Meer hulp Meldknop.nl Bel gratis en anoniem 0800 - 0432 of chat
13-18

Ik zit in een dilemmaToon eerste bericht
Dit topic is gesloten

1289 reacties

Reputatie 6
hey

ik heb vandaag een gesprek met Aurora gehad!
was zo fijn om even met haar te praten.

we hebben af gesproken dat ik met haar gesprekken blijf hebben tot het moment dat ik weet waar ik ga wonen omdat ik daar natuurlijk een andere huisarts krijg. dus Aurora werkt voor de huisarts dus moet ik kijken of ik daar een praktijk ondersteuner kan gaan krijgen.
zo dat ik niet zonder zit. Ze heeft liever dat ik een psycholoog ga nemen. omdat dat niet aan je huisarts gekoppeld zit. en wat proffesionelere hulp kan bieden.

we hebben het vandaag een keer echt over zm gehad. dat ik er best wel veel aan denk.
dat het nu wel beter gaat er mee maar dat ik ze nog steeds redelijk veel heb... en dat vond ze eigenlijk best erg om te horen.
ze dacht (waarschijnlijk) als ik het vaag vraag. dan merk ik of ze er echt me bezig is. toen ze het vroeg zij ik meteen van dat het ook zo was. en toen vroeg ze voor de zekerheid we hebben het wel over dat en dat.

en ik heb vandaag zo iets gaafs gedaan op school!
we hadden zeg maar een workshop graffiti.
en we kregen een stuk grood stuk doek achtig maar dan van hout. en we moesten onze naam maken. maar ja dat vond ik best wel kut omdat ja ik wil mijn meisjes naam niet doen. dus ik ging maar me docente (waar ik niet mee mag praten) van ja hoe moet ik dat doen. dat vind ik niet leuk. dus ik mocht een ander woord kiezen. zij kwam op blue toen dacht ik neeeeeeeeeeeee!!!!!!! want ja het is hier mee gebruikers naam hier. dus ik na denken en denken. kwam een andere docent naast me staan en zij wat ga je doen van wege dat jij je naam niet wilt houden. toen zij ik ja ik weet niks. dus hij ging weer. toen kwam me docente weer terug van doe een Pokémon naam. toen zij ik hoe moet ik daar ooit uit kiezen. dus toen ging ik met Eva overleggen hoe moet ik het doen. ik wil die en die naam maar ik kan hem niet mee nemen naar huis want me vader weet nog niet dat ik dat heb gekozen. en dat hoorde me docente dus. toen zij ze van ooh dan bewaar je hem in de klas tot je ergens woond en dan kom ik hem wel brengen! dan zie ik meteen waar je woont. en toen kwam die ene terug en vroeg wat ik bedacht had. toen zij ik van ja ik heb de naam gekozen die ik ga aan nemen als jongen... en toen zij hij ik zou je een knuffel willen geven maar daar hou je niet van dus ik wil wel een hivefive (geen idee hoe je dat woord schrijft. als het had gekunt had ik een foto gestuurt er van. maar dan verraad ik me eigen.
ik heb wel vragen gehad. maar daar heb ik smoesjes op verzonnen. en tegen 1 iemand zij ik van ja waarom die naam he? toen zij ze van huh ik snap hem niet. toen zij ik, ik leg het wek binnenkort uit maar ze is nu met zwangerschaps verlof.

ik had vandaag meerdere workshops. en overal werd ik aan gesproken als jongen! zo fijn! en door 1 iemand ook door die naam!

en heb een patatje met me vrienden gehaald 😂

was op zich een oke dagje!
groetjes
blue
Fijn dat je een goed gesprek met Aurora achter de rug hebt. Handig dat ze je advies meegaf. Ook goed dat jullie het over zm hebben gehad. Het doet me plezier dat je bij iemand als Aurora terecht kan.

Wauw, een graffiti-workshop. Echter Blue bijna exposed, oeioei. Fijn dat je uiteindelijk met je passende naam aan de slag kon, en dat je met de juiste pronouns werd aangesproken. Uiteindelijk nog een papatje gaan halen; wat een gezellige boel moet het daar geweest zijn 🙂

Hier komt een irrelevant stukje tekst:
Waar ik woon, zeggen we frietjes in plaats van papatje. Ergens vind ik dat wel grappig. Een patat is in mijn ogen gewoon een aardappel 😊 Een papatje een kleine aardappel dan.
Had je gewaarschuwd dat er een onnodige opmerking aankwam.

Gr. Kenshin
Reputatie 6
Hey,

Fijn dat die doorlul afspraak vervalt als je 18 wordt. Werd eens tijd 😉

Ook super fijn dat je met Aurora hebt kunnen spreken. Top dat ze je blijft helpen tot je iets anders hebt gevonden.

Klinkt als een mooie dag. Mensen zagen je als man, je hebt je nieuwe naam kunnen gebruiken voor dat kunstwerk en je hebt friet gehaald. Klinkt fantastisch.

Haha Kenshin, leuk onnodig feitje hoor. Heb ik ook weer iets geleerd vandaag 🙃

Gr. Pin
Reputatie 6
hey

ik zeg altijd een patatje als het een tussendoortje is en friet als het een maaltijd is.
ik heb idd dat mijn familie ook alleen friet zeggen.
maar mijn vrienden zeggen altijd patat en geen friet. dus ik doe een combinatie.
het was misschien onnodig maar wel interessant hoor! je mag van mij altijd "onnodige" opmerkingen maken

groetjes
blue
Reputatie 6
hey

ik ben de af gelopen dagen wat minder online geweest... ik wist niet meer wat ik met me zelf aan moest.

ik had paar dagen geleden die geluidsopname nog 1x geprobeerd te luisteren. en daar hoorde ik dat mijn stief vader vind dat ik in behandeling vinden bij Aurora om mijn gender dyphoria uit me hoofd te halen. dat ik waanbeelden heb omdat ik jarloers ben op mijn vervelende broer. dat ik daarom een jongen wil worden.

en hij zij ook nog dat beste vriendin (niet Eva) al van af begin een slechte invloed op mij was. dat ze blij zijn dat ik naar nooit meer zie.

toen kreeg ik ook nog een discussie met een conducteur in de trein dat ik gewoon lang haar had moeten houden. dat ik toch nooit een jongen zou worden. dat als ik er als een jongen uit zou zien als jongen ik ben en blijf en meisje.

ik zit de laatste dagen de hele tijd te denken dat had mijn moeder toch maar een arbortes of zo iets laten doen. dan was het een veel betere leven voor mijn omgeving geweest en had ik niet zo veel dingen gehad. dan was mama nog gezond geweest. dan woonde mijn broer nog thuis en weet ik veel allemaal.
ik heb weer een flinke terug val voor mijn gevoel... ik weet weer niet of ik wel echt een jongen ben. straks heeft mijn stief vader gelijk.

gister heb ik dus een super leuke avond gehad met me beste vriendin. we hadden een tijdje geen contact van wege kapote telefoons. dus we hebben van elkaar iets groots gemist. we hebben allebei kort haar. we hebben allebei alleen contact met onze moeders als het moet voor een gesprek. onze stief vaders zijn allebei gek geworden. we hebben in de zelfde tijd problemen gehad met school.
we hadden het weer zo fijn dat we donderdag weer gaan af spreken.
maar dan krijg je het vervelende mijn stief vader stuurt om 11 uur in de avond. of ik een leuke dag heb gehad met mijn beste vriedin. en dan haar naam verkeerd gespeld. ik woord ondertussen gewoon misselijk van het idee dat hij elke avond als hij naar bed gaat en appje stuurt. dus dat betekend dat hij als hij gaat slapen aan mij denkt 🤢.
ik vind het gewoon eng en smerig. en niemand behalve me vader en me vrienden zien dat in.

sorry dat ik weer zo lang zeik verhaal heb getypt ik hoor jullie helemaal niet lastig te vallen

groetjes
blue
Reputatie 6
Hey,

Sorry dat ik pas zo laat reageer!

Je hebt nog eens geprobeerd om naar de opname te luisteren, waarin je stiefvader nog meer nare dingen over jou en je vrienden zegt.

Toen trof je ook nog een transfobe conducteur. Wat een sukkel.

Door al deze dingen voel je je weer een stuk slechter. Je hebt het gevoel dat je er beter niet had kunnen zijn en je weet niet meer zeker of je trans bent.

Oké, het is sowieso goed dat je er bent! Deze mensen die zo naar tegen jou doen, hebben zelf gewoon een probleem. Dit heeft niks met jou te maken. Ik vrees dat jij simpelweg degene bent waar ze het op afreageren. Denk er maar over na. Mensen die dit gedrag vertonen en zulke opmerkingen maken, zij hebben zelf problemen.

Kijk om je heen, naar de leuke mensen. Je beste vriend(in), Eva, je vader. Zij zijn allemaal hartstikke blij dat je er bent. Zij zouden je hebben gemist als je er niet was geweest.

Ik denk dat je trans twijfel, om het zo maar even te noemen, vooral komt door je stiefpa. Uit de kast komen als transgender en je leven op zo'n manier veranderen, is heel ingrijpend. Je voelt heel veel dingen en soms is het lastig om hierin te zien wat wat betekent. Er komt denk ik ook een angst bij kijken: Wat als het toch niet zo is? Als ik toch geen jongen ben? Die angst wordt uitgebuit door je stiefpa, maar is denk ik niet terecht.
Ik denk dat het voor jou ook echt goed zou zijn om met een specialist te kunnen praten over je gender. Iemand die je kan helpen om al die gevoelens te sorteren en te ontdekken welke gevoelens over je geslacht gaan en wat deze dan betekenen. Hopelijk kan dit met Aurora of hopelijk vinden jullie iemand anders waarmee dit kan.

Ik hoop dat je dit nare gevoel ook met iemand irl hebt gedeeld, zodat je meteen op hun steun kon rekenen!

Je hebt een hele leuke dag gehad met je beste vriendin. Top!
Helaas appte je stiefpa je 's avonds. Ik snap wat je bedoelt, dat je er misselijk van wordt. Het is gewoon ziek.

Gr. Pin
'dan was het een veel betere leven voor mijn omgeving geweest en had ik niet zo veel dingen gehad'
Naar mijn gevoel ben jij degene die je stiefvader en moeder zal doen inzien dat ze zich bij momenten erg naar kunnen gedragen. Jij bent volgens mij degene die er thuis vaak het gezond verstand op nahield, terwijl je gezinsleden je het niet gemakkelijk maakten.

Vervelende opmerkingen van die conducteur. Oprecht stom. Ik hoop dat die vent na wat kaartjesknippen z'n verstand teruggevonden heeft.

Fijn dat je contact hebt gehad met je beste vriendin. Goed dat jullie van plan zijn af te spreken. Jullie weten elkaar vast op te beuren.

Zoals Pin zei, lijkt het me nuttig om je gender met een specialist te bespreken. Die zou je kunnen helpen om door de twijfels en invloeden heen te kijken, zodat je kan ontdekken met welke gevoelens je zit.

Gr. Kenshin
Reputatie 6
Sorry dat ik pas zo laat reageer!

het is helemaal niet zo laat hoor. als ik eerder reactie had gewild had ik het eerder iets moeten plaatsen

Dit heeft niks met jou te maken. Ik vrees dat jij simpelweg degene bent waar ze het op afreageren. Denk er maar over na. Mensen die dit gedrag vertonen en zulke opmerkingen maken, zij hebben zelf problemen.

misschien hebben ze zelf problemen maar ze doen dit niet zonder reden.


Ik denk dat het voor jou ook echt goed zou zijn om
met een specialist te kunnen praten over je gender. Iemand die je kan helpen om al die gevoelens te sorteren en te ontdekken welke gevoelens over je geslacht gaan en wat deze dan betekenen.

ik zou echt echt niet weten hoe ik aan zoon persoon kan komen... mijn huisarts wist niet eens van het bestaan van specialisten in het gebied van gender...

Hopelijk kan dit met Aurora of hopelijk vinden jullie iemand anders waarmee dit kan.

ik denk dat ik nog maar 1 a 2 gesprekken heb met Aurora omdat je niet aan iets kan gaan werken als de gesprekken toch bijna stoppen. ik weet ook niet echt het nut meer om haar nog meer in vertrouwen te nemen als ze toch binnenkort stopt.
misschien moet ik gewoon wachten tot ik weer ergens woon.

Ik hoop dat je dit nare gevoel ook met iemand irl hebt gedeeld, zodat je meteen op hun steun kon rekenen!

nee niet echt... ik weet niet met wie. ik deed het altijd bij die ene docent maar ja ik kan en mag niet meer met haar praten.

Het is gewoon ziek.

idd het is ook gewoon eng!
bij alles denk je na komt hij hier achter... is hij in de buurt. wat denkt ie van mij. wat wilt ie. gaat hij me iets aan doen? filmt hij me... echt alleen maar zulke gedachten gaan rond mij als ik in omgeving van zijn stad ben...

ik app sinds kort af en toe met een wijkagent van een andere wijk in de stad waar hij woond. ik volge haar al een tijdje op insta. en ik wist dat je haar ook mocht appen voor vragen. ik heb dat toen het uit de hand liep heb ik haar vragen en zo gesteld maar. ik stelde haar gister een vraag over dat gestalk maar toen kwam ik achter dat ze vakantie heeft en een man het over genomen heeft en die heeft dus dat bericht gelezen maar niet gereageerd. maar ik heb zijn foto bekeken en het is een goede vriend van me stief vader.... dus nu ben ik bang dat hij het door heeft gelult. die vrouw vertrouwde ik wel of zo.... maar hem niet.

groetjes
blue
Reputatie 6
Hey,

Ik vond het gewoon een bericht waarvan ik vond dat, toen ik het las, het eerder aandacht had verdiend.

Ze doen het niet zonder reden. True, maar die reden ligt denk ik niet bij jou, maar ergens bij hun eigen problemen.

mijn huisarts wist niet eens van het bestaan van specialisten in het gebied van gender...Je huisarts heeft Google en collega's en meer resources dan jij als arts. Mag ik toch hopen... En anders ga je naar een andere huisarts.

Ik zou zeker wel met Aurora blijven praten over de dingen die je dwarszitten. Misschien niet een heel nieuw onderwerp inwijden, maar het is echt belangrijk dat je tussen nu en het moment dat je een vast aanspreekpunt krijgt, toch met iemand kan spreken.

Had het niet geholpen om dit bijvoorbeeld met je beste vriendin te delen? Was je niet naar haar toe gegaan nadat je dat gesprek had teruggeluisterd? Heb je het er toen niet met haar over gehad?

Als hij geen ''familie'' van je was, zou je 'm oprecht op kunnen geven als stalker. Wellicht iets wat je in je achterhoofd kan houden om te doen als je 18 bent en op jezelf woont in die groep?

Gr. Pin
Reputatie 3
Badge +3
Hey!

ik denk dat ik nog maar 1 a 2 gesprekken heb met Aurora omdat je niet aan iets kan gaan werken als de gesprekken toch bijna stoppen. ik weet ook niet echt het nut meer om haar nog meer in vertrouwen te nemen als ze toch binnenkort stopt.
misschien moet ik gewoon wachten tot ik weer ergens woon.

Misschien kun je het je nog herinneren, maar toen ik dit jaar te horen kreeg dat mijn mentor weg zou gaan had ik hier ook problemen mee. Volgens mij was jij toen degene die zei dat ik gewoon door moest blijven praten. Dus nu ga ik hetzelfde zeggen: ik snap heel erg goed wat je bedoeld, maar als je echt iets aan die gesprekken hebt moet je er gewoon mee doorgaan. Nu je weet dat er een einde aan komt kan dat misschien moeilijk zijn, maar het is beter om je gevoelens gewoon naar haar toe te uiten. Zeker nu je niet met die lerares kunt praten. Misschien helpt het om haar te vertellen dat je het er moeilijk mee hebt omdat je weet dat er een einde aan komt en komen jullie samen tot een goede oplossing waardoor het minder moeilijk voor je is.

Groetjes,
Anoniempje
Reputatie 6

 

hoi 👋

lief dat je vind dat mijn bericht eerder aandacht had verdiend. ik vind nog steeds dat de andere forum leden eerder aan dacht verdienen

 

bij mijn huisartsenpraktijk horen er 7 en alle 7 hebben er 0 verstand van. dus ik ben blij dat ik binnenkort van ze af ben. 

 

ik ga ook nog wel met aurora blijven praten tot dat het duidelijk is waar ik ga wonen. maar ik mag officeel niet meer met haar praten. omdat ik niet meer daar ik de buurt woon.  maar omdat ik nog in geschreven staat kan het wel. misschien ga ik het voor bereiden hoe ik het aan me komende huisarts kan vragen of ik naar een specialist doorverwezen kan worden.  

 

ik heb het er wel over gehad met me beste vriendin mag toen kwamen we achter dat we allebei geen contact meer hebben met onze moeders. 

 

Als hij geen ''familie'' van je was, zou je 'm oprecht op kunnen geven als stalker. Wellicht iets wat je in je achterhoofd kan houden om te doen als je 18 bent en op jezelf woont in die groep?

ik heb toevallig gister een mailtje gestuurt naar de politie agent die op mijn dossier zit. en daar heb ik in gezet dat ik me gestalkt voel... maar ook met details die mij hier zouden verraden.... 

 

anoniemp je hebt gelijk... ik luister alleen nooit naar me eigen advies 😂😅

 

ik vind het nieuwe quoten echt klote... het kost 10x meer tijd 😒 nu heb ik in mijn trein reis nog maar tijd voor 1 bericht... 

 

groetjes 

blue

Reputatie 6

hey 

 

ik heb nu 2 leuke dagen gehad! 

morgen ook weer een leuke middag. 

 

gister met me beste vriend naar de bios (gimini man). en vandaag met Eva naar de bios (joker). was allebei leuk.  

 

ik heb gister (dinsdag) geen last gehad van waar is me stief vader dus dat was fijn.  maar vandaag wel maar ik liet me dag er niet door verpesten. 

 

ik heb gister andwoord gekregen op het mailtje van de politie agent. ik moet binnenkort naar het politiebureau komen. ik moet er een melding van maken. met een melding woord het genoteerd. ik mocht er ook aangifte over doen maar ik wil me broer en zus niet verliezen. dus dat doe ik nu nog niet.  

 

ik heb nog steeds last van het huilen in de trein... elke keer als ik in de trein zit slaan mijn gedachtes op hol en moet ik huilen. ik weet echt niet wat ik er tegen kan doen.  

 

en pin jij zij laatst dat je binder sinds mijn manier veel lekkerder zit... ik heb sinds dat ik hem 1x bij gym aan gehad had (omdat ik een normale vergeten was) kan ik echt niet meer zonder. normale sport bh's zitten echt kut. het doet pijn. ik heb al een grotere en een kleinere maar geprobeerd maar het blijft kut voelen. dus ik weet niet echt wat ik moet doen met die dagen rust en na 8 uur uit doen... het voelt dan gewoon kut. niet perce mentaal maar echt gewoon lichamelijk... 

(kenshin jij mag ook natuurlijk reageren maar je draagt voor zo ver ik weet geen binder) 

 

groetjes

blue 

Reputatie 6

Hey,

 

Niemand in je huisartsenpraktijk weet iets van transgenderisme. Hmmm. Spijtig. Hopelijk weet iemand hier wel iets van bij je volgende huisarts.

 

Ik denk dat het idd wel slim is om even met Aurora door te spreken hoe je het beste uit kan komen naar je nieuwe huisarts. Als dat dan zo ver is, weet je tenminste goed wat je kan doen.

 

Er is idd iets kuts gebeurd met het tekstvak. Er zit nu afstand tussen de regels als ik op enter druk. Ik haat dit echt 😡 Super irritant. Het eerste wat ik doe als ik een Word bestand opstart, is m'n regelafstand veranderen... :(

 

Je hebt gisteren een leuke dag gehad waarbij je niet aan je stiefpa hebt gedaan. Lekker!

Vandaag weer naar de bios. Je moest wel aan je stiefpa denken, maar het heeft je dag gelukkig niet verpest. Goed zo!

 

De politie heeft teruggemaild. Je kan er een melding van maken en dan wordt het genoteerd. Dat lijkt me een strak plan :)

 

Je hebt nog steeds last van huilbuien in de trein. Oh, vervelend! Misschien kun je een andere manier zoeken om je emoties te uiten in de trein. Bijvoorbeeld door muziek te luisteren ofzo?

 

Oei je bent gaan sporten met je binder en nu zit je sportbeha niet meer lekker. Blue, je kan [b]echt niet[/b] met je binder sporten. Dat is écht heel slecht voor je. Daarnaast kan het ook niet goed zijn voor je borsten. Als je te vaak sport met je binder, kan dit je resultaten bij een borstverwijdering verslechten. In sommige gevallen kan het er zelfs voor zorgen dat de operatie niet mogelijk is door bepaalde klachten.

 

Het is goed mogelijk dat de vorm van je borsten is veranderd. Zeker als je veel bindt. Het is daarom niet gek dat je sportbeha niet meer zo zit als voorheen. Het kan daarom nuttig zijn om opnieuw te kijken naar sportbeha's en eventueel een nieuwe aan te schaffen.

 

Dat je na het binden pijn hebt, kan overigens ook een gevolg zijn van het binden. Ik heb soms ook last van m'n borsten als ik wat langer heb gebind. Dit zie ik altijd als signaal om langer rust te nemen. 

 

Dus echt niet gaan sporten met je binder!!!!!

 

Gr. Pin

 

Reputatie 6

hey

 

ik luister dus altijd muziek in de trein. maar op het moment dat ik de stad van me vader uit ben begint het. 

 

ik weet dat het niet kan. ik heb toen na een kwartier gezegd dat ik duizelig was en dat ik even rust wouw tot het weer ging. en toen heb ik het aan 1 van de gym docenten uit gelegd dat het zo zit. en nu als ik dat ding vergeten ben. moet ik het aan geven en hoef ik niet mee te doen. 

 

ik bind 3 dagen in de week. en als ik me een dag kut voel 4 maar niet meer. ik doe van wege se operatie... expres zo min mogelijk maar de 3 dagen dat ik op school ben en als meisje woord behandelt heb ik het nodig. en andere 4 sleep ik me zelf er door heen. en bij stage moet ik veel rennen dus wil ik hem gewoon niet aan doen.  

 

ik heb 4 nieuwe besteld. heb er 2 kleinere dan die ik had 1 grotere en 1 de zelfde maat. ik had altijd in 1 van me 2 school tassen er 1 zitten en van hopen dat ik heb voor de andere niet vergeet over te doen dus nu heb ik er 3 extra. 

1tje gaat in me kluisje liggen zo dat ik er altijd 1tje bij me heb.  

 

ik heb helemaal geen pijn na het binden. ik probeer hem zo snel mogelijk te wisselen. als ik tijd heb al op school na dat ik klaar ben. en anders in de trein in de was als het niet te smerig is en anders als ik thuis ben direct. 

 

groetjes

blue

Reputatie 6

Goed dat je het bij een gymdocent hebt gemeld. Je hoeft de volgende keer niet mee te doen als je het vergeet.

Je hebt ook nieuwe sportbeha's besteld. Hopelijk zit er daar wat bij waarvan je geen last krijgt!

 

Je huilt steeds zodra je de stad van je vader uit bent. Dat snap ik wel, want dan ben je een soort "veilige zone" uit. Je luistert al muziek maar dit helpt niet. Hmmm. Dan denk ik dat ik het ook niet weet…

 

Piew ik was echt ff bezorgd dat je nu opeens ging sporten met binder, maar gelukkig niet!

Gr. Pin

Over het binden sluit ik me aan bij Pin. Het zou vervelend zijn om er over een tijd achter te komen dat je niet meer in aanmerking komt voor de ingreep, voor moest je die wensen later. Goed dat je bij de gymdocent aangaf wat er aan de hand was. 

 

Als ik ergens ben waar ik liever niet zou willen zijn, luister ik vaak naar soundtracks. Mijn brein is er specialist in om in z’n eigen wereldje te kruipen, wat ervoor zorgt dat ik met behulp van de soundtrack helemaal in de sfeer van de film kom te zitten. Misschien zou je dat kunnen proberen op de trein?

 

En ja héh, wat jammer van het tekstvlak. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

het lukt mij dus niet om in het wereldje van een serie of iets te belanden. zelfs als ik een serie kijk. neemt mijn gevoel van angst gewoon toe... en dan moet ik huilen… gister avond begon het niet meteen toen ik weer in de trein zat. het begon pas toen mijn beste vriend en ik niet meer aan het bellen waren. dus ik hoefde me toen niet meer sterk te houden... 

 

ze zijden dat ze het doen om het overzichtelijk te maken. maar het is in mijn ogen minder overzichtelijk geworden.

 

groetjes 

blue

Reputatie 6

Ja het tekstvak is echt vet onoverzichtelijk zo!

Ieder zal z’n methode hebben om met emoties om te gaan. Ga je nog naar dat plekje in de natuur?

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

nee ik ga niet meer naar dat ene plekje in de natuur want dat was afgezet... het was verboden gebied geworden. dus ik ging heel af en toe nog. maar ik woon nu bij me vader dus het zou onlogisch zijn als ik naar natuur ga in hun wijk. 

 

bij me vader heb ik geen natuur of het is water. dus wat woord hem ook niet. om nou te gaan zwemmen. als ik de goede kant op zwem kom ik aan bij die vriend van j&o 😂. 

 

bij die groep waar ik wil gaan wonen, woon ik in de stad. maar binnen 5 minuten lopen ben ik in de natuur. dus ik moet nog even wachten op mijn tempel met pooh. nu ben ik nog in het pokemon paradijs. 

 

groetjes 

blue

Ah juist, dat plekje natuur bevond zich in de buurt van je vorige woonplek. Dat wordt dan maar zwemmen. Leuk toch, moest je de vriend van J&O tegenkomen.

 

Pokemon paradijs lijkt me een mooie tussenstap naar de Tempel van Pooh toe. Is er nog enige vooruitgang gekomen in dit hele proces?

 

Gr. Kenshin

 

Reputatie 6

hey 

 

ben ik dat stukje vergeten te vertellen 🤔. ik heb dinsdag ochtend met die onafhankelijke vertrouwens persoon een gesprek. met een collega van hem er bij omdat hij meer van mijn soort situatie te maken heeft. en met z'n 2en staan ze sterker tegen de gemeente.  

 

en volgende week donderdag heb ik met de gemeente en die onafhankelijke vertrouwens personen een gesprek. maar zou het niet weten.  ik woord binnen kort weer door veilig thuis gebeld om te kijken hoe het nu gaat 🤔. iemand heeft er een zorgmelding van mijn situatie gemaakt maar niemand weet wie.  school de docenten die ik mag zeggen van nee. de huisarts en Aurora wisten het pas later. mijn broer en zijn groep hebben het ook niet gedaan. dus dan blijft de politie en mijn moeder over 🤔. 

 

ik hou wel van zwemmen maar liever niet waar allemaal grote schepen varen 😅

 

groetjes 

blue

Dinsdag een gesprek met twee personen. Zie je dat een beetje zitten? Hopelijk ziet de persoon die de zaak kent in dat de gewenste woongroep je goed zou doen. 

 

Een mysterieus iemand meldde je thuissituatie bij veilig thuis. Ben best benieuwd wie dat geweest kan zijn. Wie weet komen we daar nog achter.  

 

Oei, inderdaad. Je blijft best uit de buurt van grote schepen. 

 

Gr. Kenshin

Reputatie 6

hey 

 

ik zie het gesprek niet zo zitten maar het moet. als ik het niet doe kom ik nooit waar ik wil komen dus ik moet me er gewoon door heen slaan. 

 

veiligthuis zegt dat ze het niet mogen vertellen wie het heeft gemeld. ergens denk ik dat het me moeder is omdat er in die zorgmelding staat dat ik niet heb gemeld bij me moeder dat ik van plan was om weg te lopen aan haar. ik vind dat best dom. je gaat niet zeggen: hey mam, ik ben vanplan om van je weg te lopen omdat ik je niet meer trek.

als mensen denken dat iemand dat wel zou doen moeten ze het knopje van hun hoofd ff schakelen naar aan. want je gaat het niet ff vertellen dat je van plan bent om weg te lopen. 

 

groetjes 

blue

Ach ja. Als het gesprek nuttig is zal het maar moeten plaatsvinden. Kan er iemand mee op je te steunen?

 

‘als mensen denken dat iemand dat wel zou doen moeten ze het knopje van hun hoofd ff schakelen naar aan’

Haha, Blue met z’n komische verwoordingen altijd. Het vrolijkt je reacties alleszins op. Je moeder was verbaasd dat je wegloopactie als een verrassing kwam? Snugger, snugger. 

 

Gr. Kenshin