Vraag

Ik wens dat ik nooit heb bestaan.


  • Anonymous
  • 0 reacties
Hoi mensen. Ik ben de laatste tijd steeds depressiever geworden. Ik haat mezelf, krijg flashbacks van dingen die ik wil vergeten en moet over een paar weken door een zware tijd. Kan iemand me uitleggen waarom je zou leven? Waarom je überhaupt nog op deze oneerlijke gruwelijke wereld rondloopt? Ik wil geen pijn meer. Ik wil geen ruzie meer door mijn pddnos (autisme). Ik wil ook gewoon mooi zijn.
Ik wil gewoon dood.
Eenaardigpersoon

49 reacties

Badge +3
Tja.. over die 80% en 15%.. dat is niet waar.. ook al heb ik iemand maar een keer gezien, zou ik het erg vinden als hij/zij zelfmoord pleegt.. Ook al verdienen mensen het, (de pijn) kun je hun die pijn niet aan doen... het komt wel weer goed, als je er maar in blijft geloven, en nee.. niet zeggen dat je er niet in gelooft.. dan ga je er maar in geloven... iedereen zou het erg vinden als je het doet... Graag Anoniem8090
Hey Anoniem8090!
Weetje, als jij het in zo'n geval serieus erg vind, dan vraag ik me af hoe erg erg is bij jou. Dus wanneer is iets erg?

Als ik het goed begrijp, dan moet ik blijven leven omdat het wel weer goed komt. Ik zal je vertellen: mijn geduld en motivatie zijn al best wel erg op, dus ik geloof daar niet meer in. (Dat ga ik ook niet meer doen. Net zoals ik ook niet meer geloof dat sinterklaas echt bestaat)

Waarom kan ik die mensen die pijn niet aandoen? Ik moet dus blijven leven voor hun(¡¿¡¿¡¿) sorry hoor maar dat vind ik echt naar.
Groetjes, eenaardigpersoon
Oh en @Pin op internet staat dat een begrafenis max 5.000 euro is. Dat is nog steeds 20x goedkoper als de gemiddelde gehele opvoeding van 1 enig kind tot zijn 18e verjaardag.
@Eenaardigpersoon
Niet zo denken 😞 Deze dingen gaan je niet helpen... Maar hoe jij het dan zo mooi zegt denk ik; je hoeft niet geholpen te worden, want je bent er klaar mee. Toch ben je er zegmaar nog (hiermee bedoel ik niet dat je zelfmoord moet plegen), maar er is dus toch iets wat je tegenhoudt. Wat is dat?

Gr. Pin
Badge +3
Ik ben het met @PIN eens
LET OP!: IK PROBEER HIER NIEMAND OP IDEEËN TE BRENGEN OF TE HELPEN. VOEL JE JE ZOALS MIJ? BEL DAN MET DE MENSEN VAN 113 ONLINE. DOE GEEN DOMME DINGEN. DAAR KRIJG JE LATER SPIJT VAN.

Hey Pin.
Ik wil idd geen hulp meer van een psycholoog oid. Wat me tegehoud is eigenlijk best simpel: ik wil niet falen. Niet nog eens. Niet weer politie aan de deur, bezorgde mensen en dat soort dingen. Ik heb gee pistool. (Het zou ook een beetje raar zijn als ik er zomaar een zou bestellen (via the deep web ofzo) dus dat is geen optie. Hier zijn ook geen hoge gebouwen waar ik makkelijk op kan komen. Leegbloeden doe ik niet aan. Wat ook niet echt werkt is dat ik nauwlettend in de gaten word gehouden. (Ik slaap sinds kort naast mijn ouders op de kamer en daar hoor je alles, dus ze horen ook alles van mij. Dus ja, dat is het enige wat me nog tegenhoud.
Badge +3
Gellukig houd iets je nog tegen... pleeg geen zelfmoord.... Doe het jezelf en andere niet aan.. stay strong
Je zegt zo mooi tegen anderen dat je geen zelfmoord moet plegen. Dat je er spijt van krijgt. Dat het zonde is. Meen je dat naar hen toe? Meen je het echt alleen niet naar jezelf? Ik vind het echt heel rot voor je. Ik wou dat ik iets voor je kon doen. Kan ik iets voor je doen?

Begin maar niet aan het zoeken van een goede zelfmoord manier. Om de simpele 2 reden; je mag niet dood (van mij) en er is geen goede zelfmoord manier :D

Gr. Pin
Badge +3
Idk, goed gezecht @PIN..
Badge +3
Idd* 🙂
Badge +3
Ik vind het echt GEWELDIG hoe jij andere mensen helpt (PIN) ikdoe het je echt niet na, respect voor jou...
Bedankt! @anoniem8090 😳
Het is echt waar, pin is fantastisch met mensen op een vriendelijke manier mensen advies geven!
( ik kan dat vriendelijke gedeelde niet zo )

Een complimentje verdiend ze zeker wel, een groot voorbeeld voor velen ben je @pin.
Keep it going!
Laten we vooral even on-topic blijven :$:$:$
Ah nee, ik hoop niet dat mensen net zoals ik willen doen ofzo, iedereen moet lekker zijn eigen ding doen en zijn steentje bijdragen. Iedere reactie help mee en is stuk voor stuk goud waard!
Bedankt voor de complimentjes :$
Gr. Pin
Hey Pin!
Het is vgm strafbaar om iemand op welke manier dan ook te helpen met zelfmoord. Ik wil niet op mijn geweten hebben dat iemand zelfmoord pleegt door mij. Bovendien zou het kunnen dat de desbetreffende persoon die mijn bericht leest, npg niet van het bestaan van zoiets als een zelfmoord preventie team. Met je krijgt er spijt van had ik het over: doe geen domme dingen. Met die 'domme dingen' bedoel ik een poging zonder er goed over na te denken. Net zoals mensen zomaar in hun pols gaan snijden als ze zich slecht voelen. Dat is gewoon niet slim. Dus ja, wat ik zeg dat meen ik oprecht.

Zou je me misschien kunnen vertellen waarom het soms lijkt alsof sommige mensen geen een bruin plekje in hun banaan hebben? Die mensen zijn gewoon perfect. Hoe kunnen zij dat?

Eenaardigpersoon
Hmmm ja, oké. Alsnog vind ik het wel goed van je dat je dat zegt tegen anderen en dat je anderen helpt, ondanks dat je je zo k*t voelt!

Deze mensen die perfect lijken, kunnen dat op 2 manieren.
1. Ze draaien hun banaan met de slechte kant naar achteren. Zo lijken ze perfect, maar als ze alleen zijn komt de bruine plek naar voren de steeds groter en groter wordt omdat ze die verwaarlozen. Of ze hebben zo veel geld dat ze de bruine plekjes met chirurgische precisie laten wegsnijden. Maar dat lost hun problemen niet op
2. Ze hebben hun banaan nog niet ver afgepeld. Daarom komt alleen het topje in zicht en lijken ze perfect. Verder onder de schil heulen hun echte problemen.

Je kunt dus beter je bruine plek laten zien en er aan werken.
Gr. Pin
mensen/kinderen die een 'perfect' leven hebben zijn niet in staat om problemen later in hun leven goed op te lossen.

Daarom zijn het de imperfecties in het leven die een persoon perfect maakt. Je past je aan en leert van problemen waardoor je uiteindelijk een sterker en beter mens word dan de mensen die een 'perfect' leven leiden. waardoor jij als persoon dus ook meer perfect zult zijn dan zij.

Het is belangrijk dat je niet gaat streven naar het perfecte leven van een ander want dan zul je te veel struikelblokken tegenkomen die jou leven alleen maar erger maken.

kort en minder vaag.
een perfect leven maakt een persoon niet perfect. maar een imperfecties leven doet dat wel.

Gr. kind dat niet in perfectie geloofd
@Pin en @gg koala's bedankt voor jullie reactie!
Hey eenaardigpersoon ik heb precisie hetzelfde en heb ook pdd nos wat mij helpt is nadenken over iemand die je leuk vind of andere dingen gaan doen die je afleiden heb je huisdieren ga daar mee spelen grote Anoniempjeee.x
Hey Anoniempjeee.x
Wij hebben thuis helaas geen huisdieren meer.
Ik vind het echt super leuk om iets met computers te doen (gamen, programmeren, youtube kijken, chatten) maar helaas zijn er dan weer van die ouders die van je willen dat je niet meer achter de computer zit. Ze denken namelijk dat ik dan verslaafd word, want ik zit al zo lang achter die pc en die telefoon bla bla bla. Ze willen dan ook nog dat ik iets buiten ga doen. Buiten=terror. Eigenlijk altijd ben ik dan in de achtertuin want ja, ik HAAT mensen. En in onze achtertuin heb je WITTE tegels. Dus al dat zonlicht dat schijnt zo floep recht in je oog. Bovendien zit onze achtertuin vlak naast een speeltuintje met een klim ding dus je hebt gewoon geen privacy. Daarom heb ik ook altijd de gordijnen dicht op mijn kamer, maar daardoor is het soms wel erg muf op mijn kamer. Vroeger had ik gewoon een veel betere kamer. Daar mag ik absoluut niet meer naartoe. Ik heb het hun gesmeekt, maar nee. Dus de komende weken ben ik genoodzaakt om de hele dag buiten te gaan zitten. 😞 En wat doe je dan? Nadenken over hoe f*cked up je leven is en hopen dat er een vliegtuig precies op je stoel neerstort.

Het afvallen gaat ook nog niet echt goed. Iemand met tips?
Ik eet nu in totaal 4 boterhammen, 1 appel, 1 plakje ontbijtkoek, avondeten ( aardappelen/pasta, groente, vlees/vegatarisch en jus. Veel jus) en 2 limonade en 1 x melk met thee.
Eenaardigpersoon
Hey mensen! Met het afvallen gaat het al wat beter. Ben sinds 3 weken terug (ofzo) 0, 7 kg afgevallen. Ik heb nog niet gesneden, maar krassen doe ik soms wel. Het probleem is nu dan een beetje: ik voel me alleen. Ik heb geen vrienden, mijn broer moet werken, mijn moeder moet werken en soms is mijn vader ook weg. Het lijkt alsof iedereen bij elkaar hoort en veel vrienden heeft, en ik niet. Ik heb gewoon moeite met sociale interactie en vrienden maken 😕 Iemand die dit herkent of een oplossing heeft?

Gr. Eenaardigpersoon
Hallo allemaal! Mijn huidige gewicht is 49, 9 😞 omdat ik nogal veel gegeten heb.van de stress van de laatste dagen. Mijn LW (laagste gewicht) is 48, 7 dus ja. Ik heb wel een leuke klas enzo maar buiten school ben ik gwoon alleen. Altijd.

Doordat ik naar een nieuwe school moet, heb ik veel stress en denk ik aan zelfmoord. Ik heb daarom dus ook gesneden en het was echt fijn. Het was fijn want het deed pijn. Bloed opruimen is altijd al vervelend en nu dus helemaal. Het gaat dus nog niet helemaal 100% goed. 😕 Wel wat beter als gisteren iig maar ik ben ook best wel moe omdat ik slecht slaap.

Sorry voor het mogelijk warrige bericht. Ik hoop dat je me een beetje snapt 😉
Groetjes! Eenaardigpersoon
Hoihoi,

Ik vind je alsnog niet zwaar... Ik hoop dat je lengte niet erg groot is, anders heb je misschien wel ondergewicht. Waarom denk je dat je te dik bent?

Een nieuwe school is idd stressvol. Ik heb een geheel nieuwe klas en daardoor denk ik ook weer heel veel aan zelfmoord. Het is iets waar je doorheen moet komen. Na 2 weken op school gaat het met mij langzaam beter.
Jammer dat je bent begonnen met snijden, ik snap wat er fijn aan is, maar je kunt beter stoppen. Gooi bijvoorbeeld al je mesjes weg en ga beneden zitten als je de drang voelt. Schrijf je gevoelens op i.p.v. ze in jezelf te krassen. En wees lief voor jezelf! :)

Gr. Pin

Reageer