vandaag dus mijn 4de gesprek gehad. met die rot gemeente. ze hebben de eerste 2 gesprekken niet geluisterd. en vandaag bleek bij de 3de wel een beetje. maar vooral naar me moeder en haar leugens. om te gaan wonen waar ik wil gaan wonen moet ik binnenkort op 5 locaties bij me moeder in de buurt gaan kijken. 1tje is een speciale groep voor alleen meisjes die niet in contact willen komen met andere (dat is hem voor mij niet). 1tje is met alleen jongens dus dat woord hem ook niet want dan ben ik in eens heel vrouwlijk kwa uiterlijk en voel ik me ook niet echt op me gemak. en dan hebben we er 2 speciaal voor autisten en die zij dan nog wat autistischer dan ik. en die raken om elk klein dingetje helemaal over stuur. en 1tje met gedrags problemen met een leer achterstand (dus dat is ook niet fijn). als deze 5 het echt niet woord dan gaan ze nog een keer met de gemeente bellen waar ik heel erg graag wil wonen of het mogelijk zou kunnen zijn. maar het grootste probleem is dat mijn moeder een hand tekening en moet gaan zetten als ik dan nog geen 18 ben. en ze heeft gezegd dat het het laatste is waar zij ooit voor zou tekenen.

groetjes blue


1695 reacties

Reputatie 4
Badge +6

Hoi

Heyyyy blue!

Wat jammer dat jouw oude topic is gesloten. Ik zag dat je daar vaak veel kwijt kon en dat je geen slechte bedoelingen had. Ik hoop dat dat wel kan in jouw nieuwe topic en dat kenshin en pin ook weten dat je een nieuwe topic hebt gestart.

Ik kan zelf eigenlijk moeilijk reageren op de dingen waarover je uitleg geeft, omdat je waarschijnlijk al veel hebt gedeeld met anderen die al veel meer weten dan ik. Ik denk dat pin en keshin goede vertrouwenspersonen voor jou kunnen zijn en dus ook veel kwijt kan aan ze. Ik wens jou veel succes met je nieuwe topic!

 

Reputatie 7

hey N_V

 

ik was al benieuwd wanneer je online zou komen! en toen zag ik je gistere weer. ik was bang dat er iets aan de hand was. 

 

ik zal vast mijn verhaal hier ook kwijt kunnen. ik heb al express pin en kenshin getagd zo dat ze het weten. 

 

iedereen kan altijd reageren hoor! je weet nooit voor dat je probeerd dat ik er niks aan kan hebben. misschien denk je juist aan iets waaf zij en ik nog niet aan gedacht. 

 

groetjes blue 

hii,

 

nu schrijf ik nooit zulke lange berichten als Pin en Kenshin maar hoop ik dat je er iets aan heb

 

je moet/wilt ergens anders wonen, zou je niet ergens bij familie kunnen wonen? of bij vrienden?

heb jij zelf een plek in je hoofd waar je heen wilt? zo ja, kan je dat aangeven bij de gemeente en dan met een plan komen, vaak als je met een plan komt zullen ze er sneller aan mee willen werken

 

je moeder moet een handtekening zetten zeg jij, maar als jij nu bij je vader woont, kan hij dan niet die handtekening zetten??

Reputatie 4
Badge +6

Hoi 

Hier is niets aan de hand! Ik was alleen benieuwd hoe het met jullie ging:grinning: . Jammer genoeg zie ik dat de helft van '’Samen sterk" al verdwenen is. Eigenlijk hoor ik het positief te zien, want misschien zijn ze wel weg, omdat het nu goed met ze gaan. We moeten er trots op zijn dat we ze hier goed hebben geholpen en ondersteund.

 

Wat ik in de "3de generatie' altijd deed was mijn teksten ondersteunen met hoofdstukken. Inmiddels ben ik zoals je misschien hebt gezien weer overgestapt op de "Hoi" methode. Dat iets minder persoonlijk is, maar wel met iets meer inhoud. Maar aangezien ik hier een grote lap tekst voor mijn neus heb lijkt het me wel leuk om het op de oude manier aan te pakken. Hier komt ie!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Hallo blue!:yum:

Ik zie dat je inderdaad in een moeilijke situatie zit en daarom heb ik besloten om een reactie achter te laten. Zeg je het wel even als ik iets zeg wat bij jou niet goed aankomt? Dan kan ik daar de volgende keer meer rekening mee houden en ook mijn excuses aanbieden etc. Hou in ieder geval dat ik jou nooit wil kwetsen of pijn wil doen. Groetjes N_V:smile:

Ps. Ik lees de tekst op volgorde en geef daar meteen een reactie op. Het kan dus zo zijn dat ik mezelf soms tegenspreek in de tekst. Ga er dan vanuit dat mijn laatste reactie in de tekst over een bepaalt onderwerp mijn definitieve reactie. Sorry voor het ongemak:no_mouth:

Hoofdstuk 1

Ik woonde 3 maanden geleden bij mijn stiefvader en stiefmoeder, maar omdat zij niet accepteerde dat ik transgender ben.

Ik vind dit zelf erg naar voor jou en hoop dat de situatie snel wordt. Ik begrijp zeker dat het wel schokkend kan zijn wanneer ze opeens zeggen dat ze transgenders niet accepteren. Zelf vind ik dat dat natuurlijk niet goed is. Je blijft natuurlijk nog wel hun kind!:confused:  

Ik woon nu tijdelijk bij mijn vader tot ik een nieuwe woonplek heb gevonden. Ik moet voor school nu in totaal 5 uur reizen per schooldag en voor stage wel 6 uur reizen per stagedag! Dat is voor mij vermoeiend omdat ik autistisch ben. Mijn prikkel verwerking is daarom niet heel goed. Na een dag school of stage ben ik dus kapot.

Ik vind het erg aardig van jou vader dat je daar tijdelijk mag wonen. Ik hoop dat je een beetje goed met hem kan opschieten:grinning:. Het is niet leuk dat je zo lang moet reizen naar school. Ik zou het echt vreselijk vinden als ik zo lang moest reizen en denk dat anderen het wel met mij eens zijn. Dat je moeite hebt met prikkel verwerking is natuurlijk niet leuk. Dan ben je al moe voordat je met school begint! Terwijl school jou nog moe moet maken. (Sorry die moest er wel in:sweat_smile: ) Maar ja, er moet dus wel snel een oplossing komen en die heb JIJ al gevonden zie ik hieronder.:house_with_garden:

Ik heb een plek gevonden waar ik graag zou willen wonen, maar om daar te mogen wonen moet er wel heel veel gebeuren. Ik heb nu al 4 gesprekken gehad met de gemeente om begeleid te gaan wonen. Vandaag had ik het 4de gesprek. (Vervolg staat later in de tekst)

Wat goed dat je zelf actie bent gaan ondernemen. Zoals ik zie doe je echt moeite, het is namelijk al jouw 4de gesprek. Ik ga verder in op de gesprekken wanneer jij daar ook verder mee gaat. :blush:

Hoofdstuk 2

Met school gaat het ook niet zo goed. Ik had een docent waar ik goed mijn verhaal kwijt kon, maar met haar mag ik niet meer mee praten omdat het te veel voor haar werd.

Wat jammer dat je niet meer met jouw docent mag praten over de problemen waar je soms tegenaan loopt.:no_mouth: Ik begrijp het zelf wel, als de docent het niet meer aan kan is het niet meer goed. Maar hiermee kan ik ook zien hoe moeilijk jouw situatie is. Jij hebt het zelf goed volgehouden, zeker als je kijkt naar de docent die het er ook moeilijk mee heeft. Ik hoop dat het snel beter met hem gaat:cry: .

Ik had ook iemand voor om over mijn gender te praten, maar daar heb ik moeten stoppen omdat ik niet meer bij mijn moeder woon.

Dit stukje begrijp ik zelf niet erg goed:frowning: . Was diegene een psycholoog? en waarom moest je stoppen toen je jouw moeder verliet?

Ik moet een nieuwe psycholoog zoeken zodra ik ergens anders woon. Ik praat nu met een schoolpsycholoog om nog mijn verhaal ergens kwijt te kunnen. Het blijft voor mij te veel.

Ik hoop dat je snel een nieuwe psycholoog vindt. Ik kan begrijpen dat een schoolpsycholoog niet altijd even goed werkt als iemand die echt gespecialiseerd is.:nerd: Ik begrijp dat het moeilijk is dat je nergens je verhaal echt kwijt kan, maar gelukkig heb je het forum nog en ben ik er (en heel veel andere mensen) om naar jou te luisteren en jou te helpen.:innocent:

Hoofdstuk 3

Ik heb vandaag dus mijn 4de gesprek gehad. Het ging niet heel goed. Ze hebben de eerste 2 gesprekken niet heel goed geluisterd. Vandaag bleek bij de 3de wel beter is geluisterd, maar jammer genoeg meer naar mijn moeder waarmee ik het niet eens ben.

Ik vind het jammer om te horen dat de gemeente jou niet helemaal beviel.:sweat: Hou wel in jouw achterhoofd dat zij het beste voor jou willen en dus net als ik en veel anderen willen dat het goed met je gaat.:eye_in_speech_bubble:

Om te gaan wonen waar ik wil gaan wonen moet ik binnenkort op 5 locaties bij me moeder in de buurt gaan kijken.

1. groep voor alleen meisjes die niet in contact willen komen met andere (dat is hem voor mij niet)

2. groep voor alleen jongens (Ik voel me dan niet op mijn gemak, omdat ik er meer vrouwelijk uit zie.) 

3 en 4. groep voor autisten, maar dan wel autistischer dan ik 

5. groep voor mensen met gedrags problemen en een leerachterstand (dus dat is ook niet fijn).

Als ik bij alle 5 niet wil wonen kan ik dat doorgeven bij de gemeente, dan zou ik zelf een eigen locatie kunnen kiezen.

Het grote probleem is dat mijn moeder geen handtekening wil zetten.

Ik begrijp heel goed dat je niet wil wonen op die locaties. Het lijkt me sowieso niet fijn om op een locatie te wonen die transgenders een beetje buitensluiten, wat het geval is bij locatie 1 en 2. En optie 3 en 4 zijn natuurlijk vreselijk.:zipper_mouth: Je kan dan namelijk geen echte vrienden maken als ze echt zo autistisch zijn zoal jij ze beschrijft. En optie 5 lijkt mij nog niet zo slecht, alleen heb je natuurlijk wel liever iets anders. Daarom begrijp ik dat je zelf een locatie hebt gevonden en die wil doorgeven aan de gemeente. Jouw moeder het contract daarvoor jammer genoeg niet tekenen.:confused: En wanneer zij dat niet wil is het ook echt afgelopen. Ik kom bij dit onderwerp nog op paar vragen terecht die ik met jou zou willen bespreken.:wink:

Hoofdstuk 4

Vraag 1. Wat soort locatie heb je gekozen?

Vraag 2. Denk jij dat jouw moeder het beste voor je heeft?

Vraag 3. Begrijp je waarom jouw moeder nee heeft gezegd tegen het aanbod?

Vraag 4 en 5. De vragen bij hoofdstuk 2

Vraag 6. Wat voor psycholoog zoek je?

Vraag 7. Hoe goed en lang kende je jouw stiefmoeder en stiefvader al?

Vraag 8. Is het niet mogelijk dat jouw vader een handtekening zet?

Vraag 9. Waarom woon je nu niet meer bij je ouders?

Vraag 10. Waarom denk je dat de gemeente zijn best niet doet?

 

Hoofdstuk 5

Dit was het alweer:yum:

Ik hoop dat je hier nog iets aan had en hoop snel antwoord van jou te krijgen.

Gr. N_V

Reputatie 4
Badge +6

Omg je hebt mijn naam genoemd, ik ben vereerd :)

 

Sinds ik vrij vaak het verhaal kwijt was op je oude topic (mijn fout) reageer ik nu maar weer.

 

Eigenlijk kan ik weinig toevoegen aan wat N_V gezegt heeft maar ik ga het proberen.

 

Wat rot dat die prikkels je zo kapot maken. Zou je heel misschien bijvoorbeeld woensdagen kunnen skippen (wel met toestemming van school ofc) zodat je weer met nieuwe energie kan beginnen op donderdag?

 

Ik snap dat je die 5 woonplekken niks vind, is er enige kans dat je toch naar die andere kan? Of dat je niet de handtekening van je moeder nodig hebt? En waarom staat de gemeente aan de kan van je moeder?

 

Ik hoop dat ik kan helpen!

Reputatie 7

hey

 

nu schrijf ik nooit zulke lange berichten als Pin en Kenshin maar hoop ik dat je er iets aan heb

het hoeft geen lang bericht te zijn om goed te zijn. soms zijn korte berichten alleen verwarrend. 

 

ja ik heb een plek waar ik graag zou willen wonen. de gemeente heeft stomme regels dat je perse in je gemeente moet blijven wonen. ze hebben zelfs gezegd dat de andere gemeente mij niet wilt hebben. ik heb meteen met die gemeente contact gezocht en ze hebben gezegd dat het aan de gemeente ligt waar ik ingeschreven staat dus het woord alleen maar heen en weer gegooid. 

 

mijn vader en me moeder moeten een handtekening zetten om ergens te mogen wonen. want ze hebben even veel "macht" over mij.

 

n_v 

jammer genoeg zie ik dat de helft van '’Samen sterk" al verdwenen is. Eigenlijk hoor ik het positief te zien, want misschien zijn ze wel weg, omdat het nu goed met ze gaan.

we kunnen niemand dwingen om te blijven. als forum leden besluiten om (tijdelijk) te stoppen mogen ze dat.

 

Was diegene een psycholoog? en waarom moest je stoppen toen je jouw moeder verliet?

ze is een praktijkondersteuner. ze hoort bij de huisarts. en omdat mijn huisarts mij niet mag heeft hij gezorgd dat de gesprekken al stoppen voor dat ik ergens anders ingeschreven staat. 

 

Vraag 1. Wat soort locatie heb je gekozen? 

ik heb een locatie waar jongeren die net niet genoeg kunnen om zelfstandig te kunnen wonen maar wel een plek nodig hebben waar ze hun eigen plekje hebben om zich verder te ontwikkelen en zichzelf te leren kennen terwijl ze leeftijd genoten om zich heen hebben. en leren om wel zelfstandig te gaan wonen.

 

Vraag 2. Denk jij dat jouw moeder het beste voor je heeft?

bedoel je deze vraag met dat ze het beste voor mij wilt? als dat zo is heb ik je andwoord.

tegen iedereen zegt ze blue is zo belangrijk voor me. maar ze laat merken dat ik niet meer ben dan iemand die klusjes voor der in huis deed. 

 

Vraag 3. Begrijp je waarom jouw moeder nee heeft gezegd tegen het aanbod?

ja om mijn leven en me vaders leven kapot te krijgen. ze doet alles ik het zo moeilijk mogelijk te maken. 

 

Vraag 6. Wat voor psycholoog zoek je?

1tje die gespecialiseerd is in genderdysporia want die kan mij beter helpen dan iemand die zich daar nooit mee bezig houd.

 

Vraag 7. Hoe goed en lang kende je jouw stiefmoeder en stiefvader al?

mijn stief vader 15 jaar en mijn stief moeder 9 jaar

 

Vraag 8. Is het niet mogelijk dat jouw vader een handtekening zet?

allebei me ouders moeten een handtekening zetten en na me 18de hoeft dat niet. dus misschien moet ik gewoon nog 2 maanden wachten tot ik daar heen kan gaan

 

Vraag 9. Waarom woon je nu niet meer bij je ouders?

ik verblijf nu wel bij me vader.  maar wonen is het niet want ik woon in zijn kantoor woning en hij is zijn eigen woning want hij heeft geen ruimte voor mij daar.  

 

Vraag 10. Waarom denk je dat de gemeente zijn best niet doet?

want ze zeggen de hele tijd dat ik me aan stel en lieg. volgens mij zou nooit iemand liegen dat een man bij je ik bed komt liggen.  volgens mij zou niemand dat ooit kunnen bedenken. en alles wat me stief pa zegt is waar. dus dat betekend dat ik waanbeelden heb over allerlij rare dingen zo als dat ik denk dat ik van binnen en buiten zou geloven dat ik een jongen ben. 

hij draait het om ik voel me een jongen. maar ik weet het niet zeker. maar ik weet wel zeker dat ik en platte borstkas wil want daar voel ik me kut bij.  

 

Hoofdstuk 5

Ik hoop dat je hier nog iets aan had en hoop snel antwoord van jou te krijgen.

ik was gister avond bezig met schrijven. en halve wege ben ik veder gaan schrijven in me bed en toen ben ik met je telefoon ik slaap gevallen 🙈

 

Omg je hebt mijn naam genoemd, ik ben vereerd :)

haha je hoeft je niet vereerd te voelen. want je hebt toch echt een aantal keer op mijn topic gereageerd. maar was wel ff zoeken hoe je ookal weer hete 🙈 ik wist dat het met een A was maar kwam niet veder dus toen dacht ik ik zoek tussen de reacties maar het was al weer een tijdje geleden dus toen ging ik maar naar jou toppic zoeken en toen had ik je naam eindelijk na 10 minuten zoeken 😂

Sinds ik vrij vaak het verhaal kwijt was op je oude topic (mijn fout) reageer ik nu maar weer.

het maakt niks uit hoor. het is niet jou fout dat je mijn verhaal kwijt bent geraakt. er gebeurd de laatste tijd heel veel. en als jij rust nodig hebt moet je dat zeker nemen. je eigen mentale gezondheid is het belangrijkste vergeet dat nooit he!

 

Wat rot dat die prikkels je zo kapot maken. Zou je heel misschien bijvoorbeeld woensdagen kunnen skippen (wel met toestemming van school ofc) zodat je weer met nieuwe energie kan beginnen op donderdag?

ik had dat al bedacht maar het punt is ik heb maar 2 dagen les. en dat is op dinsdag en woensdag. en je kan niet makkelijk op mijn school een dag skippen want we hebben al weinig dagen voor de thorie. 

Ik snap dat je die 5 woonplekken niks vind, is er enige kans dat je toch naar die andere kan?

er is een kans als die 5 niet bij me past en er niet een andere is dat ze daar toch gaan kijken en anders moet ik om precies te zijn nog 2 maanden en 1 dag wachten tot ik 18 ben om het makkelijk te kunnen regelen.  

 

Of dat je niet de handtekening van je moeder nodig hebt? En waarom staat de gemeente aan de kan van je moeder?

de handtekening heb ik tot mijn 18de nodig.  en de gemeente vind me moeder zellig want ze haar kind heeft haar verlaten en dan heeft ze ook nog eens een niet aan geboren hersenletsel dus dan je ze zielig.  maar de gene waarom het gaat en jaren door hun depressief is is niet belangrijk.

 

Ik hoop dat ik kan helpen!

vast wel. het helpt al dat je reageerd 

 

groetjes blue

 

Het zijn ingewikkelde constructies waaruit gemeenten bestaan. Wat jammer dat hierdoor de dingen aanslepen. Ik stel voor dat je met goede wil naar de voorgestelde plaatsen gaat kijken, eventueel met een begeleider erbij, en dat je, als je nog steeds je zinnen gericht hebt op die ene woonplek, je blijft aangeven dat je daar graag naartoe zou willen. 

 

Als je in contact zou komen met een psycholoog, psychiater of arts die een goed inzicht heeft in jouw situatie, zou deze bij de gemeente een goed woordje kunnen doen. Bij het zoeken van een woongroep draait het rond jouw welzijn en gevoel, en zouden dingen als administratieve zaken (in principe) geen overheersende mogen spelen.

 

Jammer genoeg zijn er daadwerkelijk regels opgesteld waar gemeenten zich aan horen te houden. Echter zouden de woorden van een hulpverlener de zaak mogelijk een hogere prioriteit kunnen maken, zodat de dingen er wat beter op vooruit gaan. Zou je binnenkort naar een nieuwe psycholoog kunnen, of denk je dat de schoolpsycholoog voor jou bij de gemeente een goed woordje kan doen?

 

Gr. Kenshin

Reputatie 7

hey 

 

kenshin na jou reactie heb ik me vader contact op laten zoeken met 3 van de 5 locaties. zw hebben alle 3 een wachtlijst om überhaupt te mogen kijken van 5 tot 11 maanden. dus als het aan mij ligt ga ik meteen kijken bij de gene waar ik naar toe wil. 

 

mijn huidige huisarts mag daar niks over zeggen omdat zij mij niet kennen. en Aurora (mijn voormalige praktijkondersteuner) mocht het toen nog niet zeggen toen ze de kans had omdat ik toen 2 maanden geen contact met haar gehad had. 

 

mijn school psycholoog hoort bij school en mag alleen zeggen wat goed voor mij is en dat is een stabiele woonomgeving. en die klote gemeente zijn er nog steeds van overtuigd dat mijn moeders huis die plek is. wat totaal niet stabiel is... 

 

ik straal blijkbaar zo mijn vermoeidheid uit dat stage die nooit ziet dat er iets aan de hand is zagen ze dat ik moe was... dus das niet al te best denk ik... dus ik heb vandaag ff een dagje netflix. 

 

groetjes blue

Reputatie 4
Badge +3

Hey!

Heel erg vervelend dat je nu een nieuw topic hebt moeten beginnen, maar zo te zien heeft Kenshin haar weg hier naartoe al gevonden, dus komt het vast en zeker goed.

Vervelend dat je zo veel last hebt van vermoeidheid, het lijkt erop dat dat reizen er echt in begint te hakken. Probeer je wel goed je rust te nemen? En zorg je goed voor jezelf? Eet je goed, slaap je goed? 

Dat het zelfs op stage merkbaar was is best bijzonder en als ik het goed begrijp heb je nu dus een dagje vrij gekregen. Hoe voel je je daarbij?

 

Groetjes,

Anoniempje

Reputatie 7
Badge +19

Hey,

 

Sorry voor mijn late aansluiting bij dit topic. Ik heb wel alles meegelezen, maar toen werd het zo veel en ik heb nog steeds een hoop topics op m'n lijstje staan waar ik nog ff op moet reageren. En ja rip, het ging gewoon ff fout.

 

[quote=Blue]want ze zeggen de hele tijd dat ik me aan stel en lieg.[/quote]Rip herkenbaar.

[quote=Blue]volgens mij zou nooit iemand liegen dat een man bij je ik bed komt liggen.[/quote]Wacht wat?

 

Dus als ik het goed begrijp, is de handtekening van je moeder het enige echte probleem om bij de gewenste groep te gaan wonen? 

Nu zeg je dat je dan maar moet gaan als je 18 bent, maar dat kon toch juist niet? Of haal ik nu dingen door elkaar?

Is het niet mogelijk om eerst naar een andere groep te gaan voor je 18e en dan op je 18e te switchen als je geen handtekening meer nodig hebt? 

 

Sorry er is echt ff te veel gezegd om nu allemaal op in te gaan. Ik ga vanaf nu wel weer je topic volgen :)

 

Gr. Pin

 

Reputatie 7
Badge +19

Nooooo de oude quotecodes werken niet meer?!?!? 

Reputatie 7

hey

 

ik probeer echt genoeg rust te nemen maar dat gaat niet geheel makkelijk. als ik thuis kom is het half 6 en dan moet ik na een kwartier naar me vaders andere huis. en dan moet ik daar me vader helpen met koken. en dan blijven we tot een uur of 8 in dat huis. en ga ik naar me vaders kantoor huis. en dan is het kwart over 8 ongeveer en dan moet me tas in pakken voor de volgende dag. en dan ben ik zo moe dat ik om 9 naar bed ga dus dan heb ik een half uurtje on iets voor me zelf te doen. maar ja dat is best kort... 

 

ik probeer goed voor me zelf te zorgen maar daar ben ik niet heel goed in 😅

eten ben ik heel slecht in... ik begin in me oude patroon te vallen 😔

en slapen ja ik lig genoeg uren in bed maar ik droom bijna elke nacht over hoe klote me stief pa is.

 

pin het maakt niks uit dat je laat reageert. ik zat er niet op te wachten haha. als je niet reageerd reageer je niet. zo simpel is het eenmaal

 

 

 

Wacht wat?

heb ik het nooit vertelt 🤔. mijn stief vader heeft nogal rare ideeën.

 

 

ja die ene handtekening van me moeder is nogal belangrijk. mijn moeder verzint en liegt alles bij elkaar om me niet bij die gewenste groep te krijgen.

 

Nu zeg je dat je dan maar moet gaan als je 18 bent, maar dat kon toch juist niet? Of haal ik nu dingen door elkaar?

ja dat is het rare. mijn vader en ik hadden van een gemeente mens de regels van 2 jaar geleden gehoord. en ik heb van de week contact met iemand anders op genomen. en het is sinds anderhalf jaar anders. de regel is tot je 18de betaalt de gemeente waar je moeder ingeschreven staat. en na je 18de bepaalt de gemeente niet waar je wilt wonen. dat doe je zelf. en de gemeente waar je begeleid gaat wonen betaalf het gedeeltelijk en jij zelf betaald de andere helft. 

 

Is het niet mogelijk om eerst naar een andere groep te gaan voor je 18e en dan op je 18e te switchen als je geen handtekening meer nodig hebt? 

nee dat is onmogelijk omdat ze dan gaan zeggen van je woont nu op een prima plek dus je hoeft niet weer te verhuizen..

 

groetjes blue 

 

Reputatie 7
Badge +19

Hey Blue,

 

Oei dat is wel onrustig. Van het ene naar het andere huis en dan zo weinig tijd om echt tot rust te komen…

Was er niet ooit een plan om bij een vriend te logeren? Is dat niet tijdelijk een goede optie?

 

"heb ik het nooit vertelt 🤔. mijn stief vader heeft nogal rare ideeën"

Ik hoop dat ik het nu verkeerd heb gelezen, maar ik lees in je eerste bericht dat je zegt dat er een man bij je in bed komt liggen. 

Is er een man bij je in bed komen liggen? Wat? Of was dit een idee van je stiefpa wat niet klopt? Wat?

 

Dus waarschijnlijk doet de gemeente nu moeilijk omdat ze niet voor jou willen betalen als je in een andere gemeente gaat wonen? Of niet?

Zouden jij (en je vader) genoeg geld hebben om zelf de andere helft bij te dragen?

 

Gr. Pin

Reputatie 7

hey

 

het was idd een oplossing maar toen ik "vertrok" kwam er te veel gedoe waardoor de moeder van haar zij dat ze niet in de problemen wilt komen dat ik wel langs mag komen maar pas een keer blijven slapen als ik ergens anders woon..

 

 

Is er een man bij je in bed komen liggen? Wat?

ja het is niet zo maar een man. het was mijn stief vader. ik had ooit een stapel bed. en dan ging hij in het bed onder mij liggen. maar sinds 2 jaar heb ik een 2 persoons bed. en wouw hij vaak naast mij liggen. en als dat gebeurde klom ik direct me bed uit en ging ik op de bank beneden zitten.  

 

en nee dat is geen optie want dat mach niet. ik moet gewoon laten zien dat ik geduld heb een in de hoop dat school bij de gemeente gaat zeuren dat ik snel op en groep met gaan wonen…

 

groetjes blue

 

 

Reputatie 7
Badge +19

Hey,

 

Ah jammer. Kun je niet toevallig bij je beste vriend gaan logeren en dan in die kamer verblijven van de groep? 😉

 

Oh huh wow, dat is best heftig dat je stiefpa zomaar ongevraagd bij je ging liggen. Heeft hij ooit dingen met je gedaan? 

Je hoeft hier niks op de antwoorden als je dat niet wil.

 

Hopelijk gaat die gemeente snel wat doen dan!

 

Gr. Pin

 

 

Reputatie 4
Badge +3

Hey!

Is de gemeente oom op de hoogte van je huidige  woonsituatie? Dit ga je namelijk niet zo lang vol kunnen houden, of wel?

Inderdaad heel erg heftig dat je stiefvader dit bij je heeft gedaan. Heb je dit aan de gemeente verteld, of denken ze dan dat je liegt?

Groetjes,

Anoniempje 

Reputatie 7

hey 

 

nee ik mag niet eens bij me beste avond eten laat staan logeren 😂

 

ik weet eerlijk gezegd niet zeker of hij ooit iets gedaan heeft. maar ik weet wel dat ik hem savonds nog enger vind. het is vooral omhandig dat ik niks meer weet tot me 14de. me vader weet dat ik ooit bij hem boos was en hij savonds echt niet in de buurt mocht komen. maar hij kon niet uit me krijgen wat en ik kan het niet herinneren. dus we zullen het nooit weten. 

 

de gemeente staat 100% aan me moeders kant. ze vinden dat het me eigen schuld is dat ik nu zo veel moet reizen. en nee ze geloven niet dat hij regelmatig in me bed kroop. 

 

groetjes blue

Reputatie 4
Badge +3

Hey!

Bah, het feit dat je je niks kunt herinneren doet me vermoeden dat er iets ernstigs is gebeurd dat je weg hebt gestopt. 

Dit is zó vervelend! Als ze je niet geloven kun je inderdaad weinig…

Groetjes,

Anoniempje

Reputatie 7

hey 

 

ik ga er gewoon van uit dat het komt door me broer. ik heb alles wat hij mij aan heeft gedaan weg gestopt. hopelijk is het dat gewoon. 

 

groetjes blue

Reputatie 3
Badge +3

Hallø,

 

Jij bent degene die me tot  nu toe het best geholpen heeft dus nu ga ik jouw ook proberen te helpen.

 

Spijt me dat ik niet alle reacties enzo kan lezen maar het is 22:09 en ik heb morgen een wedstrijd..

 

Hmmm… je woont momenteel bij je vader. Zou hij niet zijn handtekening kunnen zetten? Of moeten je vader en moeder allebei ondertekenen?

Zou je bij een vriend kunnen logeren/wonen?

 

 

Ik denk nog ff na maar nu moet ik echt gaan slapen :)

Gr. Iwemw

Wat naar dat je stiefvader ongevraagd bij je in bed kwam liggen. Het verbaast me diep dat de gemeente dat niet als een grote alarmbel ziet. Het gebeurt namelijk wel vaker herinneringen verdrongen worden, zeker als het om erg vervelende herinneringen gaat. Heb je dit “geheugenverlies” weleens met iemand, Aurora bijvoorbeeld, besproken?

 

Gr. Kenshin

Reputatie 7
Badge +19

Wauw, dit is echt heel triest dat ze je hier niet mee geloven. Kun je nog een klacht indienen?

Ik denk idd dat het goed is om de gemeente te laten weten dat zowel je oude als je huidige woonsituatie niet goed voor je zijn. Misschien helpt dat nog wat.

Reputatie 7

hey 

 

voelde me gister enorm kut dus wouw liever niks op het forum zeggen om jullie te belasten. maar voel me nog precies het zelfde als gister dus het had geen zin.  

 

iwemw: 

nee ik moet de handtekening van bijde ouders hebben. dus dat is pittig kut maar oke. 

nee ik kan jammer genoeg niet bij vrienden blijven slapen. 

het is niet geheel veilig om bij vrienden in de stad van waar me moeder woont daar te gaan wonen. omdat mijn stief pa weet waar ik ben. dus dat is gewoon niet veilig.  

 

kenshin & pin: 

ik heb wel mijn "geheugenverlies" met mensen besproken. alle docenten die mij en klein beetje kennen weten dat van mij omdat je bij mij nooit over vroeger moet praten omdat ik er niks meer van weet en anders een kans heb dat ik beelden terug ga krijgen. en dat wilt school verkomen... 

 

het gaat ook niet helpen om het te gaan zeggen want ze luisteren niet naar me. en zo lang ik geen bewijs heb zeggen ze dat ze er niet bij waren en ze het niet kunnen beordelen. 

als ik weer een klacht in zou dienen kan ik de hele tijd wel klachten in blijven dienen. ik heb al andere wijkchoaches maar dat hielp niet omdat ze het moeten overdragen. 

 

oohja ik heb deze week geen gesprek met de school psycholoog precies in de week dat ik me zo slecht voel. dus ik ga ff kijken of ze vandaag tijd heeft... 

 

groetjes blue

Wat naar dat je bewijs zou moeten leveren voor wat er zoal gebeurd is. Eventueel zou je een behandeling kunnen overwegen waarin je in een veilige omgeving, eventueel onder een vorm van hypnose, herinneringen ophaalt, maar dat hoeft enkel als je je daar zelf goed bij voelt. 

 

Hopelijk heeft de schoolpsycholoog vandaag tijd voor je. Desnoods benadruk je dat je je diep, diep ongelukkig voelt op het moment. Ik vermoed dat ze je dan maar moeilijk kunnen laten gaan zonder een gesprek. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 7

hey 

 

ik hoop echt dat ze tijd heeft. ik heb haar vandaag nog niet gezien of gesproken. alleen de vervelende heb ik vandaag gezien dus dat helpt niet echt. want als ik het aan haar vraag dan woord mijn moeder direct gebeld... en daar ga ik me dan alleen kutter door voelen. 

 

groetjes blue

Reageer