Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Ik zit in een dilemmaToon eerste bericht
Dit topic is gesloten

1289 reacties

Reputatie 6

hey 👋

 

nee ik hoeft niemand vuur steun me naar dat gesprek. als ik het zat ben loop ik wel weg 😜. mijn school is 100 meter veder op 😂👍.

 

ja ook zo logisch mijn moeder had aan de gemeente aan gegeven dat de liever had gehad dat ik de volgende keer van plan ben om bij haar weg te lopen dat ik dat meld dat het niet zo zwaar zou vallen haha. dus van de week mailde de vervelendste wijk team mens (ben ff de naam kwijt) of ik op verzoek van mijn moeder de volgende keer wil weg lopen met aan aankondiging. 

in mijn ogen als je weg loopt met aankondiging loop je niet weg dan vertrek je 🤔

 

ik en comische opmerkingen. het zijn mijn gedachtes die ik uit probeer te typen 🤔. ze zijn idd grappig maar het is wel de denk wijze van mij 😅

 

groetjes 

blue

Reputatie 6

Hey,

Je hebt opnieuw een gesprek met weer nieuwe gezichten van de gemeente. Hopelijk zijn deze mensen wel snugger genoeg (snugger is een leuk woord @Kenshin) om je eindelijk te begrijpen.

Er is een melding van jouw situatie gedaan bij Veilig Thuis. Een melding van de situatie van nu? Dus dan je bij je vader woont? Of nog de situatie van toen je bij je moeder woonde? Of gewoon een melding van dit hele circus?

Gr. Pin

Reputatie 6

hey 

 

de melding was van de hele crisus. op de dag dat ik wegliep. ik weet alleen niet wat zij kunnen doen voor mij 🤔. ze zeggen alleen dat niemand zoon situatie mag hebben en helemaal niet een autist. want die vrouw waar me vader mee gesproken heeft, heeft een neefje die niet naar school kan als het al een klein beetje anders is thuis of op school. dus vind zij dat het zo snel mogelijk voor bij moet zijn. maar iedereen zegt zorg er voor dat de situatie weer stabiel moet worden maar niemand kan er wat aan veranderen . dus ik zal op de gesprekken moeten focussen. ik wil ondertussen wel weer een eigen plekje krijgen. nu heb ik een week vakantie gehad. en moest de momenten dat ik thuis was stil zijn omdat er klanten van me vader er waren. en anders had zijn vrouw hulp nodig bij het werken... 

 

groetjes 

blue 

‘ze zeggen alleen dat niemand zoon situatie mag hebben en helemaal niet een autist’

Ik vind dat jij ‘voor een autist’ best goed met de situatie omgaat. 

 

Je bent op zoek naar een eigen plekje. Is er bij je vader een zolder of kelder? Met wat lampjes en dekentjes zou je daar een gezellige plek van kunnen maken. 

 

‘snugger is een leuk woord @Kenshin’

Klinkt gezellig hé? :slight_smile:

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

ik weet wel dat ik een autist ben maar voor mijn gevoel heb ik minder last van me autisme als mijn klas. zij kunnen niet tegen veranderingen. wat ik dus wel kan. ik kan dan met eva als enigste 2 niet tegen prikkels. ik vind me zelf gewoon minder autistisch dan mijn klas 🤔

 

nee er is niet echt een zolder of een kelder. mijn vader woond bij allebei de huizen in een flat. en het is heel gehorig bij allebei. we hebben wel op een andere verdieping een berging maar daar kan je niet eens lopen. en de kelder is de parkeer garage dus dat woord hem ook gewoon niet. ik moet gewoon gedult hebben. en de zolder zou het dak kunnen zijn. maar dat vind ik nogal triggerend dus dat doe ik liever niet.

 

snugger is idd een leuk woord.

 

groetjes

blue

Het kan zeker dat jouw autisme zich minder of op een andere manier uit. Het is helemaal geen vereiste om overeen te stemmen met je mede-autisten in de klas. 
 

Is er een meditatiecentrum bij je in de buurt? Zo ja, zou dat een mooi plekje van rust kunnen zijn. 
 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

Hey,

 

Ze zeggen dat je situatie weer zo snel mogelijk stabiel moet worden. Je vraagt je alleen af wat ze voor je kunnen doen. Ik weet ook niet of nòg een partij erbij zoveel goeds zal doen... Maar ja, je weet het nooit.

 

Als je kijkt naar jouw klasgenoten, vind je jezelf niet zo autistisch. Autisme is een heel groot spectrum hè. Jij zit gewoon aan een andere kant, wat jou niet meer of minder autistisch maakt. Gewoon anders en meer jezelf. Ik hoor ook heel vaak dingen die bij autisme horen, die ik niet heb. Daardoor heb ik ook vaak het gevoel dat ik niet autistisch ben. Toch heb ik mijn eigen hoekje uit het spectrum…

Ik snap sowieso niet waarom zo'n groot spectrum 1 naam heeft gekregen. Da's alleen maar verwarrend voor iedereen.

 

Gr. Pin

Reputatie 6

hey

 

veilig thuis zat er aan bij als partij😉. ze hadden al een zorgmelding naar me vader en naar me moeder en stief vader. mijn vader heeft vandaag weer contact gehad weet alleen nog niet wat er besproken is. want ik ben nog niet thuis. 

 

ik weet wel dat de verschillen tussen mij en mijn klasgenoten niet bepalend zijn in het Autistisch zijn. maar het valt me gewoon op 😊. een tijdje geleden had ik ook van zulke dingen last maar het is gewoon een stuk minder geworden sinds dat ik me zelf ben geworden (kan dat wel?). 

 

ik snap wel dat het een groot spectrum is. maar ik vind het tegen woordig minder verwarrend.  vroeger had je klassiek en asperger en als je daar buitenviel dat je net 1 of een paar eisen mist of deels van allebei had had je pddnos (zo ver ik begrepen heb). ik vond dat dus verwarrend want ik heb zeg maar pdd-nos maar dat betekend over het algemeen dat je maar een deel van het spectrum heb maar voor mij heet het zo omdat ik hele duidelijke dingen van allebei heb. waardoor mensen denken dat ik maar een paar dingetjes heb een vinden ze dus dat je niet echt autistisch bent.  maar het is tegen woordig anders. je hebt autisme of je hebt het niet. ze geven geen specifieke namen meer zo ver ik het gehoord heb.  

 

kenshin ik had gekeken voor een meditatie centrum en dat is 6 en een halve kilometer veder.  en meditatie helpt mij ook niet zo goed. ik woord er alleen maar druk van. 

 

ik heb vandaag weer een gesprekje gehad met Aurora. en dat was gewoon fijn! bij haar merk je als ze het heftig vind dat ze ff stil is. dat hadden we dus vandaag een paar keer dat ze stil viel. maar we hebben ook gewoon echt moeten lachen. en het eigenlijk vooral weer gehad over het benoemen van hij/zij en de staarders in de trein. en over het uit de kast komen. dat het bij sommige echt makkelijk is en bij sommige fukking lastig. en dat het ook gewoon lastig is om er over te beginnen om uit de kast te gaan.  

 

en nu als we toch over uit de kast komen hebben. en les genootje (zit niet in mijn mentor klas maar heb wel samen les) is vandaag uit de kast gekomen. gewoon midden in een gesprek met de hele groep. en mij zit ik te denken ook het aan hem te vertellen 🤔. ik wil het wel maar idk hoe hij gaat reageren... 

 

en ik wil het morgen aan die onafhankelijke vertrouwens persoon vertellen. en nog steeds aan me gym docent. maar zie haar nooit alleen de staigere is altijd in de buurt. ja ik had het laatst aan iemand aan gegeven bij gym maar dat is een docent van mijn klas die mee gaat voor de boze leerlingen achter na te zitten. 

 

ik zit te denken om morgen voor gym ff uit de les te lopen om met me docente te kunnen praten want ik wil gewoon even iets met der bespreken. ik wil gewoon even over het fijt van de klote kleedkamer. en nog iets maar weet niet meer wat 😅

 

kenshin had je bericht eerder gezien maar was ziek dus geen energie voor te reageren.  

 

ik ben dus van de week 4 dagen ziek geweest. gewoon niet kunnen eten. voor mijn gevoel kom ik in me aude ritme geen eten alleen maar drinken. maar zou het kunnen dat dit een teken is dat mijn lichaam niet aan kan als ik "veel" eet? 

 

groetjes blue 

(ps. ik kan die grotere stukken tussen de enter echt niet uit staan.  voor mijn gevoel zit er dan meteen een heel stuk tussen als of je het volgende onderwerp aan gaat kaarten. dus ik gebruik voor de volgende zin geen enter meer en dat vind ik zelf al irritand) 

Reputatie 6

Hey,

 

Ik snap wat je bedoelt met jouw autisme. Jij valt net buiten de boot bij alle oude labels, dus dit is voor jou fijner.

Ik had dan Asperger en zelf merkte ik dat Asperger echt op een aantal fronten goed verschilde van de andere labels (klassiek, PDD-NOS, McDD). Zo hebben mensen met Asperger geen achterstand in de taal, is bij hen het autisme "lichter" en is er altijd een gemiddelde of bovengemiddelde intelligentie. Asperger is gewoon heel anders en ik word nu vergeleken met allemaal andere vormen die TOTAAL niet op mijn vorm lijken. Da's soms gewoon irritant. Met Asperger had ik altijd meer het gevoel dat dat label klopte en nu totaal niet meer.

Ingewikkeld allemaal. Ze hadden het gewoon niet dezelfde naam moeten geven…

 

Het kan best zijn dat je minder last hebt van je autisme nu je jezelf kan zijn. Het kan zijn dat je zo veel last ervan had, dat je veel stress e.d. had. Dit zijn allemaal interne prikkels. (Externe prikkels zijn dingen als geluiden en lichten. Dingen van buiten. Interne prikkels zijn dingen als stress en honger. Dingen vanuit je lichaam.) Nu deze interne prikkels wegvallen, kun je misschien meer externe prikkels aan. Hierdoor raak je minder snel overprikkeld / van streek / heb je minder last van dingen.

Da's mijn theorie. Zo werkt het bij mij altijd met sport. Interne prikkels gaan omlaag en externe prikkels gaan omhoog. Dan houdt 't zich alsnog in evenwicht. 

 

Je had weer een fijn gesprekje met Aurora, top! Aan Aurora kun je echt merken dat ze gewoon een mens is. Da's fijn. Niet zo'n steen van een psycholoog. 

 

Een jongen waarmee je les hebt is uit de kast gekomen. Is hij ook trans of ging het over zijn seksualiteit? Knap dat hij dat zomaar deed! 

Je wil hem nu vertellen dat je trans bent, maar je weet niet hoe. Heb je zijn telefoonnummer? Misschien kun je hem appen? Anders kun je misschien een keer in de pauze met hem praten of tijdens een les?

 

Je gaat morgen uitkomen naar de onafhankelijke vertouwenspersoon. Was dat zo'n persoon van de gemeente waarmee je zo'n gesprek kreeg?

Ook wil je uitkomen naar je gymdocent, maar die is nooit in de les. Kun je hem/haar mailen dat je hem/haar echt iets moet vertellen morgen?

 

Je gaat weer even de les uit lopen, zodat je met je docente kan praten. Klinkt als een strak plan, hopelijk helpt dat!

 

Je bent afgelopen week veel ziek geweest en toen heb je weinig gegeten. Ik denk niet dat je ziek was doordat je meer at. Je bouwt dat langzaam op, dus je kan er niet echt meteen ziek van worden. Er zijn heel veel andere oorzaken voor te vinden.

Daarbij is het je ontbreken aan etenslust ook wel een kenmerk van ziekte, dus dat lijkt me ook niks geks. Zeker als dat een oude gewoonte van jezelf is, weinig eten.

 

Ja, die enter blijven me ook irriteren…

 

Gr. Pin

 

Reputatie 6

hey 

 

ik blijf nog steeds last van prikkels houden.

 

die onafhankelijke vertrouwens persoon die hoort niet bij de gemeente. hij strijd voor mij tegen de gemeente. maar de gemeente heeft hem overgehaald dus hij wilt morgen met mij praten over andere plekken. 

 

ik weet als ze een mail stuurt ze een andwoord terug stuurt met me stief vader in de cc. dus dat helpt niet voor mij om een mail te sturen. dus miss als ik morgen de les uit gevlucht ben kijk ik of ze tijd heeft 

 

het gesprek met Aurora was fijn. maar het was ons laatste gesprek en we hebben niet eens echt afscheid of zo gezegd. ik ging gewoon weg omdat ons half uurtje voor bij was dus dat is best gek. het is niet echt afsluiten of zo. dus ik zou maar weer kijken of ik met de lieve psycholoog gesprekken kan hebben tot ik iemand heb gevonden. 

 

groetjes blue 

Reputatie 6

Ik heb ook nog steeds last van prikkels, maar geraak minder snel overprikkeld.

Maar idk, het was ook maar gewoon een theorie en het kan alsnog dat je minder last hebt van andere dingen, omdat je je beter voelt.

 

Oh dus je onafhankelijke gemeentepersoon is niet meer onafhankelijk. Lekker dan.

 

Ah je kan je docent niet mailen, omdat je stiefpa dan wordt gemaild. Kunnen jullie hem niet blokken daarvan?

 

Kun je niet nog een keertje bij Aurora langsgaan om doei te zeggen? Of een kaartje / mailtje sturen om het fijn af te sluiten?

Reputatie 6

hey 

 

het leuke is dus om hem er van af te blokken is dat ik dat met haar moet bespreken. 

 

ik kijk wel of ik binnen kort voor dat ik officieel uitgeschreven ben bij de huisarts of ik nog 1x met haar kan praten.  

 

groetjes blue

Reputatie 3
Badge +3

Hey!

Je hebt je allerlaatste gesprek met Aurora gehad, hoe voel je je nu het is afgelopen? Voel je je er een beetje vervelend over of heb je er niet zo'n last van?

Je bent de afgelopen paar dagen ziek geweest, vervelend. Ik sluit me aan bij Pin, ik denk dat de verminderde eetlust gewoon komt door de ziekte. Maar als je denkt dat je weer in je oude gewoontes zult vervallen is het misschien wel een goed idee om er op te letten. Ik neem namelijk an dat je dat niet wilt. Voel je je nu beter?

De onafhankelijke persoon is overgehaald door de gemeente, voor zover de onafhankelijkheid. Denk je dat als je serieus meekijkt naar de andere opties, maar alsnog niets vindt hij het zal begrijpen, of denk je dat hij nu echt een beetje aan de kant van de gemeente staat?

Groetjes,

Anoniempje

(Ja, ik sluit me erbij aan, die enters zijn pittig vervelend.)

Reputatie 6

hey

 

het voelt raar dat het gestopt is. dat ene kleine hou vast die ik had in mijn omgeving is weg dus ik heb geen hou vast meer. ik wist wel dat het zou gebeuren maar had gehoopt dat het langer zou duren dat mijn hou vast zou blijven tot ik weet waar ik ga wonen.  

 

ik denk dat het een combi van ziek en oude eet gewoonte is. ik heb bijvoorbeeld al de hele dag honger en zie dan en denk dan nee laat maar dat verdien ik niet. ik wil idd niet terug vallen. dat is namelijk een soort eis van me zelf. ik mag of begeleid gaan wonen als ik kan eten.  

 

mijn vader en ik hebben hem toch aan onze kant staan 🤔. ik snap het niet meer 😅. in iedergeval hij staat aan mijn kant. hij is er ook weer in eens van overtuigd dat die klote gemeente moet kijken naar mij en niet naar hun kut regels. 

 

oke ik zou vandaag weg lopen uit de les. het is binnen en half uur dat ik op school was, was ik onbewust al weg gegaan. ik dacht dat ik boos was op me mentor. ik mocht maar 5 minuten met haar praten. dus dan kan je niet echt iets zeggen. ik heb alleen kunnen afspreken dat ik weer met de lieve psycholoog ga praten. en ze weet dat ik mijn stief vader eng vind nu. 

 

omdat mijn vader bij het gesprek was heb ik niks gezegd over mijn gender. maar ik heb weer niks gezegd tegen me gym docent. omdat ik boos was en we moesten judoën ging ik mooi niet mee doen. dat had ze al verwacht haha. op het punt dat ik het wouw zeggen kwam er een klas genootje naast me zitten. kon ik het niet vertellen 😒. maar volgende week moet zij het weer proberen en ik niet 😀. dus ik heb nog een kans of ik ga kijken of ik haar morgen kan vinden.

 

ik was vandaag boos op de hele wereld. ik weet niet waarom maar ik was het gewoon. 

 

groetjes blue 

Reputatie 6

Hey,

 

Waarom moesten je gesprekken met Aurora nu stoppen eigenlijk?

 

Oh de onafhankelijke vertrouwenspersoon was toch wel onafhankelijk en staat nu aan jouw kant! Mooi zo.

 

Je wou met je docente praten, maar dat kon maar heel kort. Nu ga je binnenkort weer met de lieve psycholoog praten.

Je kon ook niet met je gymdocent praten, want er kwam net iemand bij zitten. Lastig. Hopelijk lukt het de volgende keer wel!

 

Vandaag was gewoon een vervelende dag. Soms ben je gewoon wat uit je hum en chagrijnig/boos. Hopelijk is dat morgen weg :)

 

Gr. Pin

Reputatie 6

hey 

 

ze moesten stoppen omdat ze bij de huisarts hoort. maar ze zijn nu gestopt omdat ze vond dat ze mij niet echt goed meer kon helpen. want zij heeft geen verstand van genderdyphoria. maar ik was ook de eerste die ze moest "behandelen" met autisme. onze gesprekken waren fijn. maar zij vond dat ik meer aan iemand heb die met 1 van de 2 en het liefst van allebei verstand heeft. en iemand die mij ook kan leren om gaan met mijn zelfmoordgedachten. want ze zijn heftiger dan zij van mij eerder had begrepen. ik had de eerste keer dat ze het had gevraagd dat het wel mee viel maar daar kon ik niet niet over liegen. en nu had ik het een beetje uit gelegd en vond ze dat ik zo snel mogelijk profesionele hulp moet gaan krijgen. 

zo iets heb ik er van mee gekregen en onthouden. 

 

ik ga morgen al met de lieve psycholoog praten. 

 

groetjes blue 

Als ik het goed begrijp was Aurora een fijne, begripvolle psycholoog, die echter niet gespecialiseerd is in de dingen waar jij mee zit. Hm, best jammer dat de gesprekken bij haar vrijwel afgerond zijn. Zou je haar nu en dan nog eens kunnen zien?

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

ik kan Aurora niet meer zien. want ze is een praktijk ondersteuner. praktijk ondersteuner mogen niet met iemand praten die niet meer bij de huisarts ingeschreven staat. en mijn huisarts heeft besloten dat die gesprekken nu al moeten stoppen. die huisarts mag mij btw niet. telkens als ik een afspraak moet maken bij de huisarts is die man "ziek" en krijg ik een ander en zie ik hem gewoon een ander persoon op halen voor en afspraak. dus denk dat hij me dat niet gunt of zo. want ik sta nog ingeschreven.  bij die huisarts en die woonplek.  

 

ik heb dus vandaag een gesprek gehad met de lieve psycholoog. ik heb nu gelukkig wel iets aan het gesprek gehad. we hebben afspraken gemaakt. we blijven praten tot dat ik een nieuw persoon heb en een paar gesprekken gehad heb. weer mijn vaste tijd. maar we hebben ook afgesproken dat als ik druk ben even weer een rondje mag lopen. die afspraak had ik vorig jaar toen het ook niet echt goed ging maar toen zat er een limiet op dat ik er 1 perdag mog lopen en nu meerdere als ik druk of geïrriteerd ben mag ik lopen. natuurlijk binnen school. en omdat ik nogal moe ben door het rijzen dat als ik iets niet mee krijg dat het gewoon zonder gezeur herhaalt moet worden. ik krijg niet alles binnen door een vol hoofd. en het belangrijkste is dat wij (lieve psycholoog en ik) gaan werken aan de dingen waardoor ik een vol hoofd heb. en nog een paar dingen hebben we afgesproken maar dat heb ik niet onthouden.  

 

ik vond vandaag iets zo gemeen. we moesten een vragen lijst in vullen. op zich was het wel oke vragen lijst.  ging over onze mentor hoe ze het doet. maar er moest ook de vraag zijn wat voor geslacht heb je. en we deden het samen met de klas omdat 1 iemand dat graag wouw. dus oke prima bijna klaar komt die vraag. roept een meisje ik vul jongen in. en ja dat vond ik flouw. ik heb hem niet ingevuld omdat het onzin was omdat het anoniem is. en dan een jongen of meisje doet er met toe. dus ik heb er bij geschreven dat ze die in het vervolg er uit moesten laten. omdat voor sommige mensen klote is omdat ze twijvelen of in het verkeerde zit. en Eva heeft dat toen ook opgeschreven voor mij. omdat zij het oneerlijk vond tegen over mij. en over die opmerking er is nu niks mee gedaan omdat het onbewust geweest kan zijn. maar ik heb afgesproken met die ene docente dat als ze zo iets nog een keer woord gedaan door haar dat we het wel even gaan bespreken met haar. 

 

ik ben bij 1 van in de week een docent die echt niet serieus is. hij is zo flouw de hele tijd. hij zit mij en Eva de hele tijd te plagen en uit te dagen. als wij gewoon met rekenen/wiskunde bezig zijn. en ik zit na te denken kijk ik altijd voor mee uit. en hij gaat dan precies zo zitten dat ik hem aan kijk en gaat hij gekke bekken trekken. en dan woord ik nog drukker. en hij maakt ook de hele tijd grappjes. op 1 of andere manier weet hij precies wat hij wel een niet kan maken. het ligt soms net op de grens van een leuke of een gemene grap. maar de grap is dat hij mij dingen uit kan leggen wat nog nooit iemand is gelukt om dat uit te leggen. 

 

groetjes blue

Wat jammer dat de huisarts de indruk geeft je niet te mogen. Het zou diep onprofessioneel van hem zijn om jou van de gesprekken met Aurora te onthouden wegens zijn persoonlijke voorkeur. Wel fijn dat je, tot het vinden van een psycholoog waar je je goed bij voelt, bij de lieve psycholoog terecht kan. Ook nuttig dat er afspraken werden vastgelegd. 

 

Vervelend dat er een lastige vraag rond gender in de test opgenomen was. Nog vervelender dat niet iedereen de vraag serieus nam. Goed dat Eva en jij op hebben geschreven dat die vraag niet voor iedereen even eenvoudig is.

 

‘over die opmerking er is nu niks mee gedaan omdat het onbewust geweest kan zijn’

Hier ben je me even kwijt. Wat bedoelde je met dat dit onbewust geweest kan zijn?

 

Jullie wiskundeleraar is wat gek en flauwtjes, maar kan de boel wel goed uitleggen. Als hij weer eens uitdagend zou doen, stel je ‘m maar eens vragen als ‘Wat was er eerst? De kip of het ei?’ Daar is die man wel even mee bezig. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

weet je wat het is. die huisarts kan het goed vinden met me moeder en stief vader. en heeft toen ik een ukkie was ruzie gekregen met mijn vader over mij. dus misschien heeft mijn stief vader dat geregeld.  

 

Hier ben je me even kwijt. Wat bedoelde je met dat dit onbewust geweest kan zijn?

dat dat meisje dat zij zonder dat ze er over na dacht dat dat mij kan raken. 

 

goeie, ik ga het proberen te onthouden. ben benieuwd hoe hij reageerd. 

 

groetjes blue

Hopelijk kan je snel naar een andere huisarts. Niet fijn, een huisarts waar je geen vertrouwen in hebt. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

Hey,

 

Je huisarts lijkt je expres te vermijden. Tja, dan lijkt het me ook niet echt erg dat je nooit naar hem gaat. Als hij niet met je wil praten, zou ik dat andersom ook hebben.

Je kan niet meer met Aurora praten omdat ze er niet genoeg verstand van heeft, van suïcidaliteit, genderdysforie en autisme. Jammer dat je dan nu al moest stoppen, voordat je iemand anders had gevonden.

Wel fijn dat je nu met de lieve psycholoog kan praten. Jullie hebben oude afspraken weer het leven in geroepen. Dat is ook mooi.

Er was een vragenlijst waarbij je je geslacht in moest vullen. Een meisje heeft toen iets gezegd wat je toen kwetste. Vervelend, hopelijk gebeurt dat niet nog eens!

Gr. Pin

Reputatie 6

hey 

 

mijn stief vader heeft gister een kut mailtje gestuurd met papa in de cc naar het wijkteam. dat hij en me moeder altijd voor me klaar stonden en alles weten wat er in me om gaat. en dat ze zich altijd zorgen om mij maken. en dat ze precies weten wat er tussen mij en me broer speelde

ik kan daar zo slecht tegen he! ik heb 2 a 3x gehad dat ik me zo slecht voelde dat is savonds "een blokje om ging lopen" maar buiten mijn wijk ging om er een eind aan te maken. en kwam ik daar me beste vriendin tegen die wouw het zelfde doen en zijn we samen naar haar huis gegaan. om elkaar weer rustig te krijgen. dat hebben wij een aantal keer gedaan en bleef ik daar ook gewoon slapen. en haar ouders hadden mijn moeders of stief vaders nummer niet dus kunnen ze ook niet gebeld zijn. en maakte ze zich echt geen zorgen. ze hebben nooit zelf geweten dat ik niet meer wouw leven. dat hadden ze ooit van me voormalige mentor gehoord. en toen zijden ze recht in haar gezicht dat ik het gelukkigste kind ben die er is. ze hebben mij ook nooit geloofd wat mijn broer bij me probeerde te doen. dus hoe zo weten ze dat. 

hoezo geven ze om mij als je dat niet weet en niet geloofd dat ik me een jongen voel. maar als ik zo iets tegen hun ga mailen is papa ook een slechte ouder. hij weet namelijk ook niks van mijn depressie en shit af.

 

groetjes blue

Wat naar dat je stiefvader een vervelende mail stuurde. Erg verwarrend hoe hij het ene moment aangeeft bezorgd te zijn, terwijl hij het volgende moment alle begrip voor je uit het raam gooit. 

 

‘en kwam ik daar me beste vriendin tegen die wouw het zelfde doen’

Is dit recent gebeurd? Ik stel in ieder geval voor dat je dit hele mailtje en de nare gevoelens die die meebrengt met de lieve psycholoog gaat bespreken. Kan je die binnenkort zien? En kan je in de tussentijd bij je vader terecht?

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

de laatste x is iets meer dan 2 maand geleden. vlak voor dat ik weg ging. we hadden allebei toen een flinke ruzie met onze stief vaders. weet niet eens meer hoe het zat. maar we hebben iets dat we altijd het zelfde soort dingen mee maken. we hebben gelijkertijd doei gezegd tegen onze moeders. maar zij woonde al begeleid en ze is ouder dan ik.  

 

ik zie de lieve psycholoog woensdag weer. ik zie wel wat ik er over ga zeggen. ik moet nog 2 maanden 7 dagen en 4 uur voorzichtig zijn met wat ik zeg. dan ben ik 18 en hoeven me ouders niet ingeligd te worden. 

 

groetjes blue